- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.261
içini ferah tut dorucuuuum, inşallah güzel haberlerle döneceksin doktordan. ben inanıyorum. Güzel düşünki güzel şeyler olsun.kaydirigubbakcemile3
sağol canım, bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama insüline başlamam rağmen şekerimin düşmemesi beni çok rahatsız ediyor, bebeğin iyi olduğunu duyarsam belki rahatlarım biraz,
merhaba kızlar komşum kahveye çağırmıştı ordan geldim şimdi.nevar neyok bakalım?
günaydın kızlar ve minik melekleri.:CüvCüv:
dün dr gittim bebişimi tam gördüm diyemem çünkün tarihi eser bi ultrason aletiydi
dr şurası burası dedi ama ben anlamadım neyse.tokluk kan şekerim biraz fazlaydı inş tekrar yaptırcam.
ayrıca ççok kansızmışımm
3,farklı dr da erkek dedi bu durumda yanılma payı yok gibi cinsiyette.
çokşükür bizimki iyiymişgamyoncuiremsu:
zeacım dünürüm oğlum cemreye öpücük ve selam yolladı:asigim:
zeacım okudunmu canım??
herkese hayırlı günler, umarım sizler ve bebişler iyidir, zeynep doktordan dönmedi galiba hala, umarım iyi haberler ile döner, inşallah bende perşembe günü göreceğim ve doktor kötü birşeyler söylemesin diye şimdiden dua ediyorum
herkez kimse yokmu sitede diyor ben varım ben diyorum yoksa sesum gitmiyimi yazduklarum okunmiyimi ama bende yokum artık şaka şaka dr gidşyorum kızlar birazdan
canım kız kardeşim özel erdem hastanesinde çalışıyo hiç para ödettirmedi sağolsun.
ama cihaz çok eskiydi.akıntım oluyor dedim dr oda idrar testi istedi yaptırdım mantar çıktı.
2bardak şekerli su içersem tabi çok çıkar şekerim diyorum ama bilmiyorum perşembe kendi dr gidiyorum bakalım kesin sonuç ozman belli olur.kan hapımı alıyorum ama karşılamıyor demekki vücudumun ihtiyacını başka bi ilaç yazdı dr.
drum nediycek bakalım.hastanede baya yürüdüm doğum yapmışların katına çıktım yürümeye devam ettim takiiiiiiiiiiiiii
doğumhaneyi görene kadr.
doğumhaneyi görünce kaçarak uzaklaştım :)))))))))))))))
slm kizlar ya kizlar bulantilarim yine siddetlendi bugun butun yediklerimi cikardim mahfoldum resmen simdi yeni yeni kendime geliyorum biraz biseyler yiyebildim sonunda ama bu seferde mide yanmam basladi ne yapacagimi bilemedim bi fikri olan varmi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kizlar ya kizlar bulantilarim yine siddetlendi bugun butun yediklerimi cikardim mahfoldum resmen simdi yeni yeni kendime geliyorum biraz biseyler yiyebildim sonunda ama bu seferde mide yanmam basladi ne yapacagimi bilemedim bi fikri olan varmi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun.
bende kötü kokulara karşı hala hassasım sabah yine çıkardım.
bana ekşi elma golden elma iyi geliyor bi dene istersen:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?