K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #9.901
arabuluculuk yaparım bende ortalı karıştırmayayım sonra:roflol:
ceyremin erkek işte senin kıza talip olsun dünür olun işte fikrim nasıl kaydirigubbakcemile5
ben senin dunurun olurum zeynepcim aa ayıp ediyosun ama benim oglusumu hiçmi dusunmedin bakim kaydirigubbakcemile3
talip olmadın ki kızıma olsan tamam derdim
talibim canım niye talip olmuyum dunya guzeli gelinim olur fenamı hem ben cok ii bi kaynana olurum gelinim ne isterse yaparım oglumu uzerim gelinimi uzmem yerimseniben
talibim canım niye talip olmuyum dunya guzeli gelinim olur fenamı hem ben cok ii bi kaynana olurum gelinim ne isterse yaparım oglumu uzerim gelinimi uzmem yerimseniben
herkese gunaydin aralik anneleri nasilsiniz bakalim bugunde ya kizlar sizinde cok uykunuz geliyormu yahu yatiyorum yatiyorum ama yine doymuyorum uykuya bu nedir ya bide kalkincada zorla uyaniyorum inanirmisiniz nerden baksaniz gunun 15 saatini uykuyla gecirmeye basladim sizlerdede varmi bu durum yoksa bendemi bir anormallik var cozemedim gitti -tatlicadiarzu-
hıımmm tamam verdim gitti güzel prensesimi ama iyi bak kızımasenağlama
herkese gunaydin aralik anneleri nasilsiniz bakalim bugunde ya kizlar sizinde cok uykunuz geliyormu yahu yatiyorum yatiyorum ama yine doymuyorum uykuya bu nedir ya bide kalkincada zorla uyaniyorum inanirmisiniz nerden baksaniz gunun 15 saatini uykuyla gecirmeye basladim sizlerdede varmi bu durum yoksa bendemi bir anormallik var cozemedim gitti -tatlicadiarzu-
bakmazmıyım yerim onu ben yerim yerim ayy kızım oldu benimde dostlar :dance::dance:
canım bende de öyle bir fırsat bulsam hemen yatıp uyucam ama malum calışınca biraz da olsa dayanabiliyorum ama akşam evde küt diye yatıyom hemen
loracım bendede vardı ama ilk baslarda ama gecti simdi daha az uyumaya basladım boluk porcuk olarak doguma kadar uykumuzda bi sorun olucak heralde
nasıl yatıyon kız hemen eve gider gitmez yemekleri kocan mı hazırlıyor yoksa sırnaşık şey
loracığım kendine bi meşgale bul en iyisi çünkü bende evde olduğum zaman uyudukça uyuyasım geliyor ama işteyken pek öyle olmuyor kaydirigubbakcemile2
senin kızın olursa benimde oğlum oldu hepte oğlum olsun istemiştim sositosositosositososito:lepi:
hıııı cok hazırlar nerde o günler yemeği hazırlıyom yiyoz bulaşıkları makineye atıp birsonraki günün yemeğini hazırlayıp öyle yatıyom
valla ilk baslarda bende uyuyordum ama suandada deli gibi uyuyorum ya anlamadim gitti dun gece 12 de yattim bugun 10d kalktim oda zorla dusun simdi bide oglene mutlaka bidaha 2-3 saatlik daha yatarim yani okadar acaba dr a sormaya gerek varmiki bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?