2008 Aralık Anneleri

herkese gunaydin aralik anneleri nasilsiniz bakalim bugunde ya kizlar sizinde cok uykunuz geliyormu yahu yatiyorum yatiyorum ama yine doymuyorum uykuya bu nedir ya bide kalkincada zorla uyaniyorum inanirmisiniz nerden baksaniz gunun 15 saatini uykuyla gecirmeye basladim sizlerdede varmi bu durum yoksa bendemi bir anormallik var cozemedim gitti -tatlicadiarzu-

uyku o haftada bendede vardı şimdide uyuyamıyorum ya sıcaktan ya rüyalardan yada yattım taraf hemen uyuşuyor uyanıyorum canım hafta hafta değişiyor canım

loracığım kendine bi meşgale bul en iyisi çünkü bende evde olduğum zaman uyudukça uyuyasım geliyor ama işteyken pek öyle olmuyor kaydirigubbakcemile2

canım bende de öyle bir fırsat bulsam hemen yatıp uyucam ama malum calışınca biraz da olsa dayanabiliyorum ama akşam evde küt diye yatıyom hemen

loracım bendede vardı ama ilk baslarda ama gecti simdi daha az uyumaya basladım boluk porcuk olarak doguma kadar uykumuzda bi sorun olucak heralde

loracım bendede vardı ama ilk baslarda ama gecti simdi daha az uyumaya basladım boluk porcuk olarak doguma kadar uykumuzda bi sorun olucak heralde

valla ilk baslarda bende uyuyordum ama suandada deli gibi uyuyorum ya anlamadim gitti dun gece 12 de yattim bugun 10d kalktim oda zorla dusun simdi bide oglene mutlaka bidaha 2-3 saatlik daha yatarim yani okadar acaba dr a sormaya gerek varmiki bu durumu

loracığım kendine bi meşgale bul en iyisi çünkü bende evde olduğum zaman uyudukça uyuyasım geliyor ama işteyken pek öyle olmuyor kaydirigubbakcemile2

meltemcim dun sabah dr a gittim erkenden saat 8.15te ama ruh gibiydim aklimda fikrimde yatagim var biran once eve gidip uyusam dedim hep yani evde degildim dusun dr dan ciktim dogru eve geldim ve yattim yine tam 3 saat uyumusum 1de geri kalktim ama gozlerim hala yaniyor sonra bidaha yataga gittim 1 saat daha uyudum yani bu kadar anormalim suan bilerek disari falan cikmiyorum istesem cikarim ama goze alamiyorum ne yapacam sasirdim vallabenneyaptımki

senin kızın olursa benimde oğlum oldu hepte oğlum olsun istemiştim sositosositosositososito:lepi:

tesaduf işte bende kız olsun istemiştim hep ole hayal etmiştim dukkanlara girip tum dukkanı dolurcaktım evime ay tanrım hayali bile guzeldi gunde 10 15 kere deiştirecektim kıyafetini tam alısveris canavarıyım da malesef ama simdi olusuma alacak hastane cıkısı bile bulamıyorum cunku gozum hep kızlarınkinde benimki acaip kızıyo bana artık kabullen ve kız kıyafetlerine bakmaktan vazgec diyo :çok üzgünüm:

hıııı cok hazırlar nerde o günler yemeği hazırlıyom yiyoz bulaşıkları makineye atıp birsonraki günün yemeğini hazırlayıp öyle yatıyom

ah canım kıyamam çalışıyorsun eşinde biraz bari yardımcı olsun
merak etme ilerde kızınla hakkından gelirsiniz eşininkaydirigubbakcemile5

bilmiyorumki canım sormaktan zarar gelmez bence sormalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…