2008 Aralık Anneleri

tatlım 0 beden almayacagım ben onların iyi yanı takım olması hoş duruyor almasan olur tabi neden olmasınki

hastanede giydirirlerse onlarla idare ederiz belki ama acaba 0-3 aylıklar büyük mü gelir o dönemde, belki 1 takım almak iyi olabilir.

uni baby galiba, sulu pamukları var yenidoğanlar için ilk başta belki onu kullanırız, ya da tülbent :bbo:sositososito

Hayırlı Cumalar anneler!Bakıyorum bebişlere alışveriş çoktan başlamış.Aralık bebeleri çok şanslı

canım magnezyum içiyorum bende buna ragmen kraplarım oluyor.. günde 3 tane içmek gerek ben 1-2 tane içiyorum belki yeteri kadar almadoğım içindir.. canım şurubu bu ay doktora gidince bende sorucam reflüm başlayacak diye akşamları hop oturup hop kalkıyorum..hele bide paniklemem var aha geldi geldiii diye eşimde ne geldi diyip panikliyor akşamları bizim ev tam tiyatro canım :roflol:.. şikayetlerimiz aynı seninle canım benimde eşi yukarı çıksada ayakta kaldığımda karnım ağırmasa.. gel aralık gellgamyoncuiremsu

KAFAMI KALDI YA POPOSUNU SİLMEK İÇİN BURDA YUMUŞAK HAVLU PARÇALARI VAR ONDAN YAPICAM DİCEKTİM kaydirigubbakcemile3AGZINI SİLMEK İÇİN YUMUŞAK PAMUKLU PARÇALARDAN ALDIM

KAFAMI KALDI YA POPOSUNU SİLMEK İÇİN BURDA YUMUŞAK HAVLU PARÇALARI VAR ONDAN YAPICAM DİCEKTİM kaydirigubbakcemile3AGZINI SİLMEK İÇİN YUMUŞAK PAMUKLU PARÇALARDAN ALDIM
:roflol:tatlım gerçektende kafan iyi karışmış kız agızla popoyumu karıştırdın :roflol::roflol::roflol:

ya kızlar ben geldim.. az önce bişi duydum doğrumudur acaba sizlere bir danışayım dedim.CADIARZU. doğum izni bittikten sonra iş başı yapmayan kadına doğum parası verilmiyormuş.. hani şu 4 ay çalışmadığımızın karşılığında ssk nın vereceği para.

zeynepcim sen biliyosundur muhasebecisin nede olsa.. yardımcı olun kızlar ya ben doğumdan snr çalışmıcam e paramıda alamayacakmıyım puffffsenağlama

canım sen zaten dogum iznine cıkınca işyerinden istifa etmiceksin oz yüzden 4 ay raporlu olcaksın ya zaten raporum bittiği gün işyerine gidip istifanı edip ssk'dan da paranı alabiliyorsun
ama sen izine ayrıldığında da istifa edersen alamazsın canım

ay nurgüncüm ben bugün anlatma özürlü oldum karman corman anlatmışım

normalde hamile bir bayanın dogum izni 8+8 16 haftadan oluşur
8 haftası dogum öncesi 8 haftası dogum sonrası olmak üzere buda 32.haftaya takabul ediyo 32 haftadan sonra hamile bir bayan 4 ay izine ayırıyorlar bu genel kural ama ben çalışmak istiyorum dedigin zaman doguma 3haftaya kadar izin veriyorlar canım geri kalan haftan dogumdan sonrasına ekleniyor canım
şimdi gelelim bize ben 32. haftadan sonra raporlu olucam 4 ay boyunca canım raporumun bittiği gün isyerime gelip istifa dilekcemi verip işten ayrılcam canım böylelikle 4 aylık rapor parasınıda ssk alabilicem ayrıca bunu herişyeri yapmıyo bizimkilerle konuştuk tazminatımıda vericekler canım yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama inşallah olmuşumdur canım

sağol cnm.. peki 6 ay ücretsiz süt izni istesem ssk dan parayı gene alırım dimi..

birde kızlar doğumdan snr çalışmayan kadın işsizlik parası alabiliyor. haberiniz olsun.. doğumdan önce geriye dönük kesintisiz 120 gün priminizin ve son 3 yıl içindede ödenmiş 600 gününüz varsa 6 ay boyunca işsizlik ödenegi alabiliyoruz.. genede iyi araştırın derim size.. ben araştırıyorum..

valla güzelim kısmetse ben çalışacagım serra'mı nasıl bırakırım diye şimdiden kara kara düşünüyorum ama onun için birazdaha çalışmam gerek diye düşünüyorum

canım 6 aylık ücretsiz izin alsanda alıyorsun paranı o senin zaten hakkın olan bişey canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…