2008 Aralık Anneleri

kızlarr selam hepinizeeeeeee amma kaynatmıssınız yetişemedim ha Maşallah diyelim özledik böle kalabalık günlerimizi :)) konustuklarınıza bende yorum yazmazsam çatlarım
1) bnm karnımda kıldan başka hiçbişi yok çizgi mizgii.. bananee bende isterim yaa
2) zeynepcim morelini yüksek tutt heppppppp hiçbişiyi stress yapma öle zamanlarda aç internetten bebek odalarına şekerlerine giysi resimlerine falan bak dağıt kafanı. hamilelik hali olucak böle şeyler
3)zeamayscım canım izin iste sana kimse yok kal bugun izin yok sana demez .. riske atmaya değmez git yat
4)orkidemcim erkek annesi olacağım hayırlısıyla ve İnşallah, bende kambur yürüyorum :))

zea geçmiş olsun, tutulmuş gibi ağrı bende de var. ama henüz iki büklüm olmadım.
bugün biraz yoruldum, ondan sanıyorum...
benimde göbeğimde çizgi yok sadece orta hat kıllandı. acaba söylediğiniz o mu?
bu arada bende dik yürüyorum ve kızım olacak inş...

valla çok yaratıcısın emine, nerden aklına geliyo böyle şeyler:içelim:

goldgelbcimm avşa ile ilgili bilgi için teşekkür ederim bende merak ediorum orayıı. usg sorunumuda çözdüm canım bu akşam gidiyorumm detaylı ultrason için dua edin bana sağlıklı hayırlı sonuçlar alalım kızlarrrrrrrr..

bu arada sen benden önce taşınıyosun canım yaa.. ben ilk sizlerle tanıstıgımda ataköy dedim çünkü o hafta taşınıcaktık herşey hazırdı ama bi terslik oldu vazgectik beklemek zorunda kaldık. bende ağustos sonu taşicam evi 9.kısıma sanırım baya yakın olcaz birbirimize kimbilir belki görüşürüz. eşya alıyorum ben yeni baştan zaten eşya almaya karar verdiğimiz için askıya aldık böle uzadı yeni baştan yapılıo die. bu yüzdende masrafımız çok fazla salon koltuk yatak odası bebek odası hepsi yani. o yüzdende sıkışık zamanımıza denk geldi ultrason parası.. neyseki hallettim şimdi rahatım. bizim mh adı bilmiorum ama bu e-5e yakın iyice köşedeki siteler atriuma ve metroya yakın. bebişleri parka götürürüz artık İnşallah hihoyyyt

Zaman hızla akıp geçiyor, bu hazırlıklarıda yapmamız lazım...

Doğum Çantası
Bir anne adayının hastane çantasında olması gerekenler aşağıda sıralanmıştır. Ancak çantanızı hazırlarken doğum yapacağınız mevsime çok önem vermeli ona göre giysi koymalısınız. Ayrıca doğum yapacağınız hastane ile görüşmeli sizin ve bebeğiniz için temin edecekleri şeyleri öğrenmelisiniz. Böylece çantanızı gereksiz, kullanmayacağınız eşyalarla doldurmuş olmazsınız.

Bebek için,

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı ,patiği,başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3-4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu
2 tane önlük
2 tane yelek
2 adet patik
Göbek bağı
Saç fırçası
Burun temizleme aspiratörü
Biberon

Anne için,

2 adet gecelik
1 adet pijama
1 adet sabahlık
Altı kaymayan terlik
2 adet çorap
3-4 adet kilot
1-2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
Hırka ya da şal
Koyu renk havlu
Hijyenik ped
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu için krem
Göğüs pompasi
Tarak
Diş macunu-diş fırçası
Şampuan
Sabun
Toka, parfüm, makyaj malzemeleri
Kulak pamuğu
Kağıt, kalem

Genel Gerekli Malzemeler

Fotoğraf makinesi veya kamera
Telefonlar ve şarj aletleri
Yedek piller
Kolonya, ıslak mendil
Kağıt havlu
Kitap, dergi v.s.
Çikolata

yavuz ne güzel bilgiler vermişssin doğum çantamızı hazırlıycaz bigünn ayy ne guzel çok uzak gibi geliyo insana ama sağlıkla geçsin bitsin inşallah

yavuz ne güzel bilgiler vermişssin doğum çantamızı hazırlıycaz bigünn ayy ne guzel çok uzak gibi geliyo insana ama sağlıkla geçsin bitsin inşallah

amin canım. nerdeyse ikinci üç aylık kısmıda bitiriyoruz, çok heyecanlıyım hepimiz öyleyiz:asigim: bir an evvel bebişlerimizi kucağımıza alalımhihoyyyt sağlıkla inş.

zeacım geçmiş olsun.
inş dinlennce allahın izniyle geçer merek etme.
jasper saol bacım.
oğlumla beraber muzur olcaz bizzz :))

eminecim bu arada çok alemsin valla bende çok begendim kaydirigubbakcemile3:lepi: doğumdan sonra bakalım nasıl olcak bizim göbüşler ayrıca evin ana ve tokat halk oyunları ekibine bu organizsayondan dolayı sana sonsuz teşekkürrrrrrrrrrrr Şeniz

kızlar ben glikoz yükleme sonuçlarını almaya gidiyorum, dua edin. diğerine gerek kalmasın öpüldünüz...

git yavyum git burada da yaz fiyatları falan nasıl olmazsa bende gider eminönünden alırım bide www.birmax.com burayada bak olurmu anacımkaydirigubbakcemile5

Kızlar kızlar yüreğim sızlar...
Ben geldin keyifler yerinde bakıyorum emine costurmus yine ortamı...
zeaciğim nasıl oldun canım daha iyisindir umarım herhalde eve gittin...
zeynep sende takma herseyi kafana ben sahsen canım sıkıldığında hemen bebişimi ve onun hayatıma kattığı büyük mutluluk ve sevgiyi düşünüyorum yüzüm hemencene gülüyor ve Allah'a şükrediyorum...

ben geldim morelim düzelmiş olarak burarada bende kızımin yatagını aldım hafta sonu ama ben oda takımı almadım oyun parkı aldım uyku setini aldım yaaaa yaaaa :içelim::teytey:

meraba hanımlar kac gundur giremiyorum malum ogrencilik sınavlar geldi cattı yine koyu sohbetleriniz bebişleriniz nasıl bakalım umarım hepsi muthiş durumdadır hepinizin bebişlerine slmlar olsun bizden :)

eminecim sağol valla neşelendirdin bak herkes dio aynı şeyii..

bugun bana dua etmeyi unutmayın detaylıya giriorum ya en nihayetinde çok merak ediorum nasıl görünüyoooo bebişimm :)))) uy yirim ben onu çünkü çıkcam saat 3.5taa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…