2008 Aralık Anneleri

goldgelb canım hissersin yavaş yavaş.senin yavru kuşun uslu demekki annesi.

meltemciğim maşşalh canım.bende 5kilo aldım toplam,en son gittiğimde 252 grdı.çok merak ediyorum şimdi kilosunu.

orkidem bende çizgi çok hafif çıktı.tam çıkmadı bile canım.yalnız kıllandım çok ya,kocacuğum benle alay ediyo:1rolleyes:

ne alaka di mi rüyamda hastanede tek tek odaları gezip bir turlu hangisinde yatacagıma karar veremedim :roflol:

canım erkek bebeklerde kıllanma olurmuş öyle duymuştum ama:uhm:

bende cizgii hiiis yok
amaa esimm gobusumun cok killandigini soyledii
benim gibi olmussun diyooo
vicdansizz adamm:roflol:
goguslerr karardimiii ayy oda cok igrenc oluyo yaa

ilkim yavruş en son ne zaman gittin bende 1 ay önce gittiğimde 230 gr dı şimdi yarım kilo maaşallah aya kızlar benim oğlan futbolcu olacak galiba sürekli rovaşata çekiyo anasına hihihih

ay öyle deme valla, hayatmızda kaç defa hamile olabiliyoruz ki kızlar
her anımızın güzelliğini yaşayalım inşallah allahın izniyle tabi
görüşmek üzere ben çıkıyo şimdi, herkes akşama vitaminli şeyler yesin tamam mı:lepi:

jasper şuan çok iyiyim ama belli olmuyo aniden rahatsız oluyom
korkutuyo yaramaz beni sancılandım erken doğum diye korkmuştum ama deyilmiş şuan iyiyim

bu arada kaçaklar dönmeye başlamış aramıza..
hpşgeldiniz tatlı anneler bmeltembcimi goldgelbcim nerelerdeydiniz ya!!!

zeynepcim merhaba canım rapor bidti tekrar rahatsız oldum
geçen gün sancılandım erken doğum olacak
diye çok korkmuştum ama deyilmiş şuan çok iyiyim allaha şükür

nazlıcık çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

aaa kızlar bu arada bel ağrınız varsa bol süt için bebişler kemiklerdeki kalsiyumu çekiyormuş ondan oluyormuş bel ağrısı doktorum dedi 1 içiyorsa 2 iç 2 içiyorsan 4 iç dedi

h.bulduk canım tatildeydik anacım dinlendik biraz göbek büyüttüm yattığım yerden hihih sen nasılsın kızın nasıl bakalımkaydirigubbakcemile2

çok şükür canım benim..
kızım betülüm de cok iyi Allaha şükürler olsun

Allah şu çalışan annelere kolaylık versin ne diyimhihoyyyt

bu arada çoğumuz rüyalarımızda erken doğum yaptığımızı görmeye falan başladık heralde..
sadece ben görüyorum sanmıştım..

Ay Allahım bebekleirmiz vaktinde gelsinler inş sağ salim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…