2008 Aralık Anneleri

:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben de yabancılardan pek korkmam dolayısıyla benim de biyerim açık kaldı kesin.sırnaşık şeysırnaşık şey

kız valla hatta kabustan uyandım eşime diyoumki kocişim kalk üstümü ört bir yerim açık kaldı dedim adam şaşkın şaşkın hayatım hergece açık zaten demesinmi sırnaşık şey yok öyle değil kabus gördüm dedim kalktı üstümü örttü yumuşak yumuşak ayy romantik yafrimm:jeyyar:

:roflol:ay kızlar az önce mailime geldi bu fıkra çokk güldüm paylaşmak istedim bacılarımla..:roflol::roflol:

Diyarbakırlı'nın biri bir gün bir tepe'ye çıkmış dua etmeye başlamış..
Allahım bana para ver
Ev aliyem,araba aliyem
Tam o sırada deprem olmuş..
Adam paldır küldür yere yuvarlanmış
Kalkıp ellerini açmış
Tamam Allahım vermisen vermisen
Niye kızisen ..?
Kızisen kızisen..
Niye itisen... ?
:roflol::lepi:

kızlar havalar serinledi diye seviniyoruz iyi güzelde kışın ne yapacagız
ayaklar şişti göbeklerde hem kışlıklar daha pahalı oda var valla ne halt yiyecem demeye başladım 2 ay için dünya paraya kaban alacam üffffffffffff ayakkabı desen aynı sizde durum ne kızlar?:uhm:

ayşegül 2 ay için kaban almaya deymez şekerim benim büyük şallarım var onlarla idare etmeye çalışıcam zaten hastaneye sağa sola eşim götürür arabamızla, dolmuş otobüs derdim olmayınca kabanda almam.. ayakkabıya gelincede sanırım geçen sene aldıklarım olmayacak malum 1 no büyüdü ayaklarım mecbur alıcam.. kıyafete gelince ben birtek bayramda kıyafet alıcam birde pantalon alıcam sıkmaya başladı başkada bişiyalmayı düşümüyorum artık idar etcem zaten ekimde izne çıkıyorum 2 ay evde olucam kıyafet çok gerekmeyecek..

sorma ya ayni dert bendede var yazin terliklerle hallettik kişin neyapcam bilmiyom şimdiki yazlik tşörtlerde hamilelik gibiydi ucuz ucuz giydik valla kişin ayakkabilar kazaklar kabanlar offf off

canımcım ben çalışıyordum zaten geçen hafta bıraktım işi

selam kıslaaaaarrrr,

yine yoğun bir günü geride bıraktım şükür. bugünde bitti sayılır,

mesai bitimine kadar takılabilirim artık size :lepi:

nasılsınız diye sormayacağım maşallah hepiniz iyi gözüküyorsunuz kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2​

ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyom canım servisim var olmadı arabamızda var ama ben çok üşürüm ay pantalon kazak neyse diyecemde kabanlar pahalı şimdiden düşünür oldum sonra giysem yine neysede senin fikrinde iyi aslında ama ayakkabı şart oldu

canımcıııım zaten kışın doğum izninde olacağız ve genelde evde oluruz. öyle özel bişeyler almaya gerek yok bence. ben eşimin kazaklarını giyerim diye düşünüyorum. geçen yıldan büyükçe bir kabanım vardı. önünü kapatmayız artık ne yapalım. olmazsa bedeni benden büyük bir yakınımdan (ablamdan falan) 2 aylığına ödünç olarak kışlık bişeyler bulurum. arabanız varsa ayakkabıda sorun değil. sen hamişsin kız kimse bakmaz ne giymiş diye. hiç olmadı sabo terliklerden giyersin ne olcek.

ayyy bacılar bugünde soru sorma günüm kusura bakmayın coştum şekerler hastanelerinizden doğum ücretlerini ögrendinizmi soran varmı :uhm:

ah şeker ah ben ne kokoştum bilsen öyle vitrinlere bakıp iç çekiyom senağlama

canımcım ben çalışıyordum zaten geçen hafta bıraktım işi

Bilmiyordum.Ben de geçen ay sonu bıraktım işi.Böyle evde dinlenerek daha rahat geçiyor hamilelik.

Kızlar sanırım ben kış için pek fazla birşey almayacağım kendime.Annem eski kazakları sakladığı yerden çıkarıp verdi.Eski bol modellerden.Nasıl giyiyormuşuz o kadar bol şeyleri bilmiyorum.Fazla giyilmemiş kaliteli 4-5 tane kazağım var.Bir de yine bol model dizaltı bir palto verdi annem.Normalde hayatta giymem o kadar bol model.Annemin eski zevkleri bana şimdi yarıyor.Bir tane hamile pantolonu almıştım kot görünümünde elastik.Sıcaklarda hiç giyemedim.Kışa bir tane daha pantolon alsam idare eder beni.Çizmemi de numarası kalmamış diye bir numara büyük almıştım.Sanki içime doğmuş.Yani şanslıyım.Biraz iç çamaşır takviyesi gerekecek o kadar.

bende öyle valla, şimdi bile içim gidiyor indirimler varya,

ama bu halimle nasıl gidip alayım :CüvCüv:

hevesimizi saklayalım güzelim seneye artık :içelim:

ah şeker ah sorma seneye beni tutmasın kimse
gerçi yine aile içi çökertme yaptım ebru giyimden aldım çoğu şeyi kaydirigubbakcemile3

ah şeker ah sorma seneye beni tutmasın kimse
gerçi yine aile içi çökertme yaptım ebru giyimden aldım çoğu şeyi kaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bacım inşallah zayıflarızda alemlere ay pardon çarşılara akarız -tatlicadiarzu-

kendi adıma söyliiim tombik halimle alışveriş hiç cazip gelmeyecek bana.

düşünsene beğendiğin bişey üzerine olmuyor -tatlicadiarzu- ooyyyy çok fena kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…