2008 Aralık Anneleri

merhaba canım hoşgeldin aramıza.bu saatlerde hamiş bulmak zordur burlarda.bizim hatunlar bu saatteyuvalarına çekiliyolar.sabahda coşuyo kca göbekliler.canım tetanoz aşısı hem anne hem bebek için,olası mikroplardan hertürlü bakterilerden koruyor.bebek doğduğunda bile.aşıyı dr.önerdi ama bazı arkadaşlarımızda olmadı tabi.bazı dr.bahsetmiyor.seni devamlı aramızda görmek isterim canım.çünkü aile olduk burada.bebişinin cinsiyeti belli oldumu bu arada.a.s.

Sıcak karşılaman için teşekkürler ilkim.Benim doktorum tecrübeli bir doktor.Ayrıca tanıdığımız oluyor.Ona çok güvendiğim için soru sormuyorum çok fazla.Aşıdan canı yananları da okudukça sormaktan hepten vazgeçtim:1no2:
Cinsiyet belli olamadı daha.Altın zincirle bakıyorum.Hep erkek çıkıyo.Bütün aile ve yakınlarımız rüyalarında erkek görüyo bebeğimi.Biz de erkek bekliyoruz dolayısıylagamyoncuiremsu

günaydın kızlar bugun cok mutluyum dr gidicem bebeişimi görcem ama bir yandan tedirginim usg'ye gircem inşallah iyi şeyler cıkar kızlar

günaydın kızlar ve minik melekleri.:CüvCüv:
dün dr gittim bebişimi tam gördüm diyemem çünkün tarihi eser bi ultrason aletiydi
dr şurası burası dedi ama ben anlamadım neyse.tokluk kan şekerim biraz fazlaydı inş tekrar yaptırcam.
ayrıca ççok kansızmışımm
3,farklı dr da erkek dedi bu durumda yanılma payı yok gibi cinsiyette.
çokşükür bizimki iyiymişgamyoncuiremsu:
zeacım dünürüm oğlum cemreye öpücük ve selam yolladı:asigim:

arkadaşlar benim takvimim çıkmıyo önceden çıkıyodu ama tarihi yanlış girmiştim düzelttim herşeyi doğru yaptım gibi ama çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…