- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.041
kaydirigubbakcemile3:roflol:sositososito:jeyyar:lülülülülülü
:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben de yabancılardan pek korkmam dolayısıyla benim de biyerim açık kaldı kesin.sırnaşık şeysırnaşık şey
küsme kiz sanada yapiyimmi takvim şöyle güzellerinden
kızlar havalar serinledi diye seviniyoruz iyi güzelde kışın ne yapacagız
ayaklar şişti göbeklerde hem kışlıklar daha pahalı oda var valla ne halt yiyecem demeye başladım 2 ay için dünya paraya kaban alacam üffffffffffff ayakkabı desen aynı sizde durum ne kızlar?:uhm:
olurrrrrrrr yapabilirsingamyoncuiremsu
Ben de açık öğretim okuyorum.Bankacılık sigortacılık.Ben iki ayrı üniversiteyi kazandım,ikisine de birer sene devam edip bıraktım.Kocaya kaçtım gibi bişey.:asigim:Tabi insanın aklı başına geldiğinde geç olabiliyo.Şİmdi bir şekilde diplomam olsun istedim.
Makine tasarımcılığı aranan bir meslek.Ben ikinci okulu bitirseydim meslektaş olacakmışız.İş mi bulamıyosun yoksa aramıyo musun?
ayşegül 2 ay için kaban almaya deymez şekerim benim büyük şallarım var onlarla idare etmeye çalışıcam zaten hastaneye sağa sola eşim götürür arabamızla, dolmuş otobüs derdim olmayınca kabanda almam.. ayakkabıya gelincede sanırım geçen sene aldıklarım olmayacak malum 1 no büyüdü ayaklarım mecbur alıcam.. kıyafete gelince ben birtek bayramda kıyafet alıcam birde pantalon alıcam sıkmaya başladı başkada bişiyalmayı düşümüyorum artık idar etcem zaten ekimde izne çıkıyorum 2 ay evde olucam kıyafet çok gerekmeyecek..
kızlar havalar serinledi diye seviniyoruz iyi güzelde kışın ne yapacagız
ayaklar şişti göbeklerde hem kışlıklar daha pahalı oda var valla ne halt yiyecem demeye başladım 2 ay için dünya paraya kaban alacam üffffffffffff ayakkabı desen aynı sizde durum ne kızlar?:uhm:
canımcıııım zaten kışın doğum izninde olacağız ve genelde evde oluruz. öyle özel bişeyler almaya gerek yok bence. ben eşimin kazaklarını giyerim diye düşünüyorum. geçen yıldan büyükçe bir kabanım vardı. önünü kapatmayız artık ne yapalım. olmazsa bedeni benden büyük bir yakınımdan (ablamdan falan) 2 aylığına ödünç olarak kışlık bişeyler bulurum. arabanız varsa ayakkabıda sorun değil. sen hamişsin kız kimse bakmaz ne giymiş diye. hiç olmadı sabo terliklerden giyersin ne olcek.
ah şeker ah ben ne kokoştum bilsen öyle vitrinlere bakıp iç çekiyom senağlama
canımcım ben çalışıyordum zaten geçen hafta bıraktım işi
bende öyle valla, şimdi bile içim gidiyor indirimler varya,
ama bu halimle nasıl gidip alayım :CüvCüv:
hevesimizi saklayalım güzelim seneye artık :içelim:
ayyy bacılar bugünde soru sorma günüm kusura bakmayın coştum şekerler hastanelerinizden doğum ücretlerini ögrendinizmi soran varmı :uhm:
ah şeker ah sorma seneye beni tutmasın kimse
gerçi yine aile içi çökertme yaptım ebru giyimden aldım çoğu şeyi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?