- Konu Sahibi deryahakan
-
- #10.941
niye cesaret edemiyorsun kız yoksam sen çok meshur biri misin? Beni göbükümden bile tanir paparaziler mi diyorsun... Kim var simdiler de hem unlu hem hamile?
Hımmm megersem sen pinar Altug mussun aralık annelerine bodrum beachlerinden baglanıyormussun...ne komik olurdu...
naniknanik naniknanik naniknanik
niye cesaret edemiyorsun kız yoksam sen çok meshur biri misin? Beni göbükümden bile tanir paparaziler mi diyorsun... Kim var simdiler de hem unlu hem hamile?
Hımmm megersem sen pinar Altug mussun aralık annelerine bodrum beachlerinden baglanıyormussun...ne komik olurdu...
naniknanik naniknanik naniknanik
günaydın tatlı anneler nasılsınız bebişler nasıl herkeze harika bir gün dilerim:Saruboceq:
ben biraz uykusuzum kızlar
niye bozulsunki biranlık yazılmış yazı ben bukadar uzatılmasına üzüldüm sadece :çok üzgünüm:dün dr geldim cumartesi tekrar gidicem valla benim kızım hiç durmuyo ya sabaha kadar tepiniyo yavrum sıkıldı artık diyom ben
ay çok alemsin ya goldgelb, evet tanınma korkusu var-tatlicadiarzu-, bi de herkes girebiliyo siteyekaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada çok hamile ünlü var, pınar altuğ, seren serengil, güzide duran, demet şener başka ??:CüvCüv:
senden ünlü kim olabilirki kız :sm_confused:
senden ünlü kim olabilirki kız :sm_confused:
günaydın zeren, uyuyamadınmı?, biraz serinledi sanki havalar ama:uhm:
doğru diyosun zeynep, artık gece kıyafetli bile gördük senin, sarı elbisen de çok güzeldi, diktirecektin sen onu galiba, hazır değil yan, çok pahalı filandı evet evetkaydirigubbakcemile5
aneyyy demet sener tekrar mi hamileymiş?
Onların kızına bayılıyordum çok tatlı masallah... İnşallah benim oğluşumda saçlı doğar ya şöyle firca gibin sacları olsun ya da kıvırcık kafalı...
oy maşallah zeynep, çok tatlımı yiyon, ya bizde o kadar hareket yok, bi daha niye gidiyon sen, haftada 1 oh negüzel vallakaydirigubbakcemile3hihoyyyt
aneyyy demet sener tekrar mi hamileymiş?
Onların kızına bayılıyordum çok tatlı masallah... İnşallah benim oğluşumda saçlı doğar ya şöyle firca gibin sacları olsun ya da kıvırcık kafalı...
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yok yaw çok pahali falan degildi bakırkoyde bir terziye diktirdim. Satın alacak elbise bulamayınca... Lakin elbise beni hamileden ziyade şişman gösterdi zaar...
havalar değilde canım gece giren kramplar beni mahvediyorsenağlama
yok yaw çok pahali falan degildi bakırkoyde bir terziye diktirdim. Satın alacak elbise bulamayınca... Lakin elbise beni hamileden ziyade şişman gösterdi zaar...
ya ben de daha kramp filan başlamadı, olmaz da inşallah, doktorla konuştunmu
güpgüzeeeeeeel anneleeeeeeeeer
günaydııııııın.
inş yeni bir gün yeni güzel mutluluklar katar bize :)a.s.
(şiir kitabı çıkarcam yakında :)))))))))))
hepinizi öpüyoruuuuuuuuum
evet vitamin verdi ama malesef oluyor hap içmekten hapçılara döndümkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?