2008 Aralık Anneleri

ahhh miscim ayyy kızacanda dünürümmmmmmmmm bende kendim hallediyordum ama bugün içinemi doğdu kız kuaföre gidecem göbekten olmaz oldu şekerimkaydirigubbakcemile3

ayyyy akıllı dünürümmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

ahh dünürümm kalpkalbe karşımı geldik nee.. sen yine başlamışsın ben jilet seyediyodum bu zamana kadar hep evlenirken bile ağda yapmadım. şimdi ne halt yicem kaçış yok die kara kara düşünüyorum. tecrübeli kardeşlerim çok acıyomu siz ondan hbr verin ((((((((((( doktor izin veriomuş o kısmı iyi tamam ama acıyo annejiim yaa napiim gidiimmii bende kooföree acaba

git kuzum sen kuaföre acıyor eeee alışcan tatlım:içelim:

lazer banada uymadı pek yaa?? onu istemem ağda tek çare ama acıyo acıyoo kabus gibiii.. uyuşturupta orayı yapılmıomu bu meret epidural gibi mesela :)))) nerden bulcam ben hafif elli kooförrrrrr.. açıp oturcam bide önüne. hadi o kolay doktora kocayan göstere göstere alıştık ama o acıyı düşünemiom. bikere bacagıma yapıştırdımda acıdı die suyla yıkayıp zar zor çıkarttım. fobi bende heralde

e hamilelik bitince lazer demişsinizde.. ben malum o bölgeyi görememeye uzanamamaya başlayınca jiletle kocamamı aldırcam :)))) hergün uzuyo anasını sattımın kılı. balta değmemiş ormana dönücem yaaa ((( ühühühühühü. morarmakta istemiyoom. korkuyorum valla bu gidişle sahiden kocama aldırcam ben :)) töbee töbeeeeeeeeeee

:roflol::roflol: ay cok komiksin miss kardesim gibi aynı onunca canı cok tatlıdır bak kardesimin braunu var onun mendilleri var acı azaltıyomus baya işe yapıyor diyo epilatorle hallet olmadı kocana sole o halletsin :jeyyar::jeyyar:

KIZ BEN YAPTIRIYOM BİTKİSEL AĞDA İLK ÖNCE JEL GİBİ BİŞEY SÜRÜYORLAR
BİRAZ UYUŞUYO GİBİ OLUYO SONRA ALMAYA BAŞLIYORLAR HİÇ CANIM YANMIYO BEN KOMPLE 35 YTL VERİYOM
:1hug:

Son düzenleme:
bende hamile kalana kadar hep ağda yaptırırdım ama hamile kalınca bi korku geldi yaptıramadım bi daha jilete devam lazerde bana mantıklı gelmedi allah muhafaza ışın sonuçta denemeyin bosverin saç diplerim uzadı bide hamile kalmöadan sarıydı saçlar ben ona bile cesaret edemiyom ve aslada boyamam aman haa dikkat sunun surasında ne kaldı kii:bbo:

valla boya konusunda haklısın canım kuaforler bile vebalini almamak için boyamıyo lazeri ben duydugum kadarıyla soledim ben gecen yıl lazer yaptırdım sanslıyım yani anlıyacaınız bitti gitti

kızlar ya hepinize tek tek çok teşekkür ederim. bitkisel ağdada ilk defa duydum bi sorarımm.. braun epilatör mendil falan onuda ilk defa duydum bu konuda zır cahil ben jiletle kırt kırt rahattı ne güzelde basedemicem heralde :)))) neyse artık biyerden başlicamm çok sağolun. ben çıkıyorumm artık yarın yokum ve hafta sonuda yokum biraz keyif yapıcam. kendinize iyi bakın dönüşte tekl tek okuycam neler kaynatmıssınız. bebişlerede siz güzel annelerede dünürcümedee sevgilerrrrr öpücükler. çok güzel olsun hergununuzzzzzzzzz :)))) baş başş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…