2008 Aralık Anneleri

içini ferah tut dorucuuuum, inşallah güzel haberlerle döneceksin doktordan. ben inanıyorum. Güzel düşünki güzel şeyler olsun.kaydirigubbakcemile3

sağol canım, bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama insüline başlamam rağmen şekerimin düşmemesi beni çok rahatsız ediyor, bebeğin iyi olduğunu duyarsam belki rahatlarım biraz,

sağol canım, bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama insüline başlamam rağmen şekerimin düşmemesi beni çok rahatsız ediyor, bebeğin iyi olduğunu duyarsam belki rahatlarım biraz,

inşallah canım. Allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar komşum kahveye çağırmıştı ordan geldim şimdi.nevar neyok bakalım?

gez bakalım eminem. Erenim acısını çıkartır bu gezmelerin :)))

offff çok kıskandım onun için böyle konuşuyorum :dilcikar:

bi dakka yaaa sen ne kahvesi içiyosun bakayım, zararlı değil mi?

zeacım okudunmu canım??

zeacım okudunmu canım??

yok canım okumamıştım,

:CüvCüv: hangi hastaneye gitmiştin canım, yokmuymuş doğrudüzgün cihazları klava:

test sonuçlarını doktora gösterdinmi canım? risklimiymiş. bende korkuyorum bu testten (( 2 hafta sonra bende yaptıracağım galiba. doktor randevum var o tarihte. söyler herhalde doktor. birde canım demir hapı kullanmıyormusun sen?

Demek Erenim Cemreye el salladı ha Yerim ben onu annesi.cokacimcoook Nasıldı? doktor detaylı bilgi verdi mi?

selam dorucum,tekrar geçmiş olsun canım ama içini ferah tut ve Allahtan hayırlısını dile canım,bu tür hastalıklar strese bağlı olarakta artış gösterebiliyor bilirsin o yüzden önce sen kendi kendinin doktoru ol ve rahat olmaya çalış inşallah herşey güzel olacak ...

canım kız kardeşim özel erdem hastanesinde çalışıyo hiç para ödettirmedi sağolsun.
ama cihaz çok eskiydi.akıntım oluyor dedim dr oda idrar testi istedi yaptırdım mantar çıktı.
2bardak şekerli su içersem tabi çok çıkar şekerim diyorum ama bilmiyorum perşembe kendi dr gidiyorum bakalım kesin sonuç ozman belli olur.kan hapımı alıyorum ama karşılamıyor demekki vücudumun ihtiyacını başka bi ilaç yazdı dr.
drum nediycek bakalım.hastanede baya yürüdüm doğum yapmışların katına çıktım yürümeye devam ettim takiiiiiiiiiiiiii
doğumhaneyi görene kadr.
doğumhaneyi görünce kaçarak uzaklaştım :)))))))))))))))

slm kizlar ya kizlar bulantilarim yine siddetlendi bugun butun yediklerimi cikardim mahfoldum resmen simdi yeni yeni kendime geliyorum biraz biseyler yiyebildim sonunda ama bu seferde mide yanmam basladi ne yapacagimi bilemedim bi fikri olan varmi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sorma canım doğumhane tam bir felaket. geçen hafta ağrım varken NST ye bağladılar beni. doğumhanenin içinde. küçük bir odaydı. biz içerde yatarken sesler duyduk. yanımdada doğuma iki haftası kalmış ve 2. çocuğunu yapacak olan başka bir bayan bağlıydı. doğum yapıyor ondan bağırıyor dedi. Meğer kadın ağlıyormuş ((( Ölü doğum yapmış (((( nasıl etkisinde kaldım bir kaç gün. aklıma geldikçe fena oldum (((((( bizim doğumhanelere yaklaşmamamız gerek. çok etkiliyor ((((

erdem hastanesi ümraniyedeki dimi. İyi diyorlardı oraya. Eski cihazlarlamı bakılıyormuş (((

Dikkat et kendine eminem, bol bol üzüm hoşafı falan iç. kan yapar. Pekmez ye diyeceğim ama oda şekerli. etkisi olurmuki bilmiyorum. bende bu aralar pekmeze sardım ama şekerde aklımdan çıkmıyor ya yükselirse diye ((

canım geçmiş olsun mideni falan mı üşüttün bulantı ondan olmasın. Yanmalar normal olabilir canım, bu haftalarda başlayabiliyormuş. dikkat et kendine. ferah bişeyler ye. yanmayı hafifletir.

oyyy oyyy saate bakmayı unuttum, servisi kaçıracağım. iyi akşamlar kızlar, yarın görüşürüz.

canım çok geçmiş olsun.
bende kötü kokulara karşı hala hassasım sabah yine çıkardım.
bana ekşi elma golden elma iyi geliyor bi dene istersen:1hug:

canım çok geçmiş olsun.
bende kötü kokulara karşı hala hassasım sabah yine çıkardım.
bana ekşi elma golden elma iyi geliyor bi dene istersen:1hug:

sagol canim benim bide elmayi deneyim bakayim az once bir yogurt yedim ama yanma devam ediyo bide elma yeryim bakalim gececekmi sanada gecmis olsun buarada

bugün bende şeker tahlili yaptırdım 50 gr yüklediler ac karnına igrenc bişiydi başım döndü yatırdılar benim alkol kokladım gecti
sonuçlar iyi cıktı cok şükürr

günaydın kızlar dün dr gitmiştim haberler iyi değildi arkadaşlar dün ömrümün yarısı gitti diyebilirim
canım hic bu kadar yanmamıştı hiç bu kadar üzülmemiştim anneliğin ne demek oldugunu dün ögrendim bugun hiç iyi değilim dün geceden beri hiç uyumadım kızlarrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…