- Konu Sahibi deryahakan
-
- #8.881
merhaba canlarım.kıs sizi çok özlüyorum ben.yetişemiyorum ki size,balık yağını dr.bana demedi herhangi bir ilaç kullan diye.elevit ve demir ilacı kullanıyorum.aslında adam gibi balık yeedim hiç mide bulantısından.bende mi gidip alsam ki marincapı.ben gebe kalmadam önce kullanmıştım onu biliyorum.ama dr.sormadan almakta olmaz dimi kızlar.bebeişleriniz nasıl,benim yavrum bugün keyfi iyi sanırım.öpüyorum bebişlerinizn popusundan.:teytey:
ay canım gerçekten mi.biz tutmaya gidiyoruz kocişimle.ama balıktan da tiksindim ben ilk başlarda.oyüzden hadi balık yemeye gidelim demek bile aklıma gelmiyorki canım ya.bu akşam inecez sahile gezmeye.gel kız beraber gezelim
bu arada benim diğer dünürüm nerelerde acaba? gold nerelerdesin. iyisindir umarım.
eminem gold ile ikiniz benim dünürüm olduğunuza göre sizde akraba olacaksınızda adı ne olacak bunun kafam karıştı :uhm:
çok isterim canım ama bize uzak biraz. kozyatağında oturuyoruz biz. ancak hafta sonları. bütün arkadaşlarımız orda oturuyor büyükderede :)
hatta canım geçen hafta eşim hacıosman yokuşunda kaza yaptıo gün beraber gidecektik arkadaşlar davet etmişti. son anda bana bir üşengeçlik geldi. sen git dedim eşime ben biraz uzanayım. oda ilk defa bensiz çıktı. kaza yaptı. Araba pert oldu hurdaya çıktı. Çok şükür Eşim çok hafif sıyrıklarla kurtuldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki onu bize bağışladı.:Saruboceq: ya işte canım böyle geçtiğimiz< pazar yine gidiyorduk eşimle olay geldi aklımıza. sanada anlatayım dedim. hiç sevmiyorum o yokuşu. dikkat edin sizde.
kızlar aramızda ne kadar çok aşk uğruna şehir değiştirmiş anne adayı var değil mi? Aralık bebekleri çok şanslı anneleri babaları birbirlerini çok seviyor, sevgi dolu bir ortama doğacaklar ne güzel...
Kızlar hamilelik beni çok sevgi dolu çok mutlu bir insan yaptı hiç öyle depresyona falan girmedim. Siz de durumlar nasıl?
canım burdayım hatta sana 21. haftada bebegin müzik dinlemeyi çok sevmesi, dinlerken sakinleşip uyumasıyla ilgili cenin günlüğü yolladım 1-2 sayfa önde kaldi.
Emineyle biz de dünür deriz birbirimize :)) ne de olsa biz gelinimizi gelin diye değil kızımız diye sevecegiz. Di mi Emoşum?
ay canım ya geçmiş olsun inanki.verilmiş sadakası varmış canım be.rabbim korusun aman aman.büyükdereyi biliyorum canım ben oraya yakınım zaten.kozyatağı da uzak tabi ya
canım sağlık ocağında vizite, sevk falan istiyorlarmı? yoksa direk aşıyı yapıyorlarmı?
Kiz ne güzel yerde yaşiyorsun ben valizimi toplayip hafta sonu size geleyim bari
http://www.gebelik.org/dosyalar/gelisim.html
kızlar bakın ben bunu yeni gördüm.
SATı giriyorsunuz bebeğin gelişimindeki önemli tarihleri veriyor.
zeacım burdayım canım kayınvalideme misafir geldi oyüzden aşşağıda oturuyorum.
misafirirmiz gidince gelcem canlarım.çok öptümm.
dayanamadım size bakmaya geldim :) a.s.
iyi oturmalar canım, şimdi börekler çöreklerde vardır :icecream:
zaten sitedede sorun var, girmekte zorlanıyorum çok sinir bozucu Çok üzgünüm çoook
ve çok sessizleşti burası :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?