- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.161
herkese selam, çarşamba günü hastaneye gitmiştim, doktor yatmam gerektiğini söylediği için cumaya kadar hastanede kaldım, insülin iğnelerine başladılar, günde dört kez iğne oluyorum, evdede şimdilik eşim yapıyor, ayrıca günde 3 kez şekerimi ölçüyorum, şu ana kadar 2 kez dozajı arttırmalarına rağmen şekerim halen sınırların üstünde çıkıyor, zannedersem gene dozajı yükseltmeleri gerekecek, ama psikolojik olarak çok kötü oldum, hastanede üç gün boyunca ağladım neden böyle oluyor diye, diyetime dikkat etmeme ve insüline bile başlamama rağmen halen düşmeyen bir şeker ve her ölçtüğümde yüksek çıkınca acaba bebeğime ne kadar zarar veriyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum, bazen bu günler hiç geçmeyecek yada sonu kötü bitecek diye düşünmekten kendimi alamıyorum, çevremdeki herkes kalbimi ferah tutmamı ve kendimi üzmememi söylüyor ki normalde de çok pozitif bir insan olmama rağmen artık kendime hiç moral veremez oldum çünkü hiçbirşey iyiye gitmiyor, her sefer daha çok problemle uğraşmak zorunda kalıyorum, ne olacak hiç bilmiyorum bu gidişle,
tşk bhk sen kalsiyum hapı kullandınmı
günaydın kızlar
herkese çok güzel bir hafta diliyorum:Saruboceq:
ben şuanda istanbuldayım cmt günü geldim:teytey:
dün liseden arkadaşlarmla bulştuk:dance:
buğünde kardeşimn çalıştığı hastanede şeker testini halletcem inş:1rolleyes:
tabiii bebişimi görmeden gitmem biyerekaydirigubbakcemile2
inş şeker tetimde güzel çıkar.inş bu testide sağlıcakla atlatırz:Saruboceq:
yakınmışız baya canım :)))))
inşallah güzel haberlerle gelirsin. Erenime çooook selam söyle bizden annesi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bebişler nasıl
İstanbulun her yeri öyle canım, her yerde çalışmazeacım günaydın canım.
kız siizin o kozyatağı ne olmuş öyle toz duman :)
eylül annelerinde canım bende şok oldumm.erende selamlarını gönderirim ceren öpücükte yolluyomu oğluma??:))))
zeacım cemre kızım öpücük yolluyomu oğluma:asigim:
canım yaaa farkettim düzeltmeye çalıştım ama siteye giremedim :))
pardon canım heyecanımı mazur görr oğluşumu görcem yaaa ondan :))
o sizin orda yapılan optimum nezaman açılcak?buzpateni için orda buluşuruz artık.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?