2008 Aralık Anneleri

Kizlar günaydinlar dün bayaği tartişmalar olmuş ama bugün maşallah sakin ha şöyle olun belki yakinda dünür olcağiniz sizin yaptiğiniza bak :)

herkese günaydınlar,iyisiniz umarım..
arkadaşlar konu nasıl açabilirim sitede gülmeyin lütfen ben işin teknik kısmı ile fazla ilgilenmediğim için bu tür konularda pek bi cahilim yardımlarınızı bekliyorum..

eminecim sağolasın yok öle çok önemli değil hatta komik belki de...
kızıma isim bulamadım da site sakinlerinden bu konuda yardım isteyecektim...

Gunaydın lilyum..Dunku konulara hiç girmek istemiyorum herseyin tatlıya baglanmasına çok mutlu oldum (dun esim gelince işten apar topar çıktım malum tasınıyoruz akşamda bakamamıştım)
Sdece ve sadece aklıma tekbişi takıldı sen bizlerin diğer aylarda ki annelere göre daha az samimi olduğumuzu yazmışsın açıkçası ben hiç oyle hissetmiyorum herkesin kafamda bir şekli bir yeri var ve sana boyle hissettirmiş olmamıza çok uzuldum..senağlama

günaydın goldgelb,öncelikle yeni evinde güle güle oturmanı diliyorum şu dönemde taşınmak da zor olsa gerek...
ben de aslında girmek istemiyorum ama ne yalan söyliyim ben bunu hissettim burada...ama konu tatlıya ve konuyu ısıtmamak adına detaylara girmicem..belkide ben yanılmışımdır insanız sonuçta ama demem o ki;
bizler burada ortak bir kader vesilesi ile birbirimizi tanıyan çok tatlı aralık anneleriyiz bence bu önemli olduğu kadar anlamlı dönemin tadını çıkarmaya bakalım....

kızlar ben izne ayrılınca sizlerle fazla yazışamam çünkü evlenince eve pc almadık işte eşimde bende yeterince pcde ugraştımız için sanırım izinde irtibatı biraz kesicemkaydirigubbakcemile3

güzel bir günden hepinize günaydın yafriler..a.s. yeni girebildim siteye bizim işler çoştu sabah sabah.. 2 gündür Ankarada havalar serinledi kızlar sizin memleketten ne haber ..o kadar mutluyumki her tarafım isilik oluyordu sıcaklardan ve terden.. şimdi kendimi yenilenmiş hissediyorum..sengözlerimebaksanab

kızlar ben izne ayrılınca sizlerle fazla yazışamam çünkü evlenince eve pc almadık işte eşimde bende yeterince pcde ugraştımız için sanırım izinde irtibatı biraz kesicemkaydirigubbakcemile3

ayyyy deme kız ee şimdi nasıl haber alacaksın herkesten biz senden nasıl haber alıcaz..net cafeye git desem ee son zamanlardada ağırlaşıcan evden çıkamayacan.. enişteyi ikna ette alın eve pc..artıkın ikna etme yollarını sen bulacan :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…