2008 Aralık Anneleri

ben de bilmiyorum ama sanırım ismimizin olduğu yere tıklıyoruz orda profilimizle ilgili bilgiler var sanırım ordan..yani kime atıcaksak onun isminin üzerine sanırsam hiç atmadım ama

bende varım bi uğrayayım dedim ahh aşı demeyin bana olduğum akşam sabahlar olmadı valla beni mahvetmişti şimdi 15 gün sonra 2, si var kara kara dusunuomsenağlama

benim ikincisi eylülde dedi hemşire.2.böyle olurmuki acep ya.bizim zeynep oldu ikisini maşallah şikayetini duymadım.ama sanırım bu ağrı çoğalcak gibi.annem aşı tutuyo oyüzden ağrır dedi.
bebişler nasıl kızlar.benimki pek uyuyo bu akşam.pek hareket yok yavruşumda

valla ilkim seni bilmeem ama gözünde korkmasın ama gece bir başladı zonklamaya hatta aşim uyandı o gece bide sen doğum yapcaksın şukadarcık acıyla ağlanırmı dedi ama gecenin ilerleyen saatlerinde oda paniklemişti buz falan yaptık ben sonunda dayanamayıp minoset içtim ağrı kesici 2 gün sürmüştü ama 2, gün hafifliyokafamçokkarıştı

kızlar ben acıktım bişiler öğüteyim.bu saatlerde bebiş acıkıyo sanırım.öpüyorum sizleri,bebişlerinize iyi bakın emi.sonra yatabilirsem yatacam şu ağrıdan:a015:

iyi geceler bende cin gibiyim kocagun uyu tabi şimdi dolan dur evde bende yesem fena olmaz hani hayırlı bol tepüklü geceler olsun herkesesırnaşık şey

günaydın tatlımı tatlı anneler hayırlı cumalarŞenizkızlar dün gece 4'te sağ bacağıma bir kıramp girdi felç oldum sandım biran deli gibi kıvrandım 5-10 dk sağolsun eşim ovalarken ovalarken gecti saat 4!ten beri ayaktayım anlıcanız mirmirmirmir

gunaydin canım ben her gece oyleyim valla gece olsun istemiyorum. Dün en sonunda sert olsun diye misafir odasında ki tek kişilik yatağın bazasını yatak odasına tasıdık orada yattım.

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar dilerim:Saruboceq:

zeynepcim benimde geçen gece oldu berbat bişey anlıyorum senağlama

herkese günaydın. tatlı annişler ve bebişleri nasıl bakalım bugün.
goldgelb ben haftaya sana direk kitaptan yazarım. ancak haftasonu bir dene diye bana en çok yarayan hareketi anlatmaya çalışayım. sırt üstü uzanıyorsun. dizlerini katlıyarak ayaklarını karnına doğru çek. daha sonra kuyruk sokumundan başlayarak beline doğru omurganı yuvarlayıp kalçanı yukarı doğru kaldırıyorsun biraz yukarda kalıp tersine belinden kuyruksokumuna doğru omurganı düzleştirerek kalçanı tekrar indiriyorsun. umarım anlatabildim. yavaş yavaş yap hareketi bu arada nefesini tutma düzenli burnundan nefes al ağzından yavaş yavaş ver ve nefes alıp vermeye odaklan.. bana çok yaradı umarım sanada yarar..

kızlr kramplarla ilgili günde bi poşet suda eriyen magnezyum içiyorum ben özellikle akşamları çok işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…