2008 Aralık Anneleri

bende öyle valla, şimdi bile içim gidiyor indirimler varya,

ama bu halimle nasıl gidip alayım :CüvCüv:

hevesimizi saklayalım güzelim seneye artık :içelim:

canım aynı senin gibi iş çıkışı mazaların önünden geçmek ahanda tam benlik almalıyım dediğim hiç bir şeyi alamamak beni çok üzüyor.. seneye de inşallah kilolarımı veririmde gönlümce alışveriş yaparım..yerimseniben

melteeeemmmm,

bacım sularınız akıyormu? dün kesildi bizimki bu sabah gelmemişti daha. Sizin oralarda kesildimi. cevabın evetse ve hala gelmediyse bizimkide gelmemiştir.

Acil cevabını bekliyorum bacım. eve gitmeyeceğim yoksa annemlere gideceğim.

evet kız m bedenken xl oldum hayatta almam öyle kıyafet

kızlar komik bişeyler duymaya ne dersiniz ama gerçek bizzat 1 saattir yaşıyom
ben geçen 2 seferdir doktora gittigimde benim kız hep kafa yukarda doktorda dediki böyle giderse sezaryan zaten iride olacak galiba falan deyip takıldı eşimde ailesi sorunca demiş galiba kayınpeder karışmamıştı oda karıştı bugün tanıdı bir arkadaşının hastanesi var bende biliyorum ama karşıda eşime demişki sezaryan madem orada yapsın doğumu eşimde beni arıyor c.tesi gidelim diye hastaneye bakarız falan ay dedim aralıkta kışın doğururum köprüde dedim kırma işte dedi DELİRDİM
sonra 15-20 dakka geçti kaynanam aradı kızım c.tesi gidin çok iyi ilgilenirler diyor
valla o köprüde doğururum ben
neyse dedim belki normal olur öylede istiyom KIVIRIYOM tabi ben bu seferde balıkesirde bir tanıdık doktorları varmış ters bebeği normal doğumla doğurtuyormuş ona soralım dediler
ben sonunda eşimi aradım bu ne ya dedim valla kızdırmayın ÇIKARTMAM kalsın içerde dedim
tamam ilk torunlarıda ben arada kaynıyom

ya kızlar böyle işte

yardımmmmmmmmmmmmmmmm

yok artık kafamçokkarıştı

bu kadar müdahale etmesinler yaw.

canım için nasıl rahat ediyorsa öyle davran doğuracak olan sensin. boşuna strese girme. :teselli:

benim çıkmam gerek kızlar. görüşürüz. kendinize iyi bakın.

meltemden de cevap gelmedi. Eve gideyim bariiii.

yok artık kafamçokkarıştı

bu kadar müdahale etmesinler yaw.

canım için nasıl rahat ediyorsa öyle davran doğuracak olan sensin. boşuna strese girme. :teselli:

yok bu gidişle köprüde doğururum kızın adıda evrensel bir isim AVRASYA olur:roflol::roflol::roflol:

yok bu gidişle köprüde doğururum kızın adıda evrensel bir isim AVRASYA olur:roflol::roflol::roflol:

acaba dr elini içeri sokup bebeğimi çevirmişte öylemi normal doğum yaptırttmışsositososito neyse benim kayınvalidemnde devlet hastanesinin suyumu çıktı biz evde doğurduk deyip duruyo bana bende geçende sizden para falanmı istedik dedim şakayla karışık ama hemen alınılıyolarr kime ne yaa gücümüz nereye yetiyosa orda doğururuzz:lepi:

hiç ya ama yok illa karışcaklar şekerim

ay kızlar sanırım ben hasta olcam ya.boğazım acıyo hafiften,gecede karnım ağrıdı ya ondan mıki ya.çekilirmi şimdi hastalık offf.inş.olmamsenağlama

ay kızlar sanırım ben hasta olcam ya.boğazım acıyo hafiften,gecede karnım ağrıdı ya ondan mıki ya.çekilirmi şimdi hastalık offf.inş.olmamsenağlama

canımm benimde acıyo boğazlarım halsizim beizde dün gece hemen eşim bana sende yağ tavsiye ederim bir limonla balı karıştırdı sıcak sayılacak suyuda ekledi öyle içtim buyuk bardakla sanki işe yaradı daha iyi herşey bu gecede yapıcaz dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…