2008 Aralık Anneleri

günaydın annişleeerrr!
kızlar benimde sabahtan beri karnımın sağ üst kısmanda bir tutulma sancısı gibi bişey var. ağrı değil sanki tutulmuş gibi ne bilim işte tuhaf bir sancı tarif edemedim. yeni yeni geçti. öfff zaten yaşlı kadınlar gibi oldum ıhlayıp, mızırdanıp duruyorum :))))

kızlar şu göbeklerinizdeki çizgi sadece karnınızın altındamı var? benim göğüslere kadar bütün karnımda var. koyulaştı gitgide. eşim çocuklar sınır çizmiş arada diyor :) ikiye ayrılmış gibi karnım :) sizde nasıl durum:CüvCüv:

göğsümden karnımın altına kadar benim de....hihoyyyt

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
ve güzel melekleria.s.
hepiinizi çok seviyommmkaydirigubbakcemile5
zeacım bacım o çizgi bendede oluştu yukardan aşşağı doğrulaelaelaelaelae
doğumdan kısa bir süre sonra geçicekmiş merak etmeyin:1hug:

ŞenizŞeniz
oyyy bizde seni çok seviyoruz dünürüm :)

çizgi geçmesede olur kıızzz ben sevdim bunu vücudumu sağlı sollu tam ortadan ikiye ayırıyor puhahaaaahaaaa hiç şikayetçi değilim değişik bir hava kattı bana kaydirigubbakcemile3

sorma canım karnımı tutuyom annecim sen üzülme ben sebebsiz ağlıyorum diyorumkaydirigubbakcemile3

kız zeynep alemsin haaa Şeniz

çok duygusal çıktın sen arkadaşım. bende bir kütlük var yaaa hiç öyle ağlama, duygulanma, etkilenme yok :mymeka: gülüp duruyorum anormalmiyim ne kaydirigubbakcemile3

kız zeynep alemsin haaa Şeniz

çok duygusal çıktın sen arkadaşım. bende bir kütlük var yaaa hiç öyle ağlama, duygulanma, etkilenme yok :mymeka: gülüp duruyorum anormalmiyim ne kaydirigubbakcemile3

valla öyle hamile değilken cok sinirli ağresif biriydim ama öfkemi kendimden cıkarırdım ağlamayı acizlik derdim ama şimdi zırt bırt ağlıyom sulak oldum cıktım kaydirigubbakcemile3sositosositonaniknanikhihoyyyt

kaydirigubbakcemile ay bunlar itilmişle kakılmış mı :)))) çok güzel bir ifadeymiş :))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

dünürüm senin takvimdeki bebiş varya enson 16temmuzda oğluşumu gördüğümde ultrasonda öyle yatıyodu benimki diğer elide ağzındaydı emiyodu :)) canım yaaaa.gelince memişlerinin canını okuycam anne diyor gibiydi:))

kızlar benimde göbüşümün altında kahverengi çizgi oluştu birde ayaklarım şişiyor
valla şiştikçe şişecem galiba:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…