- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.061
kuzucuk sen bana müsayit yeri söyle ben oraya doğru yol alayım.kaydirigubbakcemile3
ay ne bileyim bu sıarlar böyleyim bende çatacak yer bulamayınca bhk çatıyorum
saol canım darısı başınıza. iyi haberlerle gelin inş. bildiğim kadarı ile başka yok. bide normal doğum olsun isteyenlere çatı muayenesi yapılıyor onu biliyorum. onun dışında doğum kaldı. hayırlısıyla doğuralım yavrularımızı. ama zaman yaklaştıkça ben epey korkmaya başladım. doğum nasıl yapıcam, bebek bakımını yapabilecek miyim diyebenneyaptımki
ay ne bileyim bu sıarlar böyleyim bende çatacak yer bulamayınca bhk çatıyorum
he he getir kulağını söyliyim ben sana..
hatta sölememe de gerek yok sen aladın onu :jeyyar:
çat yavrum çat banakaydirigubbakcemile3
sen tatilden yeni gelmedinmi ,sakin olman lazımkafamçokkarıştı:içelim:
anladım ben onu anladım:jeyyar:
ah ben sana kıyabilirmiyim dünürcüğümmmmmmmmlülülülülülü
bu arada balık yumurtası yani havyarda hergün 1 tatlı kaşığı tavsiye edilir bebişin zeka gelişimi için dostlarrrrrrrr
zeren kızımız begensin diyee dünürcüümmmmmmmmm :)))) güçlü kuvvetli damat olsun ama dünüründe güçlü kuvvetli olacak bu gidişle idare et artıkk :roflol:
öff dünür mükaydirigubbakcemile
kız alemsin pardon dünürümmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
lülülülülülü kaydirigubbakcemile5 lülülülülülü
sositososito :dilcikar: sositososito :dilcikar: sositososito
nerden bulcaz balık yumurtasını yasırnaşık şey
bende epidurelle dusunuyorum zaten artık onu tavsiye ediyolarmıs doktorlar tıp ilerledi artık bagırıp cagırıp doguma son sıfır risk diyolar hele anestezi bukadar gelişmişken doktorda hastasının canının incinmesini istemiyo normal dogumdan cok daha kısa suruyomus
bende epidurelle dusunuyorum zaten artık onu tavsiye ediyolarmıs doktorlar tıp ilerledi artık bagırıp cagırıp doguma son sıfır risk diyolar hele anestezi bukadar gelişmişken doktorda hastasının canının incinmesini istemiyo normal dogumdan cok daha kısa suruyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?