2008 Aralık Anneleri

kız valla eli sopalı baksana bir dünür bulduk arayıp sormaz biri eli sopalı benim prensesimin erkeklerden yana kaderi olmıcek herhalde

kız erkeklere bişey demiyeceğimde analar felaket canım senin kız kaynanadan çekecek
sen kızı şimdiden iyi hazırla ezilmesin prensesimizklava:

ben kıyarmıyım o kuzuya ona kalkan elide kırarım.. kızlar yaa verin gitsin gelinimi bana oğlumda debip duruyo ege güzelini isterim diye..

bu arada kızlar mesaim doldu ben kaçıorum herkese sevgiler. öpüyoruz çokkkk.

kızlar bende kaçtım sohbet iyide mesai bitti :teytey:
kızımda hadi ana çık artık işten deyip tekmeliyor kuzum
öptüm hepinizi :1hug:
zeynepcim sanada yarın canını sıkacak hiç bişey olmasın dilerim:Saruboceq:
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz

CANIM KENDİNE İYİ BAK SERRACIMIDA ÖP BENİM İÇİN a.s.

sevgili ilkim biraz geç oldu ama malum gündüzleri okul başladı..banada dr dikkat et ama ağır kaldırma dedi sürekli yat falan demedi zaten çalıştığım için bu çok zor şimdilik..dr dan ilk duyduğumda kabus dolu günler geçirdim heleki bebek eşiği ile ilgili siteleri gezdiğimde tamamen mahvoldum ve her tuvalette bişeymi görücem korkusu beni çok yıprattı inanaırmısın eşim bile bir zaman sonra bu sorunumla ilgili sohbetlerimi dinlememeye başladı adamı çok sıkmısım belliki ama bi süre sonra alıştım herşeye ve sende emin olki zamanla alışıcaksın ben duyalı neredeyse 2 ay oldu çünkü şimdi eskiye göre biraz daha iyi dedi dr ama bu durumda sezeryan kaçınılmaz dedi hayırlısı diyorum..hatta son kontrolumde bana bebeğinmin kilosunu biraz zayıf gördüğünü söyledi onu bile hemen bu durumuma bağladım valla hergun peynir yumurta yeşil mercimek vs yemekten helak oldum.seni çok iyi anlıyorum allahım bizleri ve herkesi beterinden korusun sağlıkla inşallah zamanımız su gibi aksın bitsin :Saruboceq:

ceyrem desteğin ve paylaşımın için tşk ederim canım.gerçekten moral verdin bana.evde artık dediğin gibi konu bu oldu.ve eşim kızmaya başladı.korkma panik yapma diye diye adamı da sıkmaya başladım,ama elimizde değil malesef.sanırım bende alışmaya başlıcam zamanla canım.2hafta sonra gel dedi kontrole,ozamanda şeker testi yapılcak.bakalım canım ne olcak.bana yat demedi ben korkudan yatıyorum canım.gezdiğim sitelerde felan etkisinde kaldım.ağır kaldırmamak ve yormamak gerekiyor.sende dikkat et canım oldumu.rabbim hpimizn yanında olsun.:Saruboceq:

kızlar günaydın iyi haftasonları tatail bugun ama uyku tutmadı ...bişey sorucam siz bebeğinizin daha iyi beslenmesi için ekstra bişeyler yapıyormusunuz yani vitaminler süt ürünleri vs dışında paylasırsanız sevinirim benim bebeğim 1 hfta geriden geliyomus ben bunu çok kafaya taktımda umarım farkı kapatır...

kılzar günaydın nasılsınız? hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım dualarınız için dün 100 gr yükleme yapıldı ve sıkıntı çıkmadı çok şükür Rabb'ime. yazdıklarınızı okudum, kramplar için dr um bana ağnezyum toz granül vermişti gece yatmadan iç dedi. o baya rahatlatıyor çok şükür.

canım geçen ay benim de öyle çıkmıştı 1 hafta gerideydi kafaya taktım dr uma sordum korkma burda milimetrik bile oynamalar 1 hafta atabilir dedi. hani dr ultraonda iki nokta işaretliyor ya en ufak bir kayma bile tarihi değiştirirmiş. korkma canım sen de.

günaydın canlar napıonuz bakim cocostar cım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim :1hug: .. sana kendini üzme demiştik bak boşuna üzüldün o kadar..

ceyremcim ben söylediklerinden başka bişey yapmıyorum canım ultrason bu kiminde 1 hafta geri kiminde 1 hafta ileri çıkıyor önemli olan sağlıklı olması kafana takma canım ..a.s.

canım çok teşekkürler yanımda olduğunuz için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…