2008 Aralık Anneleri

loracım geçmiş olsun bazım.
ilaç faln verdimi dr?
inş en kısa dürede geçer rahatsızlığın .a.s.

canim sagol evet ilaca benzer bisey verdi bakalim kullanacam artik ya sanki kalcamin icinde oturup kalkarken koskocaman bir tas gibi yük hissediyorum buda bana aci veriyo bakalim isallah cabuk atlatirim bu sorunu

goldgelb canım ben cuma günü gittiğimde dr.252 gr demişti.bence normal dimi canım bizim haftamıza göre.bide ben tetonoz aşısını sormuştum.20.haftaya doğru yaptır dedi.biraz daha zaman geçsin dedi.

gayet normal canım ikimizin bebişinin gramı hemen hemen aynı artık daha hızlı buyuyecekler. Hele 20. haftadan sonra yüzleri oluşacakmış iyice... 20. haftadan sonra detaylı ultrasona girersek vesikalık gibi fotoları olacak ellerinde inşallah.

günaydın güzeller güzeli anne adaylarııııı. çok güzel bir gün diliyorum hepimizee

canımcım çok saol bilgi için. elevit bugun kullanmaya başlıorum bende. 9 agustosta detaylı ultrasona gireceğim aldım randevuyu. bende sanırım ozaman rahatlayacağım. bazıları detaylı ultrason yapılırken görüntüleri kameraya çekiomuş kızlar hatıra olsun die. çok değişik bi tecrübeymiş çünküü.. aklınızda olsun böle bişi isteyen kameraya çekebilir yerimseniben

ha bide busefer unutma bari doktoruna sor su tetenozu da telde melde bende öğreniyim ne dicek :)) senin vaktin var ama bnm zaman aşı için doldu dolacak :1no2:

Tamam canım pazartesi tekrar tahlillerim var o zaman mutlaka soracağim. Hatta öncelikle bugun yeni doğum yapmış bazı arkadaslarım var onları arayıp soracagım sana da bilgi veririm.
Bir de marincap diye bir omega balık yagı konsantresi var. Onu iç bence ben doktora sordum yeterli miktarda balık yesen bile bunu içmen bebegin zeka gelişimi için çok yararlıymış.

sağolun doru cum vede ilkimcim

rahatlıyorum valla sizle konustukça. demekki medikalparktaki doktorun ölçümleri daha doğru. tülin hn yeni olan, bana süt ürünleriyle aran nasıl dedi iyi dedim. bnm ilk doktor daha bi kere bile sormamıştı süt yoğurt yermisin içermisin vitamin destek lazımmı kanın nasıl falan .. neyse artık eski mevzu kapandı. bencede 355 gr sizinkilerlede karşılaştırınca daha mantıklı. bitek şu tetenoz konusunu bana bırakıolar onuda sizden anlamaya çalışıorum. bu hafta yaptırdım yaptırdım demekki aşıyı bakalım sana ne dicek sağlık ocağı . paylaşırsın durumu dorucum. çok teşekkürler :1hug:

kızlar kızlar bugün cok mutluyum cünkü 3.senemiz bitiyo aşkımla 4.seneye giriyoruz seneye armızda kızımızda olcak:dance: iki heyecan birden yaşıyorum :sm_cool::teytey:

tamam canım haberlerini bekleyrumm bnm çevrede sorcak kimse yok. bu marincap ıda yazdım bi kenara. bnm ankarada bi tanıdıgımda zeka gelişimi için havyar yani balık yumurtası yiyordu. çocuk şimdi 4 yaşında ama Maşallah zeka küpü zehir gibi.. çokta tatlı. bnm avrasyadaki dün dediki eski doktor. bebeğin zekasına gelişimine hiçbişeyin balık yagı vitamin bilmemne dışardan hiçbişiyin katkısı yok dedi.. pes dedim yanii bukadarınada. neyse elvedaa zaten :teytey:

kızlar kızlar bugün cok mutluyum cünkü 3.senemiz bitiyo aşkımla 4.seneye giriyoruz seneye armızda kızımızda olcak:dance: iki heyecan birden yaşıyorum :sm_cool::teytey:

ah canım tebrikler.. mutlulugunuz ömür boyu çocugunuz hatta çocuklarınızla ve hatta hatta torunlarınızla sürsün İnşallah.. :lepi: öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…