2008 Aralık Anneleri

canım magnezyum içindede yazıyo gebelikte olabilecek kramplarla ilgili diye normalde gebe olmayanlarada veriolar soda gibi bişey

gunaydin guzel annis adaylari evet kizlar eger kramp oluyorsa mutlaka magnezyum takviyesi alin ben hamileligimin basindan beri aliyorum magnezyum ve allaha sukur hic boyle bir sikayetim olmadi bugune kadar

zeynep geçmiş olsun, kramplar bi vitamin eksikliğinden oluyodu herhalde, belki herkesde oluyodur, henüz bende olmadı kramp:bbo:

kizlar ya size bisey soracam sabah uyandigimda atletimde gogus uzerinde sut gibi sivi oluyo sanirim gece gogsumden sut geliyo sizdede boyle oluyomu kalkiyorum bi bakiyorum atletim hep kurumus sut olmus bunu engellemenin bir yolu varmidir ki acaba

kizlar ya size bisey soracam sabah uyandigimda atletimde gogus uzerinde sut gibi sivi oluyo sanirim gece gogsumden sut geliyo sizdede boyle oluyomu kalkiyorum bi bakiyorum atletim hep kurumus sut olmus bunu engellemenin bir yolu varmidir ki acaba

selam lora epeydir görünmedin arkadaşım, tatilde miydin?
walla başına gelenin normal olduğunu okuduğum kaynaklardan biliyorum ama başıma gelmedi benim hiç, hatta benim göğüslerde pek aktivite yok gibi azıcık büyüdüler sadece.. umarım emzirmeyle ilgili bir problem yaşamam..
paşan nasıl bakimm

cnm esim uc haftalik tatile girdi bizde bu haftalari degerlendirdik bol bol gezdik cok sik ugrayamadim siteye benim pasam iyi teyzesi ellerinden oper senin melegin nasil uzuyomu annesini bakayim

cnm esim uc haftalik tatile girdi bizde bu haftalari degerlendirdik bol bol gezdik cok sik ugrayamadim siteye benim pasam iyi teyzesi ellerinden oper senin melegin nasil uzuyomu annesini bakayim

ohh iyi yapmışınız son son rahat rahat tatil yapmak iyi olmuş, sanırım üç beş yıl tatillerden pek bişi anlamayacağız

meleğim iyi teyzesi, yavarlanıp gidiyoruz ana kızhihoyyyt
internet çok kötü ikinci yazışım umarım gönderebilirim, bugün neden böle siteden mi kaynaklanıyor yoksaklava:

günaydın kızlar ve melekleria.s.
Bugün ellerini herzamankinden daha çok aç melekler avuçlarına gül koysun gülü kokla dikeni solsun duaların kabul kandilin mübarek olsun.

herkese selam, çarşamba günü hastaneye gitmiştim, doktor yatmam gerektiğini söylediği için cumaya kadar hastanede kaldım, insülin iğnelerine başladılar, günde dört kez iğne oluyorum, evdede şimdilik eşim yapıyor, ayrıca günde 3 kez şekerimi ölçüyorum, şu ana kadar 2 kez dozajı arttırmalarına rağmen şekerim halen sınırların üstünde çıkıyor, zannedersem gene dozajı yükseltmeleri gerekecek, ama psikolojik olarak çok kötü oldum, hastanede üç gün boyunca ağladım neden böyle oluyor diye, diyetime dikkat etmeme ve insüline bile başlamama rağmen halen düşmeyen bir şeker ve her ölçtüğümde yüksek çıkınca acaba bebeğime ne kadar zarar veriyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum, bazen bu günler hiç geçmeyecek yada sonu kötü bitecek diye düşünmekten kendimi alamıyorum, çevremdeki herkes kalbimi ferah tutmamı ve kendimi üzmememi söylüyor ki normalde de çok pozitif bir insan olmama rağmen artık kendime hiç moral veremez oldum çünkü hiçbirşey iyiye gitmiyor, her sefer daha çok problemle uğraşmak zorunda kalıyorum, ne olacak hiç bilmiyorum bu gidişle,

canım çok geçmiş olsun üzülme deselte annen yüreği elbet üzülür,korkar,tedirgin olur allahtan sağlık iyilik istemekten başka çare yok çünkü düzenli olarak takip altındasın...bide şöyle düşün doktor yüzü görmeden 3-5 tane çocuk yapanlar var kenarda köşede taşrada yaşayan daha ultrasonun kan sayımının ne olduğunu bilmeyen vitaminmiş,folik asitmiş ömründe ismini duymadan sağlıklı çocuklar doğuran kadınları düşün belki günde defalarca şekeri yükseliyo yada hamileliği boyunca kanamalar geçirip ben adet görüyorum diyo yada tansiyonları tavan yaptığı halde bilmeden hayatlarını sürdürüp doğuranları düşün....yinede sağlıklı çocuklar dünyaya getiriyolar bizde bende sende onlardan biri olabilirdik bilmeem anlatabildimmi sana çok geçmiş olsun

kızlar mrb bişey sormak istiyorum doktor bana hiçbir problem olmamasına rağmen kalsiyum hapı verdi ama ilacın yan etkileri bölümünde embriyo öldürücü özelliğinden bahsediyo ve hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın fetus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır diyo korktum valla neyapcağımı bilemedim başka doktora gitmek gibi bi şansımda yok çünkü ildeki tek uzman o ona gitmek için bile 2 saat iğrenç bi yol çekiyom bilgisi olan varsa yardım lütfen

illa gitmek yerine başka bir doktoru aramayı dene bence..
farklı şehirdeki bir doktor bile olabilir sonuçta..
internetten bile bulabilirsin bence numaralarını.
2-3 tanesine sor için rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…