- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.001
kızı biraz büyütene kadar diil...şööle ele avuca gelecek kadar olsun ondan sonra bakıcaz artık...mirmirmirmir
merhaba:))))bende kismetse aralik annesi olucam,su anda 20 haftalik hamileyim,hepimize kolay gelsin..romanya`dan sevgiler
valla çok erak ettim nasıl birşey oluyormuş glikoz yüklemesi.
çok sevindim iyi çıkmasına tatlım. benim enesim ne yapsın teyzesi iyidir herhalde bizde ayın 20 de gideceğiz oğlumuzu görmeyi.
şeker yüklemesinden bahsetti ama nasıl olduğunu bahsetmemişti doktorum.
kaçıncı haftalar arasında oluyormu bir bilgin varmı
saol canım iyiyim.. glikoz yüklemesi yaptırdım, çok şükür oda bitti. sonuçta iyi sayılır. cmt bebişimide görücem. öle işte yuvarlanıp gidiyoruz
sen nasılsın enes nasıl bakalım
canım nasıldı sen atlattın iyi sevindim valla geçmiş olsun tatlım
oyyy amanın kızlar 1 saatin içinde 5 ton boyaya mal atmışım canım cıktı ordan oraya koşarken şıan kendimden geciyom vallakafamçokkarıştı
glikoz mu içiriyorlar, bende merak ediyorum tadı nasıl?
canım nasıldı sen atlattın iyi sevindim valla geçmiş olsun tatlım
kıyamam ben dunurumede kızımada kaydirigubbakcemile3
canım 24- 28. haftalar arası dendi ama ilk kısmı 24. hafta bitmeden yaptırmak lazım. çünkü ilk yükleme sonucu kötü olursa ikinci bir yükleme daha yapıyorlar.
bana drum aç gel dedi. internette aç olmaya gerek yok diyor ama sen sor druna. aç gidiyorsun kan alıyorlar ve açlık kan şekerine bakılıyor. sonra 50 grlık gkiloz bir bardak suda çözüp içiyorsun (ağır oluyor limon getir yanında limonata gibi içersin dediler ama ben limonsuz çok rahat içtim) ve 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun kan şekerin 140 ın altında olmalı değilse ikinci kez tekrarlanıyormuş ve 100 gr glikoz yüklemesi yapılıyormuş.
bu seker yuklemesi herkese yapılıyormu yaw
ben rahat içtim ama içemeyenlere limon sıkıp iç diyorlar limonata gibi yani
bende aynı 7-8 aylık olana kadar sonra gene iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?