2008 Aralık Anneleri

walla yazılanları gördüm şimdi cok üzüldüm.
ben birilerini yargılamak isteseydim,
başlığa girmemek yerine,gelir duygularımı paylaşırdım.
hissiyatımı anlattım size.
o da cok soran oldu neden gelmiyorsun diye,ondandı.

site sahibinin bile bir sözü vardır burda.
"gidene kal,kalana git demeyiz" diye..
yani burası genel bir paylaşım alanı.
bir şey paylaşmak istemeyen girmez,ağzını açmaz o kadar.
benim de bu sıralar öyle oldu.

ama ben istemiyorum diye,millete de susun diyemem,demedim de zaten.
yanlış anlayanlara kendimle alakalı bunu tekrar belirtmek isterim -ki önceki mesajımda çok net ifadelerle anlatabildiğimi düşünüyorum kendimi-

eminenin de kimseyi kırmak istediğini düşünmüyorum.
o da gerekenleri söyleyecektir.
herkes hamile,herkes hassas..
hepimiz ayrı bir dünyayız,hatta hepimiz ayrı 2-3 dünyayız şu anda...
kim nasıl rahatlıyorsa onu paylaşıyor,bundan doğalı olamaz zaten...

neyse cok uzattım..
herkese iyi akşamlar...

canım perinn işleri varmış galiba.bhk siteye giriyo ama yazmıyo.
sıkılıyomuş bazen gebe muhabbetinden.hepimizde var bu sanırım arada bunalıyoz.
bide bazı arkadaşlarımız yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyooo gıcık oluyorum öyle olunca haklıyız yani.
bigünde şükretmek yok
.

bhkcim sana saygi duyor ve anliyorum cnm ama fenerbahceminenin su soyledigine bakarmisin cnm kirilmamak mumkunmu

arkadaslarr bende bu siteyi sürekli okuyorum ama çok nadiren bişeyler yazıyorum yani bu sitedeki varlığım sadece oku ve önemli gördüğün sorunlarını paylaş ve paylaştıkça sıkıntılarını azalt.. ama fenerbahçemine arkadasımızada haksızlık etmemek lazım onun düşüncesi saygı duymalıyız çok doğru çok şükür binlerce şükür rabbimize bugunumuze beterin beteri var ama tabi dertlerimiz benzer sorunlarımız paylaştıkça azalıcak aman kızlar dost var düşman var yapmayın etmeyin herkese hayırlı akşamlarr:CüvCüv:

kızlar merhaba bence bu durumu düzeltmeye çalışın aranızdaki arkadaşlık diyolog sorunları paylaşmanız çok hoşuma gidiyordu sürekli düzenli girip okuyor kafama takılan bişey olduğunda sizlerle paylaşıyordum şimdi hem şaşırdım hem üzüldüm.bence birbirinize anlayışlı olup düzelmesini sağlayın.bu benim fikrim.uzun birr yola çıktık birlikde ve birlikde devam edelim.ne dersiniz.

konu lastik gibi uzadıkça uzamış...
ama hakikaten diğer ayların hamişleri arasında bende bu tür tartışmalara rastlamadım bana kalırsa buda hem hamilelik psikolojisi hemde diyalog eksikliğinden kaynaklanıyor çünkü
diğer aylardakilerle nazaran daha bi resmiyiz nedense...bence birbirimizi böylesi ucuz konularla yıpratmayalım derim ben..ve lütfen bu konuyuda burada kapatalım kimsede kimseyi yanlış algılamasın
ayrıca loracım emine oldukça sıcakkanlı sevecen bir elektriği olan arkadaşımız öyle kolay kolay kırıcı şeyler yazmaz tanıdığım kadarı ile mutlaka bam teline dokunulmuştur diye düşünüyorum ve herkesi samimi bir ortamda ortak sorunlarımızı,dertlerimizi ,sevinçlerimizi paylaşmaya davet ediyorum....

loracım canım benim ben kimseyi kırmak istemedim ama neden özellikle üstüne alındın bilmiyorum.
burası herkese ve tüm fikirlere açık bir forum herkesdileği fikri savunup yazabilir.
neden öyle yazdın neden böyle yaptın denmemeli.
sen farklı düşünebilirsin saygı duyuyorum canım.
ayrıca oğlunuda öpüyorum :1hug:

eee kızlar herkesler yatışta galibaa bende eşim maç izliyo malum fenerbahçee oğluşumla kıpraşa kıpraşa geziniyoz internettee :)

cnm üstüme neden alindigimi yazmistim cünkü ben herhangi bir sikayetim oldugunda hemen sizlere basvuruyorum tabikide hepimiz hamilleikten dolayi hassasiz ama bu tür gereksiz konularin bu formda surekli gundeme gelmesine en cok kizdigim.adimiz iyice kavgaci aralik annelerine cikacak nerdeyse herkes burada cikip su konudan falan sikildim deyince isin cilgi cikiyor daha oncede boyle bir gerginlik yasanmisti simdide aynisi oldu ben senin nasil biri oldugunu cok iyi biliyorum ne kadar sicak kanli oldugunuda cnm sonucta 6 aydir sevinclerimi uzuntulerimizi herseyimizi paylastik ne kadar eglenceli biri oldugununda farkindayim ama ne olursunuz bidaha bole gerginlik yaratacak seyler yazmayalim isteyen istedigini yazsin istemeyen susmakla yetinsin buraya hergun kendimizi mecbur hissedip yazmamiza gerek yok degilmi.hepinizi cok seviyorum.

eminecim bende senin oglusunu öpüyorum canimcim mucks:1hug::1hug::1hug:

ya aslında çalışsam koyarım, saol biçok yerde anlatım var ama, ikinci dediğin daha çok uyuyor bana, siz yine yüzünüzü kapatarak koyabiliyosunuız ama ben de o cesaret de yok.
benimkisi de tam bir kız göbişi yaygın genişçene çok sivrilmedi

evet bugün içim kıpır kıpır içim içime sığmıyo sanki cok neşeliyim cok hepinizi cok ama cok seviyorummmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

kız afferim sana, dünkü mesajlardan sonra moralin bozulmadı, sen de bizim gibisinlaelaelaelaelae, doktora filan da yeni gittin, yine mi gitceksin yoksa nasıl bebiş ilk hareketlerini yaptımı sabah sabahkaydirigubbakcemile5

niye cesaret edemiyorsun kız yoksam sen çok meshur biri misin? Beni göbükümden bile tanir paparaziler mi diyorsun... Kim var simdiler de hem unlu hem hamile?
Hımmm megersem sen pinar Altug mussun aralık annelerine bodrum beachlerinden baglanıyormussun...ne komik olurdu...
naniknanik naniknanik naniknanik

günaydın tatlı anneler nasılsınız bebişler nasıl herkeze harika bir gün dilerim:Saruboceq:
ben biraz uykusuzum kızlar

kız afferim sana, dünkü mesajlardan sonra moralin bozulmadı, sen de bizim gibisinlaelaelaelaelae, doktora filan da yeni gittin, yine mi gitceksin yoksa nasıl bebiş ilk hareketlerini yaptımı sabah sabahkaydirigubbakcemile5

niye bozulsunki biranlık yazılmış yazı ben bukadar uzatılmasına üzüldüm sadece :çok üzgünüm:dün dr geldim cumartesi tekrar gidicem valla benim kızım hiç durmuyo ya sabaha kadar tepiniyo yavrum sıkıldı artık diyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…