2008 Aralık Anneleri

offff bendee kabızım yaa 2 gunde zorlaa amaa popopom acıyoo artık benim ctesi kontrolum var onu söölücemmsenağlama

canımcım ben kendi adıma evde olduğum için fazla bu anlamda fazla sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum..ama sana şunu tavsiye ederim
artık ozon tabakasındaki büyüme nedeniyse son bir kaç yıldır en soğuk aylar ocak ve şubat oluyor malum,buna birde hamileliğin vücut ısımızı arttırdığını ekleyince zerencim kasım ve aralık ayında kaban dan ziyade panço yada şal türü giysiler giymek sanki daha mantıklı gibi geliyor bana...

bu arada yarın 4 boyutlu ultrason randevum var ..nihayet bende bebişimi yakınen görebilicem umarım sorun çıkmaz güzel haberlerle dönerim...sizlerede iyi akşamlar ...

lilyum canım güzel haberlerini bekliyoruz.
ilkimcim canım aynı sorun bendede var.hafif burun akıntısı ve boğaz ağrısı
geçecek inş ıhlamur içicem a.s. sende iç canım.

Yeni bir mail aldım kızlar.Çok güldüm.

Tüm anne, baba ve adaylarına..

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.

Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının tuvalet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever: 'Babalar en son duyar' boşuna söylenmemiştir. :):):):):):)

bende yatardım kesin :))))))
benim eşimde ultrasonda bebişimin kalp atışlarını duyup ilk gördüğü gün muaynaneden galoşlarla çıkmıştı çok gülmüştük :)))))))))) ehhee

bende yatardım kesin :))))))
benim eşimde ultrasonda bebişimin kalp atışlarını duyup ilk gördüğü gün muaynaneden galoşlarla çıkmıştı çok gülmüştük :)))))))))) ehhee

kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3
Bazen şaşkın olabiliyolar işte.kaydirigubbakcemile3Onlar olmasaydı bu tombik göbişlerimiz de olmazdı.Ben kocişimi ve komik hallerini seviyorum.
Bakalım bizim ufaklıklar neler yapıp güldürecekler bizi..

Son düzenleme:
kıslar benim kocişime çok garip geliyo bebişin tekmelemesi ben söyleyene kadar bilmiyodu oğlum tekmeledi mi elini koy diyorum ben korkarım yaaaaa diyo zorla koyduruyorum ama bizim ufaklık anlayıp hemen duruyo sizinkiler nasıldı önceden bebek hareketlerini hissedebileceklerini biliyorlarmıydı benim ki duyunca çok saşırdı

Benim eşim de ne zaman elini koysa az hareket ediyor.Onunla konuştuğu zaman tepki veriyor.Güzel tekmeler kafalar atıyo babasınaSon birkaç gündür sadece uzaktan izleyip şaşırıyor.Benim eşim bebeğin hareketlerini hissettikçe ve izledikçe inanılmaz mutlu oluyor.Senin eşin doğduktan sonra mecbur ısınacak zaten bebeğe.Ailenin yeni üyesine alışmasını bekle bencea.s

ama çok hoşuna gidiyo oğlum içerden ben dişardan pat pat yapıcaz diyo baba oğul dayanışması basladı bile ALLAH tez zamanda kız evlatta nasip etsin inşallah hep söylemişimdir kız çocuk annenin en büyük yardımcısıdır

slm kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyorum malum ramazan geliyo temizlik yapıyorum ramazanda bol bol pc ile vakit geçirecem zaten kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

anneler uyudu heralde hadi bende kaçtım resim eklemeyi ögrendiğime goreyarın bebişimin cicilerini eklerim by by

Hiç uyunur mu bu saatte bu göbeklerle?Uyuklanabilir amakaydirigubbakcemile3Ben saati 2 yapmadan kesinlikle uyuyamıyorum artık.Midemdekiler tamamen inmeden ve hava tam serinlemeden yatakta fenalık geliyor.Tabii herkesin aynı değildir durumu.Özellikle erken kalkıp işe gidenlerinmirmirmirmir

edocum haklısın canım .
ama bekleyebilene bravo o saate kadar :))
eşin seni beklemiyou bu arada hadi gel hadi gel die.?
benimki olsa bensiz yatmaz kesinlikle :))

canım bende de durum aynı sabah sabah kalktım işte...mirmirmirmir

sabah sabah kimsecikler yok ...uyuyonus dimi ohh tatlı rüyalar valla ben son zamanlarda uyuyamıyorum ...bu arada
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar ..
yaklaşan ramazan hepimize hayırlar getirmesini dilerim Rabbim tüm anne aday ve adaylarını evlatlarına ,evlatlarınıda annelerine bağışlasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…