- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.081
kızlar havalar serinledi diye seviniyoruz iyi güzelde kışın ne yapacagız
ayaklar şişti göbeklerde hem kışlıklar daha pahalı oda var valla ne halt yiyecem demeye başladım 2 ay için dünya paraya kaban alacam üffffffffffff ayakkabı desen aynı sizde durum ne kızlar?:uhm:
edolina süpermiş cidden..
ayy o babanın yerinde olmak istemezdimmmmmmmmm ığğğğğğğğğğğğheheh
bende yatardım kesin :))))))
benim eşimde ultrasonda bebişimin kalp atışlarını duyup ilk gördüğü gün muaynaneden galoşlarla çıkmıştı çok gülmüştük :)))))))))) ehhee
kıslar benim kocişime çok garip geliyo bebişin tekmelemesi ben söyleyene kadar bilmiyodu oğlum tekmeledi mi elini koy diyorum ben korkarım yaaaaa diyo zorla koyduruyorum ama bizim ufaklık anlayıp hemen duruyo sizinkiler nasıldı önceden bebek hareketlerini hissedebileceklerini biliyorlarmıydı benim ki duyunca çok saşırdı
anneler uyudu heralde hadi bende kaçtım resim eklemeyi ögrendiğime goreyarın bebişimin cicilerini eklerim by by
Hiç uyunur mu bu saatte bu göbeklerle?Uyuklanabilir amakaydirigubbakcemile3Ben saati 2 yapmadan kesinlikle uyuyamıyorum artık.Midemdekiler tamamen inmeden ve hava tam serinlemeden yatakta fenalık geliyor.Tabii herkesin aynı değildir durumu.Özellikle erken kalkıp işe gidenlerinmirmirmirmir
kızlar komik bişeyler duymaya ne dersiniz ama gerçek bizzat 1 saattir yaşıyom
ben geçen 2 seferdir doktora gittigimde benim kız hep kafa yukarda doktorda dediki böyle giderse sezaryan zaten iride olacak galiba falan deyip takıldı eşimde ailesi sorunca demiş galiba kayınpeder karışmamıştı oda karıştı bugün tanıdı bir arkadaşının hastanesi var bende biliyorum ama karşıda eşime demişki sezaryan madem orada yapsın doğumu eşimde beni arıyor c.tesi gidelim diye hastaneye bakarız falan ay dedim aralıkta kışın doğururum köprüde dedim kırma işte dedi DELİRDİM
sonra 15-20 dakka geçti kaynanam aradı kızım c.tesi gidin çok iyi ilgilenirler diyor
valla o köprüde doğururum ben
neyse dedim belki normal olur öylede istiyom KIVIRIYOM tabi ben bu seferde balıkesirde bir tanıdık doktorları varmış ters bebeği normal doğumla doğurtuyormuş ona soralım dediler
ben sonunda eşimi aradım bu ne ya dedim valla kızdırmayın ÇIKARTMAM kalsın içerde dedim
tamam ilk torunlarıda ben arada kaynıyom
canımcım ilk torun sevgisi dedikleri bu olsa gerek hem kırmasaaydın lülülülülülü
ne güzel işte boğaz manzaralı doğum diye ülkede bir ilk olurdun işte(dermişim..)yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?