- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.681
oğlunu bilemem onu annesine soracagız :uhm:
Kiz zeren nereye gittin iki dakika kiz evi nazi yapcaktik kayboldun ortaliktan
burdayım dünür ağa:sm_cool:.. verdinmi kızı sen onu de bakem..yoksa karişmemmmklava: naz maz anlamayız biz :roflol:a.s.
tatlı şeker bir o kadarda yaramaz akıllı cesur başarılı ve altın kalplidir benim oğlum.. ayy ben oğluma layik kız bulamammm benn kız anaları sıraya girecek şimdi..:roflol: kaç oğlum kaççççç:roflol:[/QUOTE
zeynepcim burdayım güzelim yap nazını tabiki
kız nurgül sende hemen girdin kaynana havasına bak oğlunu kıskanacaksan olmaz kız benim yegenimde egenin güzeli prenses ona göre kız evi naz evi erkek evi değil:roflol:
burdayım dünür ağa:sm_cool:.. verdinmi kızı sen onu de bakem..yoksa karişmemmmklava: naz maz anlamayız biz :roflol:a.s.
kız zeynep ne dünür bu böyle arada dayağı ben yemeyimklava:ara bulayım derken
kız valla eli sopalı baksana bir dünür bulduk arayıp sormaz biri eli sopalı benim prensesimin erkeklerden yana kaderi olmıcek herhalde
kızlar bende kaçtım sohbet iyide mesai bitti :teytey:
kızımda hadi ana çık artık işten deyip tekmeliyor kuzum
öptüm hepinizi :1hug:
zeynepcim sanada yarın canını sıkacak hiç bişey olmasın dilerim:Saruboceq:
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınŞeniz
ceyrem canım ya valla yatıp duruyorum yukarı çıksın diye.bu akşam sağ kasığım çok ağrıdı,bide üşüttüm düngece ondan da oldu.benimkide bi ara yukarılardaydı.ne olduysa son zamanlarda oldu gibi hissediyorum.sol ve sağ kasıklarımda gezip duruyır minik kuşum.inş.hayırlısıyla atlatırız canım ya.sen çalışıyosun bide dimi,eğer düzelmezse sezaryan mı olur acaba ya
kızlar günaydın iyi haftasonları tatail bugun ama uyku tutmadı ...bişey sorucam siz bebeğinizin daha iyi beslenmesi için ekstra bişeyler yapıyormusunuz yani vitaminler süt ürünleri vs dışında paylasırsanız sevinirim benim bebeğim 1 hfta geriden geliyomus ben bunu çok kafaya taktımda umarım farkı kapatır...
günaydın canlar napıonuz bakim cocostar cım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim :1hug: .. sana kendini üzme demiştik bak boşuna üzüldün o kadar..
ceyremcim ben söylediklerinden başka bişey yapmıyorum canım ultrason bu kiminde 1 hafta geri kiminde 1 hafta ileri çıkıyor önemli olan sağlıklı olması kafana takma canım ..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?