- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.481
zeynep cim rapor falan alsaydın dinlenip tekrar başlardın..evde zaman geçmez sıkılırsın.. tatil dönüşü 4 gün evde kaldım patladım sıkıntıdan..tabi sen daha iyi bilirsin benimkisi tavsiye cnm.kaydirigubbakcemile5
nurgüncüm hoşgeldin canım.
ohh negüzel yaaa.
ben daha denize siftah bile yapamadım en son geçen sene balayına gitmiştik :)
neyse seneye inş bebişimzle gideriz bizde:)
ben haftada 1 temzilk yapıyorum geri kalan gün evde oturuyorum oturduğum halde yoruluyorum .erken kalkıp işe git akşam gel yemek vs.iyi dayanıyosunz vallahi.maşllah
allah yardımcınz olsun.bende evlenmeden önce çalışıyordum.şimdi evimin kadını çocuklarımın anası oldum :)) hehheheh
türk filmleri gibi oldu.
çocuk doğunca bende 1 sene kadar düşünmüyorum çalışmayı... bebeğe bakacak kişi çok.. ama yavrumun bana daha çok ihtiyacı olacak helede ilk 1 sene..bende evimin kadını çocuklarımın anası olacağım 1 seneliğine..a.s
ayrılması çoookk zor olacak kuzucuklardan, düşüncesi bile şimdiden beni ağlatmaya yetiyor..senağlama ama herşey onların geleceği için değilmi.zorda olsa .:a015:
valla ya off offf keşke imkanımız olsa çalışmadan güzel bir hayat sunsak bebişlerimize
keşke cnm ya.. doğru söze ne denirki.. şimdinin çocukları çok tatminsiz.. bizler zamanında bir bebek bir misketle yetinirdik.. şimdikiler öylemi..
ZEAcım canım iyiki hergün evde değilsin yoksa teyze hep sende dururduhehhe
kızlar bakın meleklerime yaptığım son yelekler :))
kız sen örgü makinesimisin yoksa ben 2 hafta önce başladım daha biticek bu arada cok güzel olmuşlar ellerine sağlık bana pembe cepkenin örneğini yazarmısın canım
kız basit basit zaten 2-3 günde bitiyor. evde giydiririm diye yapıyorum. asıl ağır örgüleri annem yapıyor.
bunların örneğini netten çıkarıyorum bende. yazayım boleronun örneğini canım. özelden atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?