2008 Aralık Anneleri

canım hoşgeldin.nasıl geçti tatilin,bebeişin nasıl.herkesin yeri ayrı burda aranıyorsun canım behihoyyyt

canım sagolasın Şeniz valla guzel geçti ilk üç gün istanbuldaydım haftasonu kardesim evleniyor ona koşturduk sonra avsaya gittim orda kayınvalidemlerin yazlığı var biraz yuzduk, yuruduk çok az guneşlendim.

süperim canım maşallah deyip kıcımı kaşıyayım kızda iyi tekmeleyip duruyo
muhabbet etmemi istiyo konuşunca tekmelemeyi kesiyo canım ya seninki nasıl

kıs bi doğsalarda.o göbeğimden çıkardığı götünü yicemkaydirigubbakcemile3maşşallah canım ya benimkide hareketli.müzik dinleyince coşuyor yavrum,ama babası elleyince sevince susuyo saklanıyo.şimdi yazarken nasıl toplanıyo karnımda.acaba götü mü ki canım yakaydirigubbakcemile3

nasıl gecti tatilin canım oğlan napıyo iyidir umarıma.s.

canım Şeniz güzel geçti valla oğlan iyi inşallah dun avsadan dönerken tekne bayagı salladı çok tedirgin oldum ama onun dışında bir problem yok.
ya<dıklarınızı okudum kısaca özet geçeyim; İltihabım geçmiş, cumartesi bende usg ye girecegim ve halen tetanoz aşısı yaptırmadım doktora soracagım her seferinde unutuyorum o da birşey demiyor.:teselli:

kızlar ben geldimmmm..
Bir hafta tatilimizi yaptık döndük iş başına...
Sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum anca bitti :)))
keyifler yerindedir umarım.

hoşgeldinn canımmmmmmm
umarım dinlenmişsindir çok iyi geçmiştir tatilin. iyiki döndün herkes tatilde az kişi kaynatıoduk çoğalalım tekrardan hihoyyyt bugunde kulağını çınlatmıştım bak malum olmuş demek kaydirigubbakcemile2 bebişş nasıl bakalım. bizde keyifler fena değil Maşallah kaynatıoruz işte, haberler tatilcilerde sırnaşık şey

miss, sen nasılsın, detaylı ultrasona girdinmi?

herkese selam, umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir, ama ben bugün moral olarak çok kötüyüm, tüm yaptığım diyetlere rağmen şekerim yükselmeye devam ediyor, çarşamba günü tekrar uzmanla ve diyetisyenle konuşacağım ama galiba artık insüline başlamamı isteyecekler ama bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum

bizim kız sağ tarafta boşluktaymış bazen canım cok yanıyordu sanki bişey batırıyorlar oturamıyordum elime sert bişey geliyordu meger bizim kızın kafasıymış cımıcık şey nasılda canımı yakıyor anlıcan bizimki başını okşatıyo kaydirigubbakcemile3

evet tatilciler dönüyor aramıza yavaş yavaş.hepimiz toplansakda kaynatsak dedikodu yapsakhihoyyytmeltem halen yok ortalarda.nerde bu kıs yaa

sen nasılsın ilkimcim, maşallah, bizimki seninkinden uslu herhalde.
Toplanmaya da başladı prenses? onu biraz zor anlarsın ilkimcim kaydirigubbakcemile3hihoyyyt-tatlicadiarzu-

ne güzel maşallah, artık neresi diye anlayabileceğiz, başı sağ taarafta o zaman, herkesede aynımı ki, zeynep sızlama gibi mi oluyo bu batme dediğin

canımcım bu tetenoz aşısını ben etrafımdaki doktorlara sordum sordum hiçbiri gerek yok dedi kafamı karıştırdılar benim, o yüzden sormadan söylemiolar sanırım ben olmadım aşı die bebege yapıcaklarsa doğum sonrası, onu öğrenicem ona göre dawranıcam. bebiş iğne yicene ben yerim kıyamam. iltihabın geçmesine çok sewindim İnşallah tekrarlamaz bida.. bu arada avşa nasıldı kalabalıkmı tatil için uygun biyermi karıkocaa bende hep merak ederim orayıdaa o yüzden fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…