2008 Aralık Anneleri

canım benim doktor balık yağını 2 hafta oldu vereli ve çocuğun zeka gelişimine faydalı olur dedi

canımcım ya bu arada bu marincap balık yagı konsantresi nerde alabilirim. eczanelerde falanmı satılıo yoksa migros gibi büyük marketlerde falanmı CADIARZU

günaydın şekerler,

zeynepciiim tebrik ederim. kocanla prensesinle ve doğacak diğer çocuklarınla nice nice mutlu yıllar diliyorum.

miss'ciiim içini rahatlatran bir doktor bulmana çok sevindim. İnşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gider. bu arada balık yağını doktoruna sormadan mı alacaksın. bende kullanmak istiyorum ama doktora soracağım önce. beklemedeyim şimdilik.

Loracııım geçmiş olsun. Bebişinin iyi olduğuna sevindim canım. Gaz sancısı çok kötü oluyor. bazen bendede oluyor kalbime, omuzlarıma vuruyor sızısı. fena bişey

Zerenccimm günaydın canım. bebiş nasıl? (benimkiler dünki klasik müzik işkencesinden sonra :) akşama anca kendine gelebildiler. bugünde erken uyandılar yavrularım. tekmeleyip duruyorlar beni )

Son düzenleme:
canımcım ya bu arada bu marincap balık yagı konsantresi nerde alabilirim. eczanelerde falanmı satılıo yoksa migros gibi büyük marketlerde falanmı CADIARZU

bende dün aldım ecanelerde var fiyatı 8,700 kokuyo biras ama ben daha önce bir kutu bitirdim bu iknci :CüvCüv:

gunaydin canimcim evet sukur bebisim iyiydi senin bebislerin cinsiyetleri belli oldumu ikisininki de

gunaydin canimcim evet sukur bebisim iyiydi senin bebislerin cinsiyetleri belli oldumu ikisininki de

:)
canım biri kız net gördü doktor, diğeri açmamıştı bacaklarını ama onada kız dedi. kesin olarak çarşamba günü belli olur. ayrıntılı ultrasona gireceğim :)

ben bu sabah sağlık ocağında ilk tetanozumu oldum acımadı ama hemşire akşama yanma yapabilir dedi..ve evdede hastanedede doğum yapılsa gebelikte zararı olmayan ve faydaları tartısılmaz tek ası tetanozdur dedi hatta eşimede yaptırdık oda benimle birlikte aşı kartı çıkardılar takip edicek doğuma kadar 2 tane doğum sonra 3 taneymiş merak eden varsa :CüvCüv:

ben kendi doktoruma sordum önerdi hatta balık yiyorsan bile gunde bir tane iç mutlaka yararı var dedi.
Tabii yine siz de kendi doktorlarınıza sorabilirsiniz eczalenerde satılıyor.

zeamayscım doktora sordum ilkine balık yagı yumurtası vitamin bana dediği cvp malesef ne yersen ye dışardan hiç bişiyin bebek gelişimine faydası yok dedi o yuzden ben kullan diyemem, sen bilirsin istersen al dedi. yani sordum absürt bi cvp verdi. sanki bu bebek kimden beslenip kelişio benden değilmi. neyse kurtuldum ondan. 2.doktorada sordum balık yagı alabilirsin dedi ama marka vermedi. bende marincap alıcam o yüzden canım.

bu arada su klasik müzik işkencesi doğrumudur sizce bendemi dinletsem :dance:

teşekkürler goldgelb cim ve bütün kızlar hepinize tesekkürler çok yardımcıı oldunuz. ben alıcam marincap eczaneden bugun. aşıyıda sizden gelen bilgilere göre hafta sonuna kadar kesinleştiricem.
sizi çoookkkkkkkk sewiyorummmmmmmmmm :))))

valla güzelim benimkiler sevdimi sevmedimi anlamadım, ben dinlerken sıkıldım, onlarda dinledikten sonra kaç saat hareket etmediler. akşamda çok az hareket ettiler, iyice mayıştılar galiba yavrucuklarım

canım sağlık ocağında vizite, sevk falan istiyorlarmı? yoksa direk aşıyı yapıyorlarmı?

valla güzelim benimkiler sevdimi sevmedimi anlamadım, ben dinlerken sıkıldım, onlarda dinledikten sonra kaç saat hareket etmediler. akşamda çok az hareket ettiler, iyice mayıştılar galiba yavrucuklarım

21 hafta yaşındayım; bir keresinde ben çok yaramazlık yapıyordum sonra tanımadığım bazı sesler duydum, çok güzeldi, sessizce dinledim, anneciğim babacığıma “galiba senin gibi sanatçı olacak, Vivaldi’yi çok seviyor” dedi, o sesin adı

“müzik”imiş, Vivaldiyi tanımıyorum ama, artık annemle hep müzik dinliyoruz, müzik dinlemeyi çok seviyorum, bazen dinlerken uyuyorum, annemde mutlu oluyor. Anneciğimin ayak ve ayak bilekleri benim büyümemden dolayı şiştiği için hep dinleniyoruz. Babam dedi ki eğer yüzünde ve ellerinde şişme olursa doktora gitmemiz gerekirmiş. Kalbim çok çalışıyor, sürekli kan pompalıyorum ama yine de bu aralar yavaş büyüyorum, sadece 400gram oldum.

ay amma güldüm ya sabah sabahh :roflol: yok yokk bende dinletmiyim ozaman garibimee hareket etmeyince özlüyorum valla. kendim şarkı sölerim ben ona serenatlar yaparım.. aa bu arada bi ninni sitesi var isme göre bebeğin ninnisini söylüyo ilgilenen olursa diye link aşşağıda

http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php#
ben kahvaltı etcem şimdi :içelim: görüşürüs

ayyyy bir tuhaf oldum ne güzel ninniler bunlar. benim düşündüğüm iki isimde var :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…