2008 Aralık Anneleri

senden ünlü kim olabilirki kız :sm_confused:

ay çok alemsin ya goldgelb, evet tanınma korkusu var-tatlicadiarzu-, bi de herkes girebiliyo siteyekaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada çok hamile ünlü var, pınar altuğ, seren serengil, güzide duran, demet şener başka ??:CüvCüv:

oy maşallah zeynep, çok tatlımı yiyon, ya bizde o kadar hareket yok, bi daha niye gidiyon sen, haftada 1 oh negüzel vallakaydirigubbakcemile3hihoyyyt

aneyyy demet sener tekrar mi hamileymiş?
Onların kızına bayılıyordum çok tatlı masallah... İnşallah benim oğluşumda saçlı doğar ya şöyle firca gibin sacları olsun ya da kıvırcık kafalı...

doğru diyosun zeynep, artık gece kıyafetli bile gördük senin, sarı elbisen de çok güzeldi, diktirecektin sen onu galiba, hazır değil yan, çok pahalı filandı evet evetkaydirigubbakcemile5

yok yaw çok pahali falan degildi bakırkoyde bir terziye diktirdim. Satın alacak elbise bulamayınca... Lakin elbise beni hamileden ziyade şişman gösterdi zaar...

evet öyleymiş, evet saçlı olsunlar inşallah, sen kıvırcık değildin galiba, nasıl olcek

oy maşallah zeynep, çok tatlımı yiyon, ya bizde o kadar hareket yok, bi daha niye gidiyon sen, haftada 1 oh negüzel vallakaydirigubbakcemile3hihoyyyt

yoooo tatlı yemiyorum ama anası gibi kıpırdak benim kız başka bir dr gidicem ben o yğzden yoksa herhafta ne mümkün hoş burda özel hastanelerde muayene 10 ytl ama :1rolleyes:

yok yaw çok pahali falan degildi bakırkoyde bir terziye diktirdim. Satın alacak elbise bulamayınca... Lakin elbise beni hamileden ziyade şişman gösterdi zaar...

kızım sen kim para kim denizde kum sende para -tatlicadiarzu-banabak elbise benim şişman gösterdi deme şurdan bir atlarım sana kaydirigubbakcemilegörürsün bak

güpgüzeeeeeeel anneleeeeeeeeer
günaydııııııın.
inş yeni bir gün yeni güzel mutluluklar katar bize :)a.s.
(şiir kitabı çıkarcam yakında :)))))))))))
hepinizi öpüyoruuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…