2008 Aralık Anneleri

yaw benim bebişimin ismi yok ilginc bi site ama sırnaşık şeysırnaşık şey

canım sağlık ocağında vizite, sevk falan istiyorlarmı? yoksa direk aşıyı yapıyorlarmı?

dünürcüm canım vizite falan istemiyolar.direk git yapar ebe sanada merak etme.
hatta kızlar 7aya girdiğimizde süt yardımıda başlıyoo sağlık ocağına kaydınızı yaptırın bence:lepi:
gelinim nasıl bakalım:asigim:

sağol canım benim, bende doktor randevumdan sonra gidip yaptırayım hemen. zamanı geldi.

süt yardımını duymuştumda hamilelikte 7. aya girincemi başlıyor yardım? yoksa bebişler doğduktan sonramı başlayacak?

gelinin iyi dünürüm. sabah beri bir hareket bir hareket

bizim damat nasıl?

canlarım yalnız bu kocaeli belediyesinin yaptığı bir faliyet belki diğer illerdede vardır.
zeacım damat iyi canım oynaşıp duruyoruz:asigim:
HAFTADA 3 LİTRE SÜT
İmzalanan protokol ile daha önceden tespit edilen anne ve anne adayları haftada 3 litre süt yardımı alacak. Büyükşehir Belediyesi’nin bastıracağı süt karnelerini en yakın sağlık ocağından alacak olan anneler, söz konusu hizmetten 6 ay süreyle yararlanacak. Süt yardımında bir anneye 72 litre süt verilmiş olacak. Süt karnesini almak için sağlık ocağına gitmek zorunda kalan anne, dolayısıyla burada hekim ya da ebe kontrolünden de geçmiş olacak. Karnesini alan anneler sütünü, Büyükşehir Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu büfe ya da marketlerden temin edebilecek:teytey::teytey:

cok güzel bişeymiş ya bu almanyada mamasini bez parasinida veriyorlarmiş galiba öyle duymuştum ben

bak zeacım görüyomusun ilimizdeki çalışmaları daha neler neler var çok güzel burası.kızlar beklerim hepinizi yolunuz düştüğünde a.s.

oyyyy yerim ben o minik prensi. hareketli olacak benim damat :))))

bende pendikte otururken komşularımız alıyordu süt yardımı. duymuştum öyle bişeyler. şu anda kadıköye bağlıyız. sağlık ocağıda çok yakınımızda. aşı olmaya gidince sorayım bakayım. keşke dediğin gibi canım bez yardımı yapsalar, hele ben iki meleğime nasıl yetiştireceğim bezi :))))

bak zeacım görüyomusun ilimizdeki çalışmaları daha neler neler var çok güzel burası.kızlar beklerim hepinizi yolunuz düştüğünde a.s.

öyle canım ne güzel. kız benim babamda size elektrik veriyor :))) Kedaş ta çalışıyor. kardeşimde kocaeli üni. bitirdi. yarı oralı sayılırız :)))

kızlar bu resim daha yukardan tepeden çekilmiş biz denize daha yakınız evimin pencerelerinden deniz görünüyor.bigün manzarayı çekip koyarım a.s.

bu arada benim diğer dünürüm nerelerde acaba? gold nerelerdesin. iyisindir umarım.

eminem gold ile ikiniz benim dünürüm olduğunuza göre sizde akraba olacaksınızda adı ne olacak bunun kafam karıştı :uhm:

merhaba canlarım.kıs sizi çok özlüyorum ben.yetişemiyorum ki size,balık yağını dr.bana demedi herhangi bir ilaç kullan diye.elevit ve demir ilacı kullanıyorum.aslında adam gibi balık yeedim hiç mide bulantısından.bende mi gidip alsam ki marincapı.ben gebe kalmadam önce kullanmıştım onu biliyorum.ama dr.sormadan almakta olmaz dimi kızlar.bebeişleriniz nasıl,benim yavrum bugün keyfi iyi sanırım.öpüyorum bebişlerinizn popusundan.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…