2008 Aralık Anneleri

oyyyy yerim ben onu tatlım benim. keyfine düşkün olacak belli cokacimcoook
anam sende yandın benim kızda yandı desene kaydirigubbakcemile

dünürm tuzlu şeyler yeme sakın.
ayakkabı ne giyiyosun terlikle git bari işe :))
rahat olsun.

çok tuzlu yemem zaten canım, ama çok su içiyorum ondanmı acaba :uhm:

ortopedik terlik aldım onu giyiyorum işe gelirkende. napiiim diğerleri hem çok rahatsız hemde akşam eve gittiğimde ayak tabanlarım çok ağrıyordu. eee alışık değiller tabi bu kadar yük taşımaya. incecik kızdım ben yaaw -tatlicadiarzu-

evvet hanımlar ünlü ve sosyetik aralık anneleri doğum sonrası 1.geleneksel buluşmasını çırağan otelinde yaptı.şakkıdı
doğumdan önceki resimleri basına sızan hanımlar :1nincaldukça şık görünüyorlardı.
ama hamilelikteki görüntüleri unutulacak gibi değil.sırnaşık şey
eski ve yeni halleriyle 2008 ARALIK ANNELERİİİkaydirigubbakcemile5

aah ah zaten bu hallerimizle kalırsak kocalarımız istemez bizi..
gerçi benimki ısrarla böle ol işte diyip duruyor ama moral vermek için mi bilmiyorum

kızım alemsin ya kaydirigubbakcemile3sositosositosırnaşık şey

offf kızlar yaaa benim karnımın üstündeki sancı devam ediyor. izin alabilirsem eve gideceğim ben yatıp dinlenmem gerek. iki büklüm yürüyorum ağrıdan (((

merhaba kızlar.yetişemiyorum size bacularım,coşmuşsunuz yine hee,hihoyyyt
emineciğim akşam eşim beni kovdu beni pcdenkaydirigubbakcemile3 cvp yazamadım canım sana.sıcak biyandan bide çekirdek yedim söylemesi ayıp.sanırım o şişirdi beni

zeynepciğim duygusal arkadaşım benim,kendine gel döverim bakklava:

meltemciğim bende yaptırcam o şekerlerden biblo tarzında,fakat elimde örnek yok.eminöününe gitcem biara ordan bakacam.resim çeker buraya koyarım emi yavrim

kizlarrr yeni bisey duyduum sizde dogrulugu varmi yaa

kiz anneleri daha bi kaykilarakk dik yururmuss erkek anneleride azicik one dogru egik yururmuss bizim aralik anneleri nasil bakkalimm

zeamays canim benim iki tane can tasiyosunn git dinlenn yaa yatt ye ic off bu halinle bide calisiyosunnn helall vallaa

orkidem canım ben dik geziyorum valla.ama tabi oturduğum yerden kalkmakta zorlnıyorum artık,eşim tutuyo elimden kolumdan bacağımdan kalkarkenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…