- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.861
ay amma güldüm ya sabah sabahh :roflol: yok yokk bende dinletmiyim ozaman garibimee hareket etmeyince özlüyorum valla. kendim şarkı sölerim ben ona serenatlar yaparım.. aa bu arada bi ninni sitesi var isme göre bebeğin ninnisini söylüyo ilgilenen olursa diye link aşşağıda
http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php#
ben kahvaltı etcem şimdi :içelim: görüşürüs
canım sağlık ocağında vizite, sevk falan istiyorlarmı? yoksa direk aşıyı yapıyorlarmı?
dünürcüm canım vizite falan istemiyolar.direk git yapar ebe sanada merak etme.
hatta kızlar 7aya girdiğimizde süt yardımıda başlıyoo sağlık ocağına kaydınızı yaptırın bence:lepi:
gelinim nasıl bakalım:asigim:
canım süt yardımı ne nasıl bişey ki o
dünürcüm canım vizite falan istemiyolar.direk git yapar ebe sanada merak etme.
hatta kızlar 7aya girdiğimizde süt yardımıda başlıyoo sağlık ocağına kaydınızı yaptırın bence:lepi:
gelinim nasıl bakalım:asigim:
canlarım yalnız bu kocaeli belediyesinin yaptığı bir faliyet belki diğer illerdede vardır.
Zeacım damat iyi canım oynaşıp duruyoruz:asigim:
Haftada 3 litre süt
imzalanan protokol ile daha önceden tespit edilen anne ve anne adayları haftada 3 litre süt yardımı alacak. Büyükşehir belediyesi’nin bastıracağı süt karnelerini en yakın sağlık ocağından alacak olan anneler, söz konusu hizmetten 6 ay süreyle yararlanacak. Süt yardımında bir anneye 72 litre süt verilmiş olacak. Süt karnesini almak için sağlık ocağına gitmek zorunda kalan anne, dolayısıyla burada hekim ya da ebe kontrolünden de geçmiş olacak. Karnesini alan anneler sütünü, büyükşehir belediyesi’nin anlaşmalı olduğu büfe ya da marketlerden temin edebilecek:teytey::teytey:
canlarım yalnız bu kocaeli belediyesinin yaptığı bir faliyet belki diğer illerdede vardır.
zeacım damat iyi canım oynaşıp duruyoruz:asigim:
HAFTADA 3 LİTRE SÜT
İmzalanan protokol ile daha önceden tespit edilen anne ve anne adayları haftada 3 litre süt yardımı alacak. Büyükşehir Belediyesi’nin bastıracağı süt karnelerini en yakın sağlık ocağından alacak olan anneler, söz konusu hizmetten 6 ay süreyle yararlanacak. Süt yardımında bir anneye 72 litre süt verilmiş olacak. Süt karnesini almak için sağlık ocağına gitmek zorunda kalan anne, dolayısıyla burada hekim ya da ebe kontrolünden de geçmiş olacak. Karnesini alan anneler sütünü, Büyükşehir Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu büfe ya da marketlerden temin edebilecek:teytey::teytey:
bak zeacım görüyomusun ilimizdeki çalışmaları daha neler neler var çok güzel burası.kızlar beklerim hepinizi yolunuz düştüğünde a.s.
öyle canım ne güzel. kız benim babamda size elektrik veriyor :))) Kedaş ta çalışıyor. kardeşimde kocaeli üni. bitirdi. yarı oralı sayılırız :)))
desene canım gelinim yabancı yere gelmiyor:1hug::asigim:
zeynepciğim canım allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi.bizimde dündü evlilik yıl dönemimiz.allah herkesi mutlu etsin:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?