- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.021
yavuzcum iyi sen atlatmışsın sonuçlarını aldın mı bari İnşallah iyidir herşey.. hadi bakalım darısı başımıza. zaten bundan sonrada ölee bi test kalmıo heralde dimi, artık tamamen doğuma hazırlancamız zamanlar bizi bekliyooooooo
yavuzcum iyi sen atlatmışsın sonuçlarını aldın mı bari İnşallah iyidir herşey.. hadi bakalım darısı başımıza. zaten bundan sonrada ölee bi test kalmıo heralde dimi, artık tamamen doğuma hazırlancamız zamanlar bizi bekliyooooooo
valla kıydılar canım ya güya muhasebeci diye aldılar beni maşşallahları var joker gibi her durumda beni kullanıyorlar millet şaşırıyo bu hamileliğinde bu kadar işi iyi beceriyorsun diye
valla kıydılar canım ya güya muhasebeci diye aldılar beni maşşallahları var joker gibi her durumda beni kullanıyorlar millet şaşırıyo bu hamileliğinde bu kadar işi iyi beceriyorsun diye
geçmiş olsun yavuz, kusmayız inşallah:CüvCüv::Saruboceq:
boyahanede mi çalışıyorsun? Yazık sana ya. Toz boya mi doktün? Onları fazla solumamaya gayret et, toz oldugu için hiç anlasılmaz zaten
kızlar günlük düzenli olarak ne yemeye çalışıyosunuz? ben meyve, süt ve yoğurt yemeye çalışıyorum hergün.
bhk nerdesin kız nereye kayboldun ayolcum....
ağır taşıtmıyorlar yine herhalde, neoldu senin hamile müdür doğum yaptı mı
aşkolsun gold kiz bizim firma sizin eski müşterinizdi ne cabuk unuttun ben daha kötüsündeyim canim dokuma tozun bol bol bulunduğu yer canim boyaya mallari sevk ediyorum
walla ben iddaalıyım kesinlikle cok dengeli besleniyorum :jeyyar:
süt yoğurt salata peynir yumurta ızgara et ve meyve hergün düzenli yiyorum..
haa bir de biraz sebze yemeği..
kızlar balık ve et yemekte önemli..
40 kiloluk rulo halinde havluları arabaya yüklüyoruz ben topun ucundan tutup kaldırasına yardım ediyorum canım benim patron dogumunu yaptı canım 1 agustosta önümüzdeki hafta işe başlıcak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?