- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.041
off yoruldum,çok sıcak hava..
bankaya gittim geldim ama mahvoldum:bbo:
televizyonu açtım,suyumu aldım bakınıyorum öylesine
evet ceviz de önemliymiş, omega 3 açısından , balık gibicokacimcoook
ben kuruyemişe sardım bu aralar. özellikle badem ve ceviz mutlaka yemeye çalışıyorum
sorma canım evlerde çok sıcak ben piştim inan evin içinde.-tatlicadiarzu-
ben net başında sürünüyorum. çatacak yer arıyorum açıkcasıklava:
gel kız sana çatayım benkaydirigubbakcemile
evet, balık yemeye yeni yeni başlayabildim, şimdi de pek balık zamanı değil ama, haftada 1 yiyelim bari:teytey:
unutmadım işte o yuzden dedim ya toz boyaları solumak çok kötüdür yuttuğunu anlamazsın..
Kızlar ya benim mi canım çok tatlı siz mi acaip cefakarsınız anlamadım... Ben gercekten hele de şu sırt ağrılarım çıktığından beri her ortamda köşe minderi gibi oturuyorum...
Yapmayın böyle valla canınıza yazık
zeynepcim bende denizlili bi firma ile çalışıyodum bi zamanlar istanbul ofisinde. dokuma işi tekstil. zor iş bacım kolaylık versin Allah hele muhasebe dahada zor kafa beyin kalmıoo..
bu arada ben günlük olarak 1-2 bardak süt içiyorum peynir yumurta yoğurt mutlaka yiyorum varsa fındık, ceviz omega3 deposu oldugundan ve bol bool su! şiş geziorum sürekli bi su bi wc :roflol: akşamları meyve ve yemek olarakta sebze tüketmeye çalışıorum yeşillerden biber fasulye semizotu salata gibi ha bide mercimeği unutmamak lazım kırmızı ve yeşil çorbalarını yapıom sık sık. haftada 1 de balikkkkk :CüvCüv:
sorma canım evlerde çok sıcak ben piştim inan evin içinde.-tatlicadiarzu-
ben net başında sürünüyorum. çatacak yer arıyorum açıkcasıklava:
gel kız sana çatayım benkaydirigubbakcemile
sorma canım baştan alıştırdın mı hep onu istiyorlar hamile kalmadan önce bende taşıyordum ama şimdi gene ucundan tutuyorum utanmasalar taşı dicekler canım
ay bana çat sen kuzuuum:1hug:
aslında ben sana çatacak yer sölerim de ortam müsait değil:jeyyar:
sen niye sinirlisin, en oldu bölekaydirigubbakcemile
senin de beslenmen iyiymiş miss
merak edenler hamilelilkte ton balıkla ilgili googledan arama yaparlarsa karşılarına yeterli bilgi cıkacaktır.
kızlar benim ayak bileklerim acayip şişmeye başladı 1-2 gündür öffffffffffffffffsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?