- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.021
zeynepcim bu kızımdan sana ve bebişine :1hug:
kızlar merhaba.bugün güne çok güsel rüyayla başladım.bebeğimi doğurmuşum emiziryordum.uyandığımda yine mi rüya dedim.fakat gece karın ağrısı ve bulantıdan uyuyamadım kızlar.çok korktum bu ağrı neyin nesi diye.galiba üşüttüm kızlar.ceyranda kaldım gibi.öyle bir ağrıydı çünkü.ama gece o korku yetti bana.rabbim güsel günleri göstersin bize
gene acıktım gene tutamadım boğazımı.. götürdüm börekleri kızlar mühendisler dalga geçiyor benimle şişko diye..ama onlar görür doğumdan snr bir diyet bir spor filinta gibi olucam :dilcikar:
aşkolsun kızlar selam verdim size bi allahın kulu almadı küstük bizde size senağlama
hayırdır inşallah bu ara topluca bütün kk lı hamişler rüyayamı yattı ne oldu.. bende bu gece bir kabus gördüm kızlar ve çok korktum.. rüyamda evde yanlızdım mutfağa gidiyorum su içmek için arkamı bir dönüyorum ki japon uzun boylu bir adam tepemde dikiliyor. anammm kimsin sen nasıl girdin evime diye bağırıyorum.. salon balkonundan girdim diyor.. çabuk çık evimden diyorum terbiyesiz adam bana tamam bir tuvaleti kullanıyım giderim tuvalet nerde diyor.. bende wc yi gösteriyorum snr da korkup kapıyı koşuyorum imdat diye bağırıp komşuları topluyorum binaya sonrada zıplayıp uyandım zaten..hayırdır inşallah ayyy çok korkmuştum
sen nerde çalışıyorsun nurgun?
Küsme şekerim.Bak ben kaç kere yazdım bi kişi cevap yazmadı.laelaelaelaelaeSen nerde öğrencisin bu arada?
aşkolsun kızlar selam verdim size bi allahın kulu almadı küstük bizde size senağlama
Zeynep'cim bakıyorum bugün iyilik meleğisin.Herkese takvimler yapmışsın.Pek de güzel olmuş.Sitenin sayfaları renklendi sayende.
Fındık faydalıdır yemeye devam et.Ben de yiyorum ama fındık dışı ne bulursam da götürüyorum ayıptır söylemesikaydirigubbakcemile3
canım açıköğretim okuyorum işletme ama asıl mesleğim makina tasarımcılığı
ayyy kız sorma tutmasam kendimi herbişeyi yicem amma işte tutuyorum kendimi
kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeySenin de mi evine girdiler?Bunun anlamını araştırmalı.Yabancılardan korkuyoruz galiba:uhm:
aslında yabancı korkum yoktur.. gece biryerlerim açık kalmıştır..sırnaşık şey..
aslında yabancı korkum yoktur.. gece biryerlerim açık kalmıştır..sırnaşık şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?