- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.561
zeynep gıı ne ediyon canım.iyisin dimi hayatım.bebiş tekmelşyo dimi:CüvCüv:
canım hoşgeldin.nasıl geçti tatilin,bebeişin nasıl.herkesin yeri ayrı burda aranıyorsun canım behihoyyyt
kızlar ben geldimmmm..
Bir hafta tatilimizi yaptık döndük iş başına...
Sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum anca bitti :)))
keyifler yerindedir umarım.
süperim canım maşallah deyip kıcımı kaşıyayım kızda iyi tekmeleyip duruyo
muhabbet etmemi istiyo konuşunca tekmelemeyi kesiyo canım ya seninki nasıl
nasıl gecti tatilin canım oğlan napıyo iyidir umarıma.s.
kızlar ben geldimmmm..
Bir hafta tatilimizi yaptık döndük iş başına...
Sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum anca bitti :)))
keyifler yerindedir umarım.
hoşgeldinn canımmmmmmm
umarım dinlenmişsindir çok iyi geçmiştir tatilin. iyiki döndün herkes tatilde az kişi kaynatıoduk çoğalalım tekrardan hihoyyyt bugunde kulağını çınlatmıştım bak malum olmuş demek kaydirigubbakcemile2 bebişş nasıl bakalım. bizde keyifler fena değil Maşallah kaynatıoruz işte, haberler tatilcilerde sırnaşık şey
kıs bi doğsalarda.o göbeğimden çıkardığı götünü yicemkaydirigubbakcemile3maşşallah canım ya benimkide hareketli.müzik dinleyince coşuyor yavrum,ama babası elleyince sevince susuyo saklanıyo.şimdi yazarken nasıl toplanıyo karnımda.acaba götü mü ki canım yakaydirigubbakcemile3
bizim kız sağ tarafta boşluktaymış bazen canım cok yanıyordu sanki bişey batırıyorlar oturamıyordum elime sert bişey geliyordu meger bizim kızın kafasıymış cımıcık şey nasılda canımı yakıyor anlıcan bizimki başını okşatıyo kaydirigubbakcemile3
miss, sen nasılsın, detaylı ultrasona girdinmi?
evet tatilciler dönüyor aramıza yavaş yavaş.hepimiz toplansakda kaynatsak dedikodu yapsakhihoyyytmeltem halen yok ortalarda.nerde bu kıs yaa
jasperciğim bende yaptırmadım henüz.bu haftada geçsin istedim.sanırım haftaya gidicem.sen yaptırdın mı canım.miss sen?
ben geldim kızlaarrrr 2 haftalık tatilin sonun da yine iş bası ama sizleri çok özledik teyzeleri nasılsınız bakeemm
canım Şeniz güzel geçti valla oğlan iyi inşallah dun avsadan dönerken tekne bayagı salladı çok tedirgin oldum ama onun dışında bir problem yok.
ya<dıklarınızı okudum kısaca özet geçeyim; İltihabım geçmiş, cumartesi bende usg ye girecegim ve halen tetanoz aşısı yaptırmadım doktora soracagım her seferinde unutuyorum o da birşey demiyor.:teselli:
ben geldim kızlaarrrr 2 haftalık tatilin sonun da yine iş bası ama sizleri çok özledik teyzeleri nasılsınız bakeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?