2008 Aralık Anneleri

bu arada dorucum geçmiş olsun Allah hepimize bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin biliyorum çok zor ama moralini yüksek tut

Çok geçmiş olsun.Moralinin bozulması gayet doğal.
Şimdi yaşadığın zor günlerin, ileride çocuğuna anlatacağın anılar olacak.Bebeğini kucağına aldığında hepsi geçmiş olacak.En zor günlerin arkasından öyle parlak güneşler doğar ki şaşarsın.İleride yaşayacağın güzel günlerin değerini anlayabilmen için bu deneyimleri yaşaman gerekiyordu belki de.Bu hepimiz için geçerli.Pozitif olmalısın ki bebeğin de öyle olsun.Seni rahatlatan şeyler yapıp iğne oladığın zamanlarını iğneyi düşünmeden geçirmeye çalışarak başlayabilirsin mesela.:CüvCüv:

günaydın kızlar
herkese çok güzel bir hafta diliyorum:Saruboceq:
ben şuanda istanbuldayım cmt günü geldim:teytey:
dün liseden arkadaşlarmla bulştuk:dance:
buğünde kardeşimn çalıştığı hastanede şeker testini halletcem inş:1rolleyes:
tabiii bebişimi görmeden gitmem biyerekaydirigubbakcemile2
inş şeker tetimde güzel çıkar.inş bu testide sağlıcakla atlatırz:Saruboceq:
DORUcum canım çok geçmiş olsun.
kontrol altındasın çokşükür.benim tanıdığım bi abladada vardı ilaç insülün vs almadığı şey yoktu sonuç olarak şuanda 3aylık dünya güzeli bir kızı var.şekeri olan hamilenin tek farkı
39,haftadan evvel normal doğum yaptırıyolar.
allahın izniyle buğünlerde geçicek.üzülmemeye çalış.
acaba örgü faln örsen iyi gelirmiCADIARZU rahatlatır belki.örgü terapi etkisi yapıyormuş insandakaydirigubbakcemile5

mehtapelif´isimli üyeden Alıntı
kizlar yeni topic hayirli olsun ,guzel haberler getirsin ..topigin ilk haberi benden .
az önce doktordan geldik ,bu aya kadar erkek bildigim bebegimin KIZ oldugunu ögrendim halimi siz dusunun ,sevinseemm sevinemiyorumda kafam allak bullak cok kiz istiyordum ,5 yasinda bir oglum var bide kizim olsa derdim ama simdi ogrenmek cok tuhaf ...ee herseyimiz mavi mavi ..hatta bugun bebek arabasi falan alicaktik,yarinda butun eksikleri tamamlayacaktik ..simdi herseyi biraktik

4 aylikken turkiyede baktirdim cinsiyetine kadin %100 erkek pipisini goruyorum dedi ,hatta annem doktor hanim hic yanilma payida olamazmi dedi ..kesinlikle olamaz dedi..
simdi kendi doktoruma soyluyorum o zaman kesin dedi diye daha 4 aylikken oyle kesin konusmasi hos degil diyor ,ben kiz oldugunu soyluyorum diyor ..gelde alisvris yap simdi ..ben mecbur dogumu bekliycem ..dogumdada ilk orasina bakicam bakalm ne cikicak sansimiza napicam kizlarr ben yaaa
KIZLAR İNANAMIYORUMMM.bide ben teknoloji ilerledi vs diiyordum.bunu eylül annelerinden aldım .
ALLAH ALLAH YAAAAAAAA

günaydın eminemkaydirigubbakcemile3

nasılsın?

bugün site yine yavaş, deli ediyor beni klava:

şu ultrasonla ilgili topik eylül annelerindemi? açabilirsem bakacağım çok ilginç.

kaydirigubbakcemile5

zeacım günaydın canım.
kız siizin o kozyatağı ne olmuş öyle toz duman :)
eylül annelerinde canım bende şok oldumm.erende selamlarını gönderirim cemre öpücükte yolluyomu oğluma??:))))

Son düzenleme:
iyi geçti artık sezonu kapattım yokluğum çok belli oldumu ya kızım iyi teyzesi debelleniyo hebire yani hareket halinde ben çıkmak zorundayım şimdi kızlar sonra girecem benim oğlan pc yi istiyo ona verecem biraz evi toparlıyım gelecem inşallah

zeacım günaydın canım.
kız siizin o kozyatağı ne olmuş öyle toz duman :)
eylül annelerinde canım bende şok oldumm.erende selamlarını gönderirim ceren öpücükte yolluyomu oğluma??:))))
İstanbulun her yeri öyle canım, her yerde çalışma klava: saçma sapan bir sürü şeyler yapılıyorklava:

Aşkolsun eminem gelininin adı ceren değil Cemre :dilcikar:

kaynananın dili sürçtü galiba :roflol:

cemrem öpücük yolluyor sana ve tabiki erenime kaydirigubbakcemile3

canım yaaa farkettim düzeltmeye çalıştım ama siteye giremedim :))
pardon canım heyecanımı mazur görr oğluşumu görcem yaaa ondan :))
o sizin orda yapılan optimum nezaman açılcak?buzpateni için orda buluşuruz artık.

canım yaaa farkettim düzeltmeye çalıştım ama siteye giremedim :))
pardon canım heyecanımı mazur görr oğluşumu görcem yaaa ondan :))
o sizin orda yapılan optimum nezaman açılcak?buzpateni için orda buluşuruz artık.kaydirigubbakcemile5

kızlar yaaa moralim bozuldu, kaç gündür akıntı geliyordu sarımsı,

dün sarı yeşilimsi gibi geldi halada biraz geliyor. koku ve kaşıntı yok ama. sizde de oluyormu? yada bilginiz varmısenağlama

Ekimde açılıyor canım, 23 ya da25 i olması gerek. tam hatırlayamadım şimdi.
heeee buz pateni yaparız toplanıp hihoyyythihoyyyt kız ben düz yolda zor yürüyorum nerde kaldı buz pateni yapıcaam :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…