2008 Aralık Anneleri

ya bu arada bende zaten normal istiyorum Allah'ın izniyle.. çatı muayenesi mecbur beni bekliyoo -tatlicadiarzu- bende korkuyorum ama epiduralle düşünüyom hiç olmazsa bi nebze az sancı olur die.. bende korkuyorum ama korkunun faydası yok o günde gelip çatacak .. benim ailemde uzakta ankarada nasıl bakcam nasıl etcem aynı korkular bendede var. kafam öle karısıkki bebek alışverişine bile nerden nasıl başlicam kestiremiyorum.

bu arada balık yumurtası yani havyarda hergün 1 tatlı kaşığı tavsiye edilir bebişin zeka gelişimi için dostlarrrrrrrr

zeren kızımız begensin diyee dünürcüümmmmmmmmm :)))) güçlü kuvvetli damat olsun ama dünüründe güçlü kuvvetli olacak bu gidişle idare et artıkk :roflol:

Son düzenleme:
bende epidurelle dusunuyorum zaten artık onu tavsiye ediyolarmıs doktorlar tıp ilerledi artık bagırıp cagırıp doguma son sıfır risk diyolar hele anestezi bukadar gelişmişken doktorda hastasının canının incinmesini istemiyo normal dogumdan cok daha kısa suruyomus

kız alemsin pardon dünürümmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

valla sardı bu dünür muhabbeti beni kaydirigubbakcemile2 gerçek hayattaki örnekler kötü tamam ama olsun boşver sen dünürlüğümüz arkadaşlığımızı bozmaz şekerim.. senin kızın bnm kızım onuda süsler hevesimi alırım valla. bak fenamı gelinim elimde büyücek çocuklugunu bilces hihoyyyt :roflol:

kız zeynep nerdesin sabah dediğin şey anca anladım uykum varya jeton yeni düştü -tatlicadiarzu-
miscimle msn de çekirdirdik biraz konuyu ama sen yoksun gel özeldende yazamıyom site bir tuhaf kaydirigubbakcemile5

valla başlarda normalden korkuyordum ama zaman geçtikçe cesaret geldi sanırım herşey uygun olursa normal yaparım bende epiduralde işi kolaylaştırıyormuş zaten

cicişlerim ne ediyonuz bakim.anneme yardım ettim,zavallım yardıma geldi yanıma canı çıktı.sağlık ocağına gittim bende aşımı oldum nihayet kızlar.2.aşıda eylülde.biraz yaktı ama şimdi iyim.tansiyonum düşmüş,e normal bu sıcaktaaa:uhm:

canımcım epidural evet o doğuma yakınken çektiğin sancıyı alıyomus ama hala her doktor tavsiye etmiyo. kimi diyoki doğumda kadın bize yardımcı olmakta ıkınmakta zorlanıyo diyoo.. kimi bel ağrısı yapıo doğum sonrası o iğne dioo.. ve zaman olarak kısaltmıyo aslında. epiduralde olsan illaki rahimin 4-5 cm açılmasını beklemek gerekio. beklerken o sancıları çekiosun yani.. arad bi etkisi azalınca iğnenin dozajı arttırıyolarmış ama bende yinede bi aksilik çıkmazsa epidural normal aklımdaki. kendimi öle hazırlıyorum normal doğum korkusundan biraz azaltıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…