2008 Aralık Anneleri

40 kilo ne demek beee. bide kız enerjimi aldı diyorsun. iyiki almış. ben normalde taşımam be onu

off yoruldum,çok sıcak hava..
bankaya gittim geldim ama mahvoldum:bbo:

televizyonu açtım,suyumu aldım bakınıyorum öylesine

sorma canım evlerde çok sıcak ben piştim inan evin içinde.-tatlicadiarzu-

ben net başında sürünüyorum. çatacak yer arıyorum açıkcası klava:
gel kız sana çatayım benkaydirigubbakcemile

sorma canım baştan alıştırdın mı hep onu istiyorlar hamile kalmadan önce bende taşıyordum ama şimdi gene ucundan tutuyorum utanmasalar taşı dicekler canım

senin de beslenmen iyiymiş miss

sorma canım evlerde çok sıcak ben piştim inan evin içinde.-tatlicadiarzu-

ben net başında sürünüyorum. çatacak yer arıyorum açıkcası klava:
gel kız sana çatayım benkaydirigubbakcemile

ay bana çat sen kuzuuum:1hug:

aslında ben sana çatacak yer sölerim de ortam müsait değil:jeyyar:

merak edenler hamilelilkte ton balıkla ilgili googledan arama yaparlarsa karşılarına yeterli bilgi cıkacaktır.

senin de beslenmen iyiymiş miss

sağol canım dikkat etmeye çalışıorum bebişe sağlıklı seyler yemeye ama 6 kilo aldım bilee malesef -tatlicadiarzu- bnm bol bol bebiş kitabım bilgiler kitabım var aldım okuyorum. işi bıraktım hamilelik olcak diee evdeyim ya bunlara sardım bende kitapta bunlar mutlaka yenmeli dio ve internettede okuyunca cıkıo zaten. bu arada kızlar Maşallah doktor sölemedi ama detaylı ultrason sonuçlarında bebişim 630 gr görünüyoduu ben kilo aldım ama o da büyüyo çok seviniyorum Maşallah

aa boşver çatma bhk ye ben onun kaynana ve eltisine gıcığım onlara çatalım. bulmuşlar melek gibi kızı üstüne gidiyolar. benim gibi birine çatsalardı görürlerdi günlerinihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…