2008 Aralık Anneleri

evet canım bizim sitenin arkası çocuk parkı orda bebişleri gezdirebilir hatta yuruyuş yapabiliriz. Bir tasınalım da hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

ben geldim morelim düzelmiş olarak burarada bende kızımin yatagını aldım hafta sonu ama ben oda takımı almadım oyun parkı aldım uyku setini aldım yaaaa yaaaa :içelim::teytey:

ohh, hayırlı olsun zeynep, park yatakta mı yatacak bebiş, uyku seti dediğin nevresim mi?kaydirigubbakcemile2

ay kızlar ya heyecan bastı benihihoyyytalınacak okadar şey var ki.iş güç yaparken aklım fikrim hep onlarda.zeynep oyun parkıını almakta iyi yapmışsın.güle güle kullanın annesibende oda takımı alcam ama öyle çok apafaratı olmıcak.karyolası bide gardolabı.odası tam kızıma göre çünkü:teytey:aslında nelere merak ediyoruz of offff.hepsi yavaş yavaş olur inş.kaydirigubbakcemile5

ben geldim morelim düzelmiş olarak burarada bende kızımin yatagını aldım hafta sonu ama ben oda takımı almadım oyun parkı aldım uyku setini aldım yaaaa yaaaa :içelim::teytey:

hoşgeldin zeynepcim ve bhk cim

zeynepcim afferim bak hep bölee işte resmindeki gibi güüllllllllllllll kaydirigubbakcemile5 oyun parkı kullanışlı bişimi ne işe yarar baktım şimdi netten accıkta güzele benzio foti çekersin müsaitken fıstık
hamilelikte uyku çok iyiymiştee ben hiç öğlen uyuyamam gece 12 sabah 8 benim düzen hep aynıı Maşallah

Son düzenleme:

hadi inşallah herşey çok iyidir, bebişin kocaman olmuştur, dönünce yaz hemenhihoyyyt

kızlar ya bişi sorcam.benim elevit hapım bitti,dr.gitmeme daha var.ama demir ilacım bitmedi.acaba dr.bundan sonra hap veriyormu başka.bilen var mı acep-tatlicadiarzu-

kızlar ya bişi sorcam.benim elevit hapım bitti,dr.gitmeme daha var.ama demir ilacım bitmedi.acaba dr.bundan sonra hap veriyormu başka.bilen var mı acep-tatlicadiarzu-

benim de ilacım bitince tekrar alıp devam ediyorum benim de 1 ay var gitmeme, hem karışık vitamin hem demir ilacı bitti bu arada ikisini de aldım tekrar, sen so istersen doktora -tatlicadiarzu-

BUNUN YEŞİL RENKTE OLANI CANIM

kızlar geldim.. sonuçlar iyi dedi dr.ama 135 çıktı sınıra epey yakın, biraz kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…