- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.821
loracım geçmiş olsun bazım.
ilaç faln verdimi dr?
inş en kısa dürede geçer rahatsızlığın .a.s.
günaydın günaydın günaydın yeni birgüne daha merhaba :içelim:
gunaydin cnm hayirdir sende benim gibi erkencisin bakiyorum bugun
goldgelb canım ben cuma günü gittiğimde dr.252 gr demişti.bence normal dimi canım bizim haftamıza göre.bide ben tetonoz aşısını sormuştum.20.haftaya doğru yaptır dedi.biraz daha zaman geçsin dedi.
bende elevit kullanıyorum biraz iştah açıyor ama bence çok faydalı bir vitamin. Hastane sorununu çözebilmene sevindim. Ayrica bana da tetonoz aşısı yapmadılar bende herseferinde soracağim soracagım unutuyorum. Bana sanki 355 gram daha makul geldi. Sabah kendi bebişimin 270 gram oldugunu ogrendikten sonra diğer bebişlerin gramajına bakip fikir edindim. Ayrintili ultrasondan sonra eminim kendini daha rahatlamış hissedersin.
canımcım çok saol bilgi için. elevit bugun kullanmaya başlıorum bende. 9 agustosta detaylı ultrasona gireceğim aldım randevuyu. bende sanırım ozaman rahatlayacağım. bazıları detaylı ultrason yapılırken görüntüleri kameraya çekiomuş kızlar hatıra olsun die. çok değişik bi tecrübeymiş çünküü.. aklınızda olsun böle bişi isteyen kameraya çekebilir yerimseniben
ha bide busefer unutma bari doktoruna sor su tetenozu da telde melde bende öğreniyim ne dicek :)) senin vaktin var ama bnm zaman aşı için doldu dolacak :1no2:
canım bence de ikinci gr daha doğru gibi çünkü bende dün doktordaydım ve 359 gr çıktı benimkide, aramızda 4-5 gün var çünkü , ayrıca benim doktorum tetenoz aşısıyla sağlık ocakları ilgileniyor onlarla konuşursan daha iyi bilgi alırsın dedi, ama yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi, gerçi ben doğumevinde doğum yapacağım ve benim kesin sezeryan olacağı için ben ihmal etmemeye çalışıyorum, bana söylenen 20-21 haftalarda ilki, bir ay sonra ikincisi yapılıyormuş, cuma günü sağlık ocağıyla görüşeceğim bende
kızlar kızlar bugün cok mutluyum cünkü 3.senemiz bitiyo aşkımla4.seneye giriyoruz seneye armızda kızımızda olcak:dance: iki heyecan birden yaşıyorum :sm_cool::teytey:
ne güzel canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin hep güzellikler yaşayın dilerima.s.
herzaman böyleyim canım ben 6,20'de kalkıyorum 7'de servise biniyorum 8'de işbaşı yapıyoruz cnım hayırdır sen neden erkencisin
Tamam canım pazartesi tekrar tahlillerim var o zaman mutlaka soracağim. Hatta öncelikle bugun yeni doğum yapmış bazı arkadaslarım var onları arayıp soracagım sana da bilgi veririm.
Bir de marincap diye bir omega balık yagı konsantresi var. Onu iç bence ben doktora sordum yeterli miktarda balık yesen bile bunu içmen bebegin zeka gelişimi için çok yararlıymış.
kızlar kızlar bugün cok mutluyum cünkü 3.senemiz bitiyo aşkımla4.seneye giriyoruz seneye armızda kızımızda olcak:dance: iki heyecan birden yaşıyorum :sm_cool::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?