2008 Aralık Anneleri

zeynep cim rapor falan alsaydın dinlenip tekrar başlardın..evde zaman geçmez sıkılırsın.. tatil dönüşü 4 gün evde kaldım patladım sıkıntıdan..tabi sen daha iyi bilirsin benimkisi tavsiye cnm.kaydirigubbakcemile5

ben haftada 1 temzilk yapıyorum geri kalan gün evde oturuyorum oturduğum halde yoruluyorum .erken kalkıp işe git akşam gel yemek vs.iyi dayanıyosunz vallahi.maşllah
allah yardımcınz olsun.bende evlenmeden önce çalışıyordum.şimdi evimin kadını çocuklarımın anası oldum :)) hehheheh
türk filmleri gibi oldu.

ya benimki biraz mecburiyetlik annemin emekli olmasına 1 sene var mecburum kızımı annemden başkasına teslim edemem ondan canım

nurgüncüm hoşgeldin canım.
ohh negüzel yaaa.
ben daha denize siftah bile yapamadım en son geçen sene balayına gitmiştik :)
neyse seneye inş bebişimzle gideriz bizde:)

hb canım.. aslında bu sene bizde gitmicektim hamileliğim sebebiyle.. ama seneye de çocuk daha çok küçük olur gene gidemeyiz dedik.. bir cesaret kalkıp gittik..:lepi:

sizin işinizde zordur ya ben 15 gün izinliydim hep evdeydim sıkıntıdan batladım allah size sabır versin

ben çok şükür şanslıyım.komşularımız çok iyi hemen hemen hergün kahveye faln gideriz yada gelirler.
kayınvalidemde allah razı olsun ço kiyidir ona göre ben kızıyım eşim damadı :)
bnahçemizde çok güzel resimlerini en kısa sürede koycam inş.
vakit geçiyor.

çocuk doğunca bende 1 sene kadar düşünmüyorum çalışmayı... bebeğe bakacak kişi çok.. ama yavrumun bana daha çok ihtiyacı olacak helede ilk 1 sene..bende evimin kadını çocuklarımın anası olacağım 1 seneliğine..a.s

kız aynı düşüncedeyiz desene aslında bebekten sonra hiç çalışmayı düşünmüyorum ama işte bakalım dogduktan sonra ondan ayrılması nasıl olcak

ayrılması çoookk zor olacak kuzucuklardan, düşüncesi bile şimdiden beni ağlatmaya yetiyor..senağlama ama herşey onların geleceği için değilmi.zorda olsa .:a015:

keşke cnm ya.. doğru söze ne denirki.. şimdinin çocukları çok tatminsiz.. bizler zamanında bir bebek bir misketle yetinirdik.. şimdikiler öylemi..

evet ya ben özlüyorum cocukluğumu misket oynardık gazoz kapagı oynardık can,istop,yedi kiremit elim sende ip atlardık ve biz bunu gece saat 11-12 kadar oynardık annelerimiz komşularla oturur bize ceyiz yapardı bizde oynardık 1 koca torba misketim vardı benim annem kızardı bana cünkü evde de oynardım onları deri ayakkabılar yoktu ozaman naylon ayakkabılar vardı tokalı ahhh ahhh cok özlüyorum cocukluğumu

bir gün evde yatayım dinleneyim dedim, pencereleri açık gören ev sahibi oturmaya gelmiş. teyze 2 saat oturdu ve kalkana kadar gelinini çekiştirdi. neyseki gitti şimdi :) dedim teyze tesadüf oldu bizde sizi çekiştiriyorduk :))

kızlar bu çalışma konusu çok kafamızı meşgul edecek galiba. ben ne yapacağım 2 bebişimle. Annem var neyseki. onların alt atına taşınacağız o bakacak. ben inşallah bir sorun olmazsa çalışmaya devam edeceğim. çünkü bir bırakırsam bir daha başlayamam herhalde. Ben kamuda çalışıyorum biraz daha rahat. süt izni falan idare edeceğim artık. 3 yaşına gelincede çocuklarımı alıp işyerinin kreşine götüreceğim. bütün gün aynı yerde olacağız. planlarım böyle inşallah bir sorun olmaz. tabi herşeyin başı sağlık. Sağlıklarımız yerinde olsunda bir yolunu buluruz elbet.

ZEAcım canım iyiki hergün evde değilsin yoksa teyze hep sende dururdu hehhe

-tatlicadiarzu- aman aman çalıştığıma bir kere daha sevindim :)))))) ben bu eve taşınalı 8 ay oldu. bu sürede teyze 5-6 kere gelmiştir buraya. her gelişinde aynı şeyleri anlatıyor.bide soluksuz o konudan o konuya atlıyor. ben dinlerken yoruluyorum. offffff. misafiri severim ama böylesini değil -tatlicadiarzu-

ayyy zea yaaaaaaaa süper olmuşlar.
ellerine sağlık vallaha.
bende kesmeşeker modeli hırka yapıyorum ama elime çok az alıyorum :) ama doğuma kadar bitcek inş.

kız sen örgü makinesimisin yoksa ben 2 hafta önce başladım daha biticek bu arada cok güzel olmuşlar ellerine sağlık bana pembe cepkenin örneğini yazarmısın canım

kız basit basit zaten 2-3 günde bitiyor. evde giydiririm diye yapıyorum. asıl ağır örgüleri annem yapıyor.
bunların örneğini netten çıkarıyorum bende. yazayım boleronun örneğini canım. özelden atarım.

canım boleronun örneğini buldum fakat açıklamasını bulamamıştım valla örneğini yazarsan cok hora geçicek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…