- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.141
kızlr kramplarla ilgili günde bi poşet suda eriyen magnezyum içiyorum ben özellikle akşamları çok işe yarıyo
günaydın tatlımı tatlı anneler hayırlı cumalarŞenizkızlar dün gece 4'te sağ bacağıma bir kıramp girdi felç oldum sandım biran deli gibi kıvrandım 5-10 dk sağolsun eşim ovalarken ovalarken gecti saat 4!ten beri ayaktayım anlıcanız mirmirmirmir
kizlar ya size bisey soracam sabah uyandigimda atletimde gogus uzerinde sut gibi sivi oluyo sanirim gece gogsumden sut geliyo sizdede boyle oluyomu kalkiyorum bi bakiyorum atletim hep kurumus sut olmus bunu engellemenin bir yolu varmidir ki acaba
selam lora epeydir görünmedin arkadaşım, tatilde miydin?
walla başına gelenin normal olduğunu okuduğum kaynaklardan biliyorum ama başıma gelmedi benim hiç, hatta benim göğüslerde pek aktivite yok gibi azıcık büyüdüler sadece.. umarım emzirmeyle ilgili bir problem yaşamam..
paşan nasıl bakimm
cnm esim uc haftalik tatile girdi bizde bu haftalari degerlendirdik bol bol gezdik cok sik ugrayamadim siteye benim pasam iyi teyzesi ellerinden oper senin melegin nasil uzuyomu annesini bakayim
cnm esim uc haftalik tatile girdi bizde bu haftalari degerlendirdik bol bol gezdik cok sik ugrayamadim siteye benim pasam iyi teyzesi ellerinden oper senin melegin nasil uzuyomu annesini bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?