- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.701
evvet hanımlar ünlü ve sosyetik aralık anneleri doğum sonrası 1.geleneksel buluşmasını çırağan otelinde yaptı.şakkıdı
doğumdan önceki resimleri basına sızan hanımlar :1nincaldukça şık görünüyorlardı.
ama hamilelikteki görüntüleri unutulacak gibi değil.sırnaşık şey
eski ve yeni halleriyle 2008 ARALIK ANNELERİİİkaydirigubbakcemile5
offf kızlar yaaa benim karnımın üstündeki sancı devam ediyor. izin alabilirsem eve gideceğim ben yatıp dinlenmem gerek. iki büklüm yürüyorum ağrıdan(((
Avsa merkez inanılmaz kalabalık şayet hareketli tatil seviyorsan çok iyi ama benim oldugum yer adanin diğer tarafı sakin deniz çok güzel temiz.
Senin usg ile ilgili yazdıklarına çok uzuldum sonuçta n'aptın çok merak ettim.
Bu arada haftaya tasınıyoruz Allah'in izniyle 9. kısıma, yunus emre sitesine tam komsu oluyoruz canım benim
yavuz ne güzel bilgiler vermişssin doğum çantamızı hazırlıycaz bigünn ayy ne guzel çok uzak gibi geliyo insana ama sağlıkla geçsin bitsin inşallah
zeacım geçmiş olsun.
inş dinlennce allahın izniyle geçer merek etme.
jasper saol bacım.
oğlumla beraber muzur olcaz bizzz :))
merhaba kızlar.yetişemiyorum size bacularım,coşmuşsunuz yine hee,hihoyyyt
emineciğim akşam eşim beni kovdu beni pcdenkaydirigubbakcemile3 cvp yazamadım canım sana.sıcak biyandan bide çekirdek yedim söylemesi ayıp.sanırım o şişirdi beni
zeynepciğim duygusal arkadaşım benim,kendine gel döverim bakklava:
meltemciğim bende yaptırcam o şekerlerden biblo tarzında,fakat elimde örnek yok.eminöününe gitcem biara ordan bakacam.resim çeker buraya koyarım emi yavrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?