- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.661
valla güzelim kısmetse ben çalışacagım serra'mı nasıl bırakırım diye şimdiden kara kara düşünüyorum ama onun için birazdaha çalışmam gerek diye düşünüyorum
ay nurgüncüm ben bugün anlatma özürlü oldum karman corman anlatmışım
normalde hamile bir bayanın dogum izni 8+8 16 haftadan oluşur
8 haftası dogum öncesi 8 haftası dogum sonrası olmak üzere buda 32.haftaya takabul ediyo 32 haftadan sonra hamile bir bayan 4 ay izine ayırıyorlar bu genel kural ama ben çalışmak istiyorum dedigin zaman doguma 3haftaya kadar izin veriyorlar canım geri kalan haftan dogumdan sonrasına ekleniyor canım
şimdi gelelim bize ben 32. haftadan sonra raporlu olucam 4 ay boyunca canım raporumun bittiği gün isyerime gelip istifa dilekcemi verip işten ayrılcam canım böylelikle 4 aylık rapor parasınıda ssk alabilicem ayrıca bunu herişyeri yapmıyo bizimkilerle konuştuk tazminatımıda vericekler canım yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama inşallah olmuşumdur canım
ayy ne güzel kızını görecen
cnm benim tekrar tşk. valla ben doğumdan snr çalışmicam ama iş yerine söylemedim.. izin süresi sonunda 6 ay ücretsiz iznimi isterim vermezse çıkarsın tazminatımı alayım istiyorum.. madem 4 ay sonunda iş başı yapmazsam ssk dan paramı alabiliyorum ..benim için sorun kalmıyor ..
ayy zeynep kız eminsin dimi yani iş başı yapmazsam alırım dimi.. ya ben en iyisi birde eşimin muhasebecisine sorayım..fisfisfis
ikimizin dünürüde bizi bu ara yalnız bıraktı kız -tatlicadiarzu-
ben vazgeçtim wateri kızımı vermekten baksana arayıp sordugu yok :dilcikar:yokmu kızıma bir talipli yerimseniben
kızlar aranızda bez stogu yapmaya başlayan varmı ben başladım haggıes kampanya yapmış 3-6 kilo her ay 1 paket almaya başladım 2 paket oldu şimdilik
kızlar bişe sorcam. Bugün ben tetanoz oldum da duş almamın sakıncası olurmu ki, size doktorlar bişey demişmiydi hiç
ay nurgülcüm ne demek :sm_cool:
Kız zeynep müsaitsen bak kızına talip var kaydirigubbakcemile5
nurgülcüm iyidir ne dersin :uhm:
canım ben molfix aldım onu çokk iyi olarak duydum.
Deniyip görcez artık.
1paket aldık şuana kadar içinde 66tane var.:asigim:
kızlar bişe sorcam. bugün ben tetanoz oldum da duş almamın sakıncası olurmu ki, size doktorlar bişey demişmiydi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?