2008 Aralık Anneleri

tatilden gelen arkadaşlar hoş geldiniz bebişler nasıl
ayyy tatil işte güzel geçmiştir
bizde kısmetse bu cuma 1 hafta daha çıkacagız bakalım :sm_cool:

orkidem valla Maşallah ne güzel belli oluyor nazar değimesin. ayrıca dorucum İnşallah senin içinde herşey güzel geçer geçmiş olsun Allah kolaylık versin hepinizi öptüm tekrar iyi akşamlarrrrrr

ay canım mecbur ev tozlanmış nasıl duramam ben öyle h.içide iş var zor oluyor .benimde karnımda ağrılar vardı biraz sorduk dr a normal olur dedi seninde öyledir canım ee nede olsa tüm vücudumuz değişiyo zaten şikayetin çok fazla olsa dr gitme ihtiyacı duyarsın canım takma kafana relax relax kaydirigubbakcemile5

insallah hislerin yanilmiyodur ilkimcimm
allah herkesin gonlunun muradini versinnn
ama saglikli olmasii icin ne olur dua edinnn ne ikiliyi nede ucluyu yaptirdimm
bu arada gogus uclarimm kapkara kesildii
kizlar karninizin altindaki sizgi ciktimi benim halaa yok belkide erkennn

:CüvCüv:MERHABA ARKADAŞLAR NASILSINIZ BAYADAN BERİ HASTAYDIM SİTEYE GİREMEDİM KUSURA BAKMAYIN ŞUAN BİRAZ İYİYİM HEMEN SİTEYE GİRDİM HEPİNİZİ ÖZLEDİM CANLARIM

sen moralini yüksek tut ya, bak ne güzel şimdiye kadar geldi bebiş, doktor takibinde olduktan sonra, gerisi ..allah yardımcımız olsun

canım dilerim herşey iyidir ALLAH bebişlerimizi korusun tatlım

kulakları çınlayan geliyor teker teker.gelin anam gelinsırnaşık şey kıs meltem az önce seni sordum bu gelmedimi halen diye.nasıl geçi canım tatilin

ay anacım rüya gibi desem yeri var rüya gibi geldi ve geçtii koskoca 2 hafta ama ben bu 2 haftada neredeyse 3 kilo aldım bakalım bu ay ne olacak doktorum çok sevindi 3 kilo almama kızmadı 1 ayda bukadar kiloya düşünüyorumda evde oturaan annişlerimiz çok şanslı çalışırken insan kendine bakamıyo he bide bebişimi gördüm renkli gıdısı var kız maşallah tombiş elleri var 500 gr olmuş. ay ne yazmısım resmen içimi döktüm kaydirigubbakcemile3 ilkim kusura bakma canım :Saruboceq:

ya kızlar ben hala tekme mekme duymuyorum arada bir göbeğimin tam ortasında kıpırdanmayla gerilme arası bişi oluyor çok mu hissizim nedir anlayamadım gitti..
zati hepiciğiniz duygusal rüyalar görürken ben dün gece rüyamda doğum yapmışım ama bir türlü hastanede hangi odada kalsam ona karar veremediğim bir rüya gördüm kafamçokkarıştı

aa, ben de öyle hissediyorum daha hareketler tam belirgin değil. bir hareket bir kıpırdanma gibi oluyo dediğin gibi, biraz uslu olcak bizimkiler galiba

evet oda konusu çok önemli valla kız , insan bebeği merak eder dimikafamçokkarıştı

allah razi olsun canim benimm hep dualarimda butun aralik annelerii
yaa kizlarr hep birlik olupp su araligi iple cekerek getirsek ne dersinizz benim sabrim kalmadiiiii:dance::dance:

valla tatlım benimde ama ALLAH hayırlısını versin sağlık versin herkezin gönlüne göre versin ben usg de gördükten sonra dahada sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…