- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.721
selam kızlar aranıza yeni katıldım 22.3 hamileyim sezeryan istiyorum bunun için dr aralıkta olucak dedi
denizli de hangi dr gidiyorsun zeynep öğrene bilirmiyim sizlerden öğrenmek ve paylaşmak istediğim o kadar çok şey varki
ben geldim kızlar kızımı gördüm cok büyümüş nurgün dünürüm kızım diye söylemiyorummaşallah cok güzel ya bakmaya doyamadım valla vivid hoşgeldin canım bende denizliliyim
merhaba kızlar
Artık evde internetim var döndüm...
bende bebişimi gördüm bugun çok tatlıydı masallah
şeker testlerini verdi salı aç karnına yaptıracagım
iyi hafta sonları kızlar.nasılsınız güsel hamiş arkadaşlarım benim.biz kızımlz yatıyoruz kalkıyoruz,müzik dinliyoruz şimdi.candan erçetin melek.karşılık veriyor teyzeleri kıpır kıpır yavrum.onun her hareketinde her vuruşunda şükürler ediyorum.
kızlar bol bol sıvı alın.inanın süt için çok etkisi oluyor.gögüslerde dolgunluk daha belirgin oluyor.inşallah bütün bebişlerimiz emer,kimse var mı
ya ilkimcim konuyu açtığın iyi oldu .. kızlar gülmeyin de bişi dicem ya benim son 1 haftadır gögüslerim küçüldümirmirmirmir ya ben büyüsün diye bekliyordum neden küçüldüki böyle içeri çekildi sanki:sm_confused: çok kafama takıyorum ya sütüm yetmezse ya süt gelmezse diye :1no2: acaba son aylardamı büyür kızlar ne dersiniz fisfisfis
annelik ne zormus nekadfar çokşeyi artık kafaya takar olduk göğüs,ağrı,sızı,bebek kilosu batar kramp derkenn aaaa bi bakmısız burda doğum hikayelerimizi yazıyozz ..allahım göstersin o günleri sağlıkla rabbim cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?