K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.841
tamam canım haberlerini bekleyrumm bnm çevrede sorcak kimse yok. bu marincap ıda yazdım bi kenara. bnm ankarada bi tanıdıgımda zeka gelişimi için havyar yani balık yumurtası yiyordu. çocuk şimdi 4 yaşında ama Maşallah zeka küpü zehir gibi.. çokta tatlı. bnm avrasyadaki dün dediki eski doktor. bebeğin zekasına gelişimine hiçbişeyin balık yagı vitamin bilmemne dışardan hiçbişiyin katkısı yok dedi.. pes dedim yanii bukadarınada. neyse elvedaa zaten :teytey:
ah canım tebrikler.. mutlulugunuz ömür boyu çocugunuz hatta çocuklarınızla ve hatta hatta torunlarınızla sürsün İnşallah.. :lepi: öptüm
bende uyuyamadim bugun cnm o yuzden yatakta kivranmanin anlami yok dedim kalktim sizlere bakim bari dedim
Tamam canım pazartesi tekrar tahlillerim var o zaman mutlaka soracağim. Hatta öncelikle bugun yeni doğum yapmış bazı arkadaslarım var onları arayıp soracagım sana da bilgi veririm.
Bir de marincap diye bir omega balık yagı konsantresi var. Onu iç bence ben doktora sordum yeterli miktarda balık yesen bile bunu içmen bebegin zeka gelişimi için çok yararlıymış.
canım benim doktor balık yağını 2 hafta oldu vereli ve çocuğun zeka gelişimine faydalı olur dedi
canımcım ya bu arada bu marincap balık yagı konsantresi nerde alabilirim. eczanelerde falanmı satılıo yoksa migros gibi büyük marketlerde falanmı CADIARZU
günaydın şekerler,
zeynepciiim tebrik ederim. kocanla prensesinle ve doğacak diğer çocuklarınla nice nice mutlu yıllar diliyorum.
miss'ciiim içini rahatlatran bir doktor bulmana çok sevindim. İnşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gider. bu arada balık yağını doktoruna sormadan mı alacaksın. bende kullanmak istiyorum ama doktora soracağım önce. beklemedeyim şimdilik.
Lora geçmiş olsun. Bebişinin iyi olduğuna sevindim canım. Gaz sancısı çok kötü oluyor. bazen bendede oluyor kalbime, omuzlarıma vuruyor sızısı. fena bişey
Zerenccimm günaydın canım. bebiş nasıl? (benimkiler dünki klasik müzik işkencesinden sonra :) akşama anca kendine gelebildiler. bugünde erken uyandılar yavrularım. tekmeleyip duruyorlar beni)
gunaydin canimcim evet sukur bebisim iyiydi senin bebislerin cinsiyetleri belli oldumu ikisininki de
günaydın şekerler,
miss'ciiim içini rahatlatran bir doktor bulmana çok sevindim. İnşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gider. bu arada balık yağını doktoruna sormadan mı alacaksın. bende kullanmak istiyorum ama doktora soracağım önce. beklemedeyim şimdilik.
Zerenccimm günaydın canım. bebiş nasıl? (benimkiler dünki klasik müzik işkencesinden sonra :) akşama anca kendine gelebildiler. bugünde erken uyandılar yavrularım. tekmeleyip duruyorlar beni)
zeamayscım doktora sordum ilkine balık yagı yumurtası vitamin bana dediği cvp malesef ne yersen ye dışardan hiç bişiyin bebek gelişimine faydası yok dedi o yuzden ben kullan diyemem, sen bilirsin istersen al dedi. yani sordum absürt bi cvp verdi. sanki bu bebek kimden beslenip kelişio benden değilmi. neyse kurtuldum ondan. 2.doktorada sordum balık yagı alabilirsin dedi ama marka vermedi. bende marincap alıcam o yüzden canım.
bu arada su klasik müzik işkencesi doğrumudur sizce bendemi dinletsem :dance:
ben bu sabah sağlık ocağında ilk tetanozumu oldum acımadı ama hemşire akşama yanma yapabilir dedi..ve evdede hastanedede doğum yapılsa gebelikte zararı olmayan ve faydaları tartısılmaz tek ası tetanozdur dedi hatta eşimede yaptırdık oda benimle birlikte aşı kartı çıkardılar takip edicek doğuma kadar 2 tane doğum sonra 3 taneymiş merak eden varsa:CüvCüv:
kızlar bhk nerelerde? kaç gündür yok buralarda. iyidir umarım!
valla güzelim benimkiler sevdimi sevmedimi anlamadım, ben dinlerken sıkıldım, onlarda dinledikten sonra kaç saat hareket etmediler. akşamda çok az hareket ettiler, iyice mayıştılar galiba yavrucuklarım
valla güzelim benimkiler sevdimi sevmedimi anlamadım, ben dinlerken sıkıldım, onlarda dinledikten sonra kaç saat hareket etmediler. akşamda çok az hareket ettiler, iyice mayıştılar galiba yavrucuklarım
ay amma güldüm ya sabah sabahh :roflol: yok yokk bende dinletmiyim ozaman garibimee hareket etmeyince özlüyorum valla. kendim şarkı sölerim ben ona serenatlar yaparım.. aa bu arada bi ninni sitesi var isme göre bebeğin ninnisini söylüyo ilgilenen olursa diye link aşşağıda
http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php#
ben kahvaltı etcem şimdi :içelim: görüşürüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?