K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.621
canım verdiğin linkler için tşk ederim.. magnezyum içilmesi öneriliyor + masaj tabi. magnezyum alıyorum gebelik öncesi bile almıştım buna ragmen oluyor.. masaj fikri hoşuma gitti eşime akşam izleteyim bari :teytey: oda gece bağırtılarımdan çok korkmuştu doğuruyorum sanmış:roflol:
cok gecmis olsun ilkimimm
canim benimm nasil anladi dr ultrasondamii
yaa benimde kac gundurr kasiklarimda dogum yapavagim gibi bi sancim varr korkar oldumm
hayirlisi olsunn
kendine iyi bak tatlimm
minik kizimadaa
günaydın can anneler herkesin cuması mubarek olsun a.s. kızlar bişe dikkatimi çekti son zamanlarda şikayetler hemen hemen aynı kasık ağrısı bebeğin aşağıda olması vs vs.. sanırım korkulacak bişi yok normal seyrinde gidiyor herşey :CüvCüv:.. bu arada gece kramp girdi bacağıma hala çok acıyo.. nasıl geçircem çaresini bilen varmı..yürümekte acayip zorlanıyorum :çok üzgünüm:
canım ben krampı dr.sordum toz verdi.magnezyum içerikli.dün içtim ama gece yine geldi ayağıma kramp,eşimi kaldırdım hemen panikten.şikayetler hep aynı canım demen gibi.bide akşamlarrı midem yanıyordu onun içinde şurup verdi.istersen isimlerini vereyim sana canım.bide bebeğimin eşi çıksa yukarı bişi istemicem ya.ister istemez psikolojim mafoldu ya
kızlar aranızda bez stogu yapmaya başlayan varmı ben başladım haggıes kampanya yapmış 3-6 kilo her ay 1 paket almaya başladım 2 paket oldu şimdilik
var güzelim 3 paket oldu kaydirigubbakcemile3
hangi marka aldin canim sen
valla birdahaki aya pişik kremi şampuanı yağı falan alırım kasımda pek çıkmam evden diyorum bu ay sonuda beşik alıcam
kıyafet almam derken almışım baya şey hastane çıkışı mevlüt kıyafeti ve battaniyesini alırım sadece birde kış bebeği olacak rahat şapkalar alırım biraz şuan listemin ilkleri bunlar canım
ayrıca hugges mendillerden aldım ama pamuklu kumaştan alıp mendil yapacagım ellerimle kızıma agzını silmek için yumuşacık :1hug::asigim:
kızlar hastane çıkışı almasak olmaz mı, çünkü çok az giyecek onları bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?