- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.721
goldgelbcimm avşa ile ilgili bilgi için teşekkür ederim bende merak ediorum orayıı. usg sorunumuda çözdüm canım bu akşam gidiyorumm detaylı ultrason için dua edin bana sağlıklı hayırlı sonuçlar alalım kızlarrrrrrrr..
bu arada sen benden önce taşınıyosun canım yaa.. ben ilk sizlerle tanıstıgımda ataköy dedim çünkü o hafta taşınıcaktık herşey hazırdı ama bi terslik oldu vazgectik beklemek zorunda kaldık. bende ağustos sonu taşicam evi 9.kısıma sanırım baya yakın olcaz birbirimize kimbilir belki görüşürüz. eşya alıyorum ben yeni baştan zaten eşya almaya karar verdiğimiz için askıya aldık böle uzadı yeni baştan yapılıo die. bu yüzdende masrafımız çok fazla salon koltuk yatak odası bebek odası hepsi yani. o yüzdende sıkışık zamanımıza denk geldi ultrason parası.. neyseki hallettim şimdi rahatım. bizim mh adı bilmiorum ama bu e-5e yakın iyice köşedeki siteler atriuma ve metroya yakın. bebişleri parka götürürüz artık İnşallah hihoyyyt
ben geldim morelim düzelmiş olarak burarada bende kızımin yatagını aldım hafta sonu ama ben oda takımı almadım oyun parkı aldım uyku setini aldım yaaaa yaaaa :içelim::teytey:
oh maşallah
canlanmış yine burası..
ben de yemeğimi yaptım,uykumu aldım geldim...
ben geldim morelim düzelmiş olarak burarada bende kızımin yatagını aldım hafta sonu ama ben oda takımı almadım oyun parkı aldım uyku setini aldım yaaaa yaaaa :içelim::teytey:
oh maşallah
canlanmış yine burası..
ben de yemeğimi yaptım,uykumu aldım geldim...
canım sakıncası yoksa hangi marka aldn oyun parkını?
eminecim sağol valla neşelendirdin bak herkes dio aynı şeyii..
bugun bana dua etmeyi unutmayın detaylıya giriorum ya en nihayetinde çok merak ediorum nasıl görünüyoooo bebişimm :)))) uy yirim ben onu çünkü çıkcam saat 3.5taa
kızlar ya bişi sorcam.benim elevit hapım bitti,dr.gitmeme daha var.ama demir ilacım bitmedi.acaba dr.bundan sonra hap veriyormu başka.bilen var mı acep-tatlicadiarzu-
gunaydın sekerim hoş geldin! :CüvCüv:
ay uyku demeyin kızlar dayanamıyorum esnemeye başlıyorum bende çok uyumak istiyorum
hoşgeldin zeynepcim ve bhk cim
zeynepcim afferim bak hep bölee işte resmindeki gibi güüllllllllllllll kaydirigubbakcemile5 oyun parkı kullanışlı bişimi ne işe yarar baktım şimdi netten accıkta güzele benzio foti çekersin müsaitken fıstık
hamilelikte uyku çok iyiymiştee ben hiç öğlen uyuyamam gece 12 sabah 8 benim düzen hep aynıı Maşallah
ohh hoşgeldin, kaç saaat uyuyun send günde bhk? :1shok:
hadi inşallah herşey çok iyidir, bebişin kocaman olmuştur, dönünce yaz hemenhihoyyyt
akşamları 6 saat uyuyorum yani geceleri.
gündüz de 1 saat falan uyudum mu kendime geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?