2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.zeynepciğim canım dualrım seninle inş.güsel haberlerle gelirsin canım benim.ben bebeğimi çok özledim teyzesi bende görmek istiyorum ama daha var gitmeme.yine kötü rüyayla uyandım bu sabah,allahım geçse şu günler ya.pek kimsecikler yok nirdeee bizim göbekliler

bende bilmiyomki herkez onlıne görünüyo ama
kimsecikler yazmıyo işyeri var galiba

yaaaaaaaaaaa kontrol paneli-----detay bilg düzenle ------en altta kilo doğum takip bölümüne yapıştırdım doğru mu ? arkadaşlar seni de uğraştırdım minecim

herkez kimse yokmu sitede diyor ben varım ben diyorum yoksa sesum gitmiyimi yazduklarum okunmiyimi ama bende yokum artık şaka şaka dr gidşyorum kızlar birazdan

merhaba arkadaşlar
nasılsınız?????kaydirigubbakcemile5
çok şükür biz iyiyiz sağlıklıyız çok şükür

slm kızlar orkidem bi kız daha geliyomuş hadi hayırlı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

oy maasallah annesi
ne guzel kizinin bir abisi olacakk
bende cok istemistim bi abileri olmasini ama nasip kismett

selam ilkimcimm bi ste beni surekli kapi disari ediyorr
canim cikti girene kadar
iyiyim tatlim nasil olayimm
kizimla yatip duruyozz:)

herkese hayırlı günler, umarım sizler ve bebişler iyidir, zeynep doktordan dönmedi galiba hala, umarım iyi haberler ile döner, inşallah bende perşembe günü göreceğim ve doktor kötü birşeyler söylemesin diye şimdiden dua ediyorum

selam kızlaaaarrr,

daha yeni odama girip bilgisayar başınaoturdum. offff çok yoğun ve yorucu bir gündü. bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor bu iş yaaaa:çok üzgünüm:
nasılsınız tatlı anneler, bir sorun yoktur umarım. biraz sakin gibi sanki buralar.
dedim şimdi kızlar sayfa sayfa konuşmuşlardır nasıl okurum diye düşünüyodum ama beklediğim gibi olmadı kaydirigubbakcemile

:CüvCüv:

içini ferah tut dorucuuuum, inşallah güzel haberlerle döneceksin doktordan. ben inanıyorum. Güzel düşünki güzel şeyler olsun.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…