2008 Aralık Anneleri

saol canım darısı başınıza. iyi haberlerle gelin inş. bildiğim kadarı ile başka yok. bide normal doğum olsun isteyenlere çatı muayenesi yapılıyor onu biliyorum. onun dışında doğum kaldı. hayırlısıyla doğuralım yavrularımızı. ama zaman yaklaştıkça ben epey korkmaya başladım. doğum nasıl yapıcam, bebek bakımını yapabilecek miyim diyebenneyaptımki

evet miss, şekerden sonra bitçek herhalde, biz de alışverişlere başlarız artık ramazanda, inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:

valla kıydılar canım ya güya muhasebeci diye aldılar beni maşşallahları var joker gibi her durumda beni kullanıyorlar millet şaşırıyo bu hamileliğinde bu kadar işi iyi beceriyorsun diye

boyahanede mi çalışıyorsun? yazık sana ya. Toz boya mi doktün? onları fazla solumamaya gayret et, toz oldugu için hiç anlasılmaz zaten

ben düzenli meyva yiyorum hergün farklı olmasına dikkat ediyorum onun dışında süt ürünü yogurt yada süt tüketmeye çalışıyorum

boyahanede mi çalışıyorsun? Yazık sana ya. Toz boya mi doktün? Onları fazla solumamaya gayret et, toz oldugu için hiç anlasılmaz zaten

aşkolsun gold kiz bizim firma sizin eski müşterinizdi ne cabuk unuttun ben daha kötüsündeyim canim dokuma tozun bol bol bulunduğu yer canim boyaya mallari sevk ediyorum

kızlar günlük düzenli olarak ne yemeye çalışıyosunuz? ben meyve, süt ve yoğurt yemeye çalışıyorum hergün.

walla ben iddaalıyım kesinlikle cok dengeli besleniyorum :jeyyar:

süt yoğurt salata peynir yumurta ızgara et ve meyve hergün düzenli yiyorum..
haa bir de biraz sebze yemeği..

ben kuruyemişe sardım bu aralar. özellikle badem ve ceviz mutlaka yemeye çalışıyorum

ağır taşıtmıyorlar yine herhalde, neoldu senin hamile müdür doğum yaptı mı

40 kiloluk rulo halinde havluları arabaya yüklüyoruz ben topun ucundan tutup kaldırasına yardım ediyorum canım benim patron dogumunu yaptı canım 1 agustosta önümüzdeki hafta işe başlıcak işte

aşkolsun gold kiz bizim firma sizin eski müşterinizdi ne cabuk unuttun ben daha kötüsündeyim canim dokuma tozun bol bol bulunduğu yer canim boyaya mallari sevk ediyorum

unutmadım işte o yuzden dedim ya toz boyaları solumak çok kötüdür yuttuğunu anlamazsın..
Kızlar ya benim mi canım çok tatlı siz mi acaip cefakarsınız anlamadım... Ben gercekten hele de şu sırt ağrılarım çıktığından beri her ortamda köşe minderi gibi oturuyorum...
Yapmayın böyle valla canınıza yazık

zeynepcim bende denizlili bi firma ile çalışıyodum bi zamanlar istanbul ofisinde. dokuma işi tekstil. zor iş bacım kolaylık versin Allah hele muhasebe dahada zor kafa beyin kalmıoo..

bu arada ben günlük olarak 1-2 bardak süt içiyorum peynir yumurta yoğurt mutlaka yiyorum varsa fındık, ceviz omega3 deposu oldugundan ve bol bool su! şiş geziorum sürekli bi su bi wc :roflol: akşamları meyve ve yemek olarakta sebze tüketmeye çalışıorum yeşillerden biber fasulye semizotu salata gibi ha bide mercimeği unutmamak lazım kırmızı ve yeşil çorbalarını yapıom sık sık. haftada 1 de balikkkkk :CüvCüv:

40 kiloluk rulo halinde havluları arabaya yüklüyoruz ben topun ucundan tutup kaldırasına yardım ediyorum canım benim patron dogumunu yaptı canım 1 agustosta önümüzdeki hafta işe başlıcak işte

sen dokun sadece zeynep, senin yardımın bu kadar, başka bişey yapma bence, nasıl düşünmüyorlar, yoksa sen kendinmi atlıyosun olayahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…