2008 Aralık Anneleri

iyi hafta sonları kızlar.nasılsınız güsel hamiş arkadaşlarım benim.biz kızımlz yatıyoruz kalkıyoruz,müzik dinliyoruz şimdi.candan erçetin melek.karşılık veriyor teyzeleri kıpır kıpır yavrum.onun her hareketinde her vuruşunda şükürler ediyorum.
kızlar bol bol sıvı alın.inanın süt için çok etkisi oluyor.gögüslerde dolgunluk daha belirgin oluyor.inşallah bütün bebişlerimiz emer,kimse var mı

ben geldim kızlar kızımı gördüm cok büyümüş nurgün dünürüm kızım diye söylemiyorum maşallah cok güzel ya bakmaya doyamadım valla vivid hoşgeldin canım bende denizliliyim

maşallah benim tatlı gelinime büyümezmi annesi o içerde hergün o kadar çok mesafe katediyorki insan yetişemez bu duruma :1hug:.. bende çok özeldim oğlumu ayın 20 sinde gidicem görmeye .. ayrıca başka bir yerde 4 boyutlu usg giricem oğlumun ilk videosu olucak :sm_cool:..

merhaba kızlar
Artık evde internetim var döndüm...
bende bebişimi gördüm bugun çok tatlıydı masallah
şeker testlerini verdi salı aç karnına yaptıracagım

hoşgeldin canım umarım yegenimde sende iyisinizdir..net bağlandığına çok sevindim artık sık sık gelirsin..bebişinede teyzesinden kocaman

ya ilkimcim konuyu açtığın iyi oldu .. kızlar gülmeyin de bişi dicem ya benim son 1 haftadır gögüslerim küçüldümirmirmirmir ya ben büyüsün diye bekliyordum neden küçüldüki böyle içeri çekildi sanki:sm_confused: çok kafama takıyorum ya sütüm yetmezse ya süt gelmezse diye :1no2: acaba son aylardamı büyür kızlar ne dersiniz fisfisfis

nurgun aynı şeyi dün ben farkettim aylardır bomba gibi geziodum birkaç gundur söndü sankii..normaldir herhalde ama uçları acıyoo biraz bastırınca :uhm:

annelik ne zormus nekadfar çokşeyi artık kafaya takar olduk göğüs,ağrı,sızı,bebek kilosu batar kramp derkenn aaaa bi bakmısız burda doğum hikayelerimizi yazıyozz ..allahım göstersin o günleri sağlıkla rabbim cümlemize

nurgüncüğüm benimde öyle ya.ilk başlarda füze gibiydi şimdi öyle değil.ama farkettim sıvı çok alınca şişiyo.ama ilk başlara bakarak öyle değil tabi.neden ki yaa.:uhm:

inş.canım ya.ama böyle vakit bulup yazışmak nerdeeee.ama ozaman da tadı bir başka olucak yaa,nerden nereye dicez.

ben varım ve hatta gece saat 3e, 4e kadar daha buralarda olurum, sabaha kadar diyelim biz şuna :lepi:

söyle şimcik kim sıktı bakem senin canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…