- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.581
ben geldim kızlaarrrr 2 haftalık tatilin sonun da yine iş bası ama sizleri çok özledik teyzeleri nasılsınız bakeemm
kiz ilkiiiiiiimmmmmmmmm
sen bu bebisin dotuneee ammada taktiin
cikincaa iyice bi isirrrrrr:roflol:
hoşgeldiniz meltem hanımkaydirigubbakcemile5 ne güzel herkes bugün dönmüş tatilinden, keyifler nasıl, nasıl geçti
herkese selam, umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir, ama ben bugün moral olarak çok kötüyüm, tüm yaptığım diyetlere rağmen şekerim yükselmeye devam ediyor, çarşamba günü tekrar uzmanla ve diyetisyenle konuşacağım ama galiba artık insüline başlamamı isteyecekler ama bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum
kız tatilci nasıl geçti tatilin tatiller güzelde birde tatil dönüğşleri olmasayerimseniben
miss, sen nasılsın, detaylı ultrasona girdinmi?
orkidem sen misin resimdeki , maşallah hiç kilo almamışsın kız:sm_cool:
herkese selam, umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir, ama ben bugün moral olarak çok kötüyüm, tüm yaptığım diyetlere rağmen şekerim yükselmeye devam ediyor, çarşamba günü tekrar uzmanla ve diyetisyenle konuşacağım ama galiba artık insüline başlamamı isteyecekler ama bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum
canımcım bu tetenoz aşısını ben etrafımdaki doktorlara sordum sordum hiçbiri gerek yok dedi kafamı karıştırdılar benim, o yüzden sormadan söylemiolar sanırım ben olmadım aşı die bebege yapıcaklarsa doğum sonrası, onu öğrenicem ona göre dawranıcam. bebiş iğne yicene ben yerim kıyamam. iltihabın geçmesine çok sewindim İnşallah tekrarlamaz bida.. bu arada avşa nasıldı kalabalıkmı tatil için uygun biyermi karıkocaa bende hep merak ederim orayıdaa o yüzden fisfisfis
kiz ilkiiiiiiimmmmmmmmm
sen bu bebisin dotuneee ammada taktiin
cikincaa iyice bi isirrrrrr:roflol:
ne güzel maşallah, artık neresi diye anlayabileceğiz, başı sağ taarafta o zaman, herkesede aynımı ki, zeynep sızlama gibi mi oluyo bu batme dediğin
canımcım iyi geçti çok şükür hihoyyytmantar v.s olmadan döndük evimize ama dün bi temizlik yaptım canım ççıktı alt kat bitti de daha üst kat var orayıda yavaş yavaş yapcam artık sen nasılsın canım
ayy bak goldgelb le beraber seninde kulağını çınlatmıştım kız meltemm ne zaman döncek bu cadılar die kaydirigubbakcemile3 hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. biz iyiyiz haberler sizde bebiş nasıl tatil nasıldı keyfin nasıl. iyi geldimi bakalım anlatında bizde gitmiş kadar olalım barii..
ama ben yarın okuyabilcem bu cvplarınızı çünkü eşim gelcek az sonra çıkmam gerekiyoooooo. kucak dolusu sevgiler hepinize bütün kızlar Şeniz yarın göürüşürüz bol bol İnşallah
doru genetik mi sizde şeker, yoksa sonradan mı çıkmıştı.
stresin filan etkisi mi var acaba? Dikkat et kendine, allahın izniyle normale döner inşallah, insülüne de gerek kalmaz
kıs kurban olurum senin o göbeğine.yavrim nerdesin sen he.yumurta mı koydun göbeğinekaydirigubbakcemile3.canım yaaaa valla takdım ısırcam götünü hemide nasıl yaa
zaynen öyle canım sabah saat çalarken stres oluyor insan yaa kötükedihüsoamanın ne güzel smile ler eklenmiş buraya
doru genetik mi sizde şeker, yoksa sonradan mı çıkmıştı.
stresin filan etkisi mi var acaba? Dikkat et kendine, allahın izniyle normale döner inşallah, insülüne de gerek kalmaz
nasil teyzesiii bu pozz sanaa kaynanama goster anne dedii
aha aha aha
kiz iki gun kaldii ikliiiiiimmmmmmmmmm
kizimmi oglummu gorucez insallahhhh:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?