2008 Aralık Anneleri

canım 24- 28. haftalar arası dendi ama ilk kısmı 24. hafta bitmeden yaptırmak lazım. çünkü ilk yükleme sonucu kötü olursa ikinci bir yükleme daha yapıyorlar.
bana drum aç gel dedi. internette aç olmaya gerek yok diyor ama sen sor druna. aç gidiyorsun kan alıyorlar ve açlık kan şekerine bakılıyor. sonra 50 grlık gkiloz bir bardak suda çözüp içiyorsun (ağır oluyor limon getir yanında limonata gibi içersin dediler ama ben limonsuz çok rahat içtim) ve 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun kan şekerin 140 ın altında olmalı değilse ikinci kez tekrarlanıyormuş ve 100 gr glikoz yüklemesi yapılıyormuş.

saol canım iyiyim.. glikoz yüklemesi yaptırdım, çok şükür oda bitti. sonuçta iyi sayılır. cmt bebişimide görücem. öle işte yuvarlanıp gidiyoruz
sen nasılsın enes nasıl bakalım

canım nasıldı sen atlattın iyi sevindim valla geçmiş olsun tatlım

canım nasıldı sen atlattın iyi sevindim valla geçmiş olsun tatlım

walla yükleme sonrası aslında elimde ayağımda uyuşma oldu biraz, normal mi anlamadım. drada soramadım. 140 maw çıkması gereken sonuçmuş benim 135 çıktı sınıra çok yakın ama dr normal dedi. bakalım sizlerin kaç çıkacak

benim o zaman bu c.tesi yapabilir 15 gün önce usg için gittiğimde 1 ay sonra dedi ama ben cuma 1 hafta tatile gidiyom sonrada bilemem hazırlıklı gideyim bari sağol canım bilgi verdin için

ay canım geçmiş olsun.
bakalım bu ay banada yapılacak benim nasıl çıkacak.

umarım hepiniz iyi haberlerlerle gelirsiniz arkadaşlar. bildiğim kadarı ile tek bu kaldı önemli tetkik olarak. ha ben kan vermişken diğer değerlerimede bakılsın dedim. olur dedi dr yazdı diğer tahlilleride. aslında bunları onların hatırlatması lazım ama malesef kim kime dumduma. idrar tahlilide yapılsın dedim. sizde isterseniz idrarı yüklemeden önce verin. yoksa idrarda glikoz çıkabilir. tabi dr anlıyor ama olsun.

yavuzcum iyi sen atlatmışsın sonuçlarını aldın mı bari İnşallah iyidir herşey.. hadi bakalım darısı başımıza. zaten bundan sonrada ölee bi test kalmıo heralde dimi, artık tamamen doğuma hazırlancamız zamanlar bizi bekliyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…