K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.101
ahh dünürümm kalpkalbe karşımı geldik nee.. sen yine başlamışsın ben jilet seyediyodum bu zamana kadar hep evlenirken bile ağda yapmadım. şimdi ne halt yicem kaçış yok die kara kara düşünüyorum. tecrübeli kardeşlerim çok acıyomu siz ondan hbr verin((((((((((( doktor izin veriomuş o kısmı iyi tamam ama acıyo annejiim yaa napiim gidiimmii bende kooföree acaba
git kuzum sen kuaföre acıyor eeee alışcan tatlım:içelim:
lazer banada uymadı pek yaa?? onu istemem ağda tek çare ama acıyo acıyoo kabus gibiii.. uyuşturupta orayı yapılmıomu bu meret epidural gibi mesela :)))) nerden bulcam ben hafif elli kooförrrrrr.. açıp oturcam bide önüne. hadi o kolay doktora kocayan göstere göstere alıştık ama o acıyı düşünemiom. bikere bacagıma yapıştırdımda acıdı die suyla yıkayıp zar zor çıkarttım. fobi bende heralde
lazer banada uymadı pek yaa?? onu istemem ağda tek çare ama acıyo acıyoo kabus gibiii.. uyuşturupta orayı yapılmıomu bu meret epidural gibi mesela :)))) nerden bulcam ben hafif elli kooförrrrrr.. açıp oturcam bide önüne. hadi o kolay doktora kocayan göstere göstere alıştık ama o acıyı düşünemiom. bikere bacagıma yapıştırdımda acıdı die suyla yıkayıp zar zor çıkarttım. fobi bende heralde
ben cok acıktım kızlar bebişte acıktı yazık bize :çok üzgünüm:
ayy kıyamam ya kız doverim seni kızımı doyurbakim dunur aaa cıkcıkklava:
bende hamile kalana kadar hep ağda yaptırırdım ama hamile kalınca bi korku geldi yaptıramadım bi daha jilete devam lazerde bana mantıklı gelmedi allah muhafaza ışın sonuçta denemeyin bosverin saç diplerim uzadı bide hamile kalmöadan sarıydı saçlar ben ona bile cesaret edemiyom ve aslada boyamam aman haa dikkat sunun surasında ne kaldı kii:bbo:
varya buldun gelini nasılda sahipleniyor zeynep gördünmü dünür fenakaydirigubbakcemile
valla boya konusunda haklısın canım kuaforler bile vebalini almamak için boyamıyo lazeri ben duydugum kadarıyla soledim ben gecen yıl lazer yaptırdım sanslıyım yani anlıyacaınız bitti gitti
kiz dünür kaça yaptirdin bende yaptircam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?