2008 Aralık Anneleri

kıs ilkim, aşkolsun sana Sarıyerde oturuyorsunda balık yemiyormusun klava:

biz eşimle her hafta sonu balık yemeye sarıyere gidiyoruz. Eşim çok seviyor oraları bekarken orada oturuyordu. kopamadı bir türlü. bende çok seviyorumda gerçi sırnaşık şey

ay canım gerçekten mi.biz tutmaya gidiyoruz kocişimle.ama balıktan da tiksindim ben ilk başlarda.oyüzden hadi balık yemeye gidelim demek bile aklıma gelmiyorki canım ya.bu akşam inecez sahile gezmeye.gel kız beraber gezelim

çok isterim canım ama bize uzak biraz. kozyatağında oturuyoruz biz. ancak hafta sonları. bütün arkadaşlarımız orda oturuyor büyükderede :)

hatta canım geçen hafta eşim hacıosman yokuşunda kaza yaptı o gün beraber gidecektik arkadaşlar davet etmişti. son anda bana bir üşengeçlik geldi. sen git dedim eşime ben biraz uzanayım. oda ilk defa bensiz çıktı. kaza yaptı. Araba pert oldu hurdaya çıktı. Çok şükür Eşim çok hafif sıyrıklarla kurtuldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki onu bize bağışladı.:Saruboceq: ya işte canım böyle geçtiğimiz< pazar yine gidiyorduk eşimle olay geldi aklımıza. sanada anlatayım dedim. hiç sevmiyorum o yokuşu. dikkat edin sizde.

canım burdayım hatta sana 21. haftada bebegin müzik dinlemeyi çok sevmesi, dinlerken sakinleşip uyumasıyla ilgili cenin günlüğü yolladım 1-2 sayfa önde kaldi.
Emineyle biz de dünür deriz birbirimize :)) ne de olsa biz gelinimizi gelin diye değil kızımız diye sevecegiz. Di mi Emoşum?

kızlar aramızda ne kadar çok aşk uğruna şehir değiştirmiş anne adayı var değil mi? Aralık bebekleri çok şanslı anneleri babaları birbirlerini çok seviyor, sevgi dolu bir ortama doğacaklar ne güzel...

Kızlar hamilelik beni çok sevgi dolu çok mutlu bir insan yaptı hiç öyle depresyona falan girmedim. Siz de durumlar nasıl?

ay canım ya geçmiş olsun inanki.verilmiş sadakası varmış canım be.rabbim korusun aman aman.büyükdereyi biliyorum canım ben oraya yakınım zaten.kozyatağı da uzak tabi ya

canım binlerce kez şükürler olsun.insan eşini daha bir seviyor değil mi.babadan gelen fidanı taşıyoruz içimizde bu bambaşka bir duygu.eşimin suratına bakarak bu duyguları çok yaşadım.çok şükür bende depresyona girmedim,ama çok duygusaldım halen öyleyim.sadece aile hasretim oldu,hep yanımda olsun istdedim onları.bazen eşim şaka yaparken ağlıyorum halen bile.derler ya bebek evin bereketi,gerçekten öyleymiş canım.şimdikten böyleysek inş.bebişlerimizde evimizn herşeyi olcakŞeniz

tamam canım, gözümden kaçmış :) demek benimkiler fazla sakinleşip uyudular akşama kadar hımmmm bende üzüldüm bebişlerim bana küstü diye :uhm:

Ayrıca kızlar şanslı olacak, şimdiden onları çok seven kayınvalideleri var :lepi:

şimdide emoş yok ortada, nire kayboldun dünür?

ay canım ya geçmiş olsun inanki.verilmiş sadakası varmış canım be.rabbim korusun aman aman.büyükdereyi biliyorum canım ben oraya yakınım zaten.kozyatağı da uzak tabi ya

sağol canım. :Saruboceq: Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.

canım sağlık ocağında vizite, sevk falan istiyorlarmı? yoksa direk aşıyı yapıyorlarmı?

sağlık ocaklarında aile hekimliğine geçildiği için hasta kaybetmemek adına zaten ilgileniyolar çünkü bizlerin sağlık ocağı ve beğenmediğimiz doktoru değiştirme hakkımız var onlarda o yuzden hasta kaybetmek istemiyolar artık...ne kadar hasta okadar para sanırım..aşı için sevk vs bişi yok hemen bebeklere çıkartılanlar gibi aşı kartı çıkartılıyo ve gebelik haftası uygunsa( 20 hfta)den sonra zaten yapıyolar..

Kiz ne güzel yerde yaşiyorsun ben valizimi toplayip hafta sonu size geleyim bari

şaka maka dinlemem bacım gel buyur herzaman.:teytey:
çok güzel buralar.a.s
temiz havası faln süper.
bahçemizde var.bahçemizde çam ağaçlarımız ortancalarımız meyve ağaçlarımız domatesimiz biberimiz.a.s
bize gelen temizz havanın yaptığı uykudan kendini alamıyoo:1hug:

ayyyy kızlar kargocu geldi şimdi :))) Aromelin sitesine en güzel yaz anımızı yazmıştıkya kazanmışım, ağda ile deodorant geldi :lepi:

zeacım burdayım canım kayınvalideme misafir geldi oyüzden aşşağıda oturuyorum.
misafirirmiz gidince gelcem canlarım.çok öptümm.
dayanamadım size bakmaya geldim :) a.s.

zeacım burdayım canım kayınvalideme misafir geldi oyüzden aşşağıda oturuyorum.
misafirirmiz gidince gelcem canlarım.çok öptümm.
dayanamadım size bakmaya geldim :) a.s.

iyi oturmalar canım, şimdi börekler çöreklerde vardır :icecream:

zaten sitedede sorun var, girmekte zorlanıyorum çok sinir bozucu Çok üzgünüm çoook

ve çok sessizleşti burası :1no2:

iyi oturmalar canım, şimdi börekler çöreklerde vardır :icecream:

zaten sitedede sorun var, girmekte zorlanıyorum çok sinir bozucu Çok üzgünüm çoook

ve çok sessizleşti burası :1no2:

evet ya sabahtır uğraşıyom zorla girdim şimdi ben senin için bir yandan cok seviniyorum iki tane bebeişin olcak her kula nasip olmaz biryandan üzülüyorum ben birtanesinin masrafında zorlanıyorum senin iki tane allah kolaylık vrsin

kızlar çok uykum var siteyede zor girdim
uyumak istiyorum 2 akşamdır 2 de uyanıyorum 5 e kadar uyku haram üffffffffff gün içindede dökülüyorum
sizin uykular nasıl

bebeğime ilk şeyi aldım (bebek bezi) eşimde gülüyor temizlikten başladın deyip ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…