2008 Aralık Anneleri

valla güzelim benim pc delilim onu çıldırtıyor oyun delisiyim birde msn bıktı adam almaz sanırım bekarken vardı kardeşime verdirtti bakalım ama ben sizi özlerim bulurum bir yolunu şekerim

kızlar merhaba.bugün güne çok güsel rüyayla başladım.bebeğimi doğurmuşum emiziryordum.uyandığımda yine mi rüya dedim.fakat gece karın ağrısı ve bulantıdan uyuyamadım kızlar.çok korktum bu ağrı neyin nesi diye.galiba üşüttüm kızlar.ceyranda kaldım gibi.öyle bir ağrıydı çünkü.ama gece o korku yetti bana.rabbim güsel günleri göstersin bize

geçmiş olsun canım dikkatet kendine :CüvCüv:
yaaa ben bebeğimi daha hiç rüyamda görmedim ne doğurdumu ne bişeysenağlama

ya kızlar ne soracam bende 1-2 gündür çamaşırımda beyaz leke oluşuyor akıntı gibide değil ama nedir ?geçmezse doktoru arıycam ama bi fikriniz varmı :uhm:

zerenciğim fikrim yok canım.dr.dor yinede.benimde oluyor akıntım,hele bu ara daha çok.üşüttüm ya bide.e ne yapim bu sıcakta kapılar camlar açık olunca

ya kızlar ne soracam bende 1-2 gündür çamaşırımda beyaz leke oluşuyor akıntı gibide değil ama nedir ?geçmezse doktoru arıycam ama bi fikriniz varmı :uhm:

canım bendede oluyo beyaz akıntı gibi ama ben pek önemsemiyorum gebelikte akıntı normaldir diyorlar ama gene sen dr danış canım

kızlar bende beyaz değil sarı akıntı oluyor hamileliğimin başından beri günlük petler kullanıyorum yoksa iç çamaşırı dayanmıyor doktorum muayene etti idrar kültürü yaptı çok şükür bir sorun yok normalmiş bu akıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…