- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.741
yatıyom hep yatıyom ben evde zaten
kızlar canım tatlı türü bişi çekti.zeynep gıı ne oldukaydirigubbakcemile
ben varım ve hatta gece saat 3e, 4e kadar daha buralarda olurum, sabaha kadar diyelim biz şuna :lepi:
söyle şimcik kim sıktı bakem senin canını
problem yok da bu aralar düzen böyle tuttu gidiyo fisfisfis çalışmaya başlayınca düzene girer bakalım.
Cumartesi kimseler gelmez diye dün açmadım sayfayı.Bakıyorum iyi kaynatmışsınız yine.
Vivid hoşgeldin aramıza.Takvimini aşağıdaki adrese girip yapabilirsin.
http://babyticker.tickershack.com/stepone/pregnancy.html
Elifcino anne!Temizliğin bitti mi yerleşebildin mi,alışabildin mi yeni evine?
Eşim izinde olduğu için sürekli beraberiz.Öyle olunca da çok sık giremiyorum siteye.Nasıl gidiyor kilo durumun canım?İstediğin gibi mi?
:CüvCüv: yerleştim gibi bi şey, her şey yıkandığı için henüz giysileri tam olarak yerleştiremedim buralar çok nemli çamaşırlar kurumuyor bir türlü. yeni evime alıştım canımcım.. valla şu ana kadar 13 kilo aldım, doktor başımın etini yiyor ama yapcak bişey de yok artık, çünkü bu kiloların yarısından fazlasını ilk üç ayda almıştım zaten. bundan sonra ne kadar dikkat etsemde olmuyor cokacimcoook
sen naptın bakem, ohh ne güzel eşin de iznini ramazana denk getirmiş, onun için de daha rahat oluyordur, sende kilo durumu ne alemde...
Yeni evine alışmana sevindim canım.Kışın evi ısıtınca nem sorunundan kurtulursunuz umarım.Esen bir yeri yok mu evin?Balkon,cereyan yapan oda felan:uhm:
Vallahi ben de senin kadar kilo aldım.Ben de aynı senin gibi ilk aylarda çok kilo aldım.Hala daha sürekli açım ve yiyip duruyorum.Sadece kilolarımız normal doğum yapmamızı engeller mi onu düşünüyorum.Çok fazla bilgim yok bu konuda.Annemin üç hamileliğinde de 25er kilo alıp normal doğum yapmış olduğunu düşününce biraz rahatlıyorum:CüvCüv:yerimseniben
Eşimin izninin bu zamana denk gelmesi benim için de iyi oldu.Yarın akşam hayırlısıyla yazlığa gideceğiz.Annem ve kardeşim de oradalar.Biraz denize girebilmeyi ve daha sık evden çıkıp yürüyüş yapmayı umuyorumNeredeyse sezon bitecek biz anca gidebiliyoruz yazlığakaydirigubbakcemile2İşin yoksa gel sen de Elif'cim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım buranın kendisi nemli, hava nemli, evde bi sıkıntı yok şimdilik valla bu evden çok memnunum, fare deliği gibi bi evde kaldım bir yıl boyunca mecburen eşimin görevi gereği. neyse bizim adamın tayini çıktı da o evden kurtuldum, ama bu seferde benim tayinim çıkmadı :roflol: ben de şimdilik raporla idare ediyorum bu hafta bir yıllığına başka bir okula görevlendirmem çıkacak bekliyoruz bakalım.
bu aldığımız fazla kiloların bebeğe zararı olduğunu söyleyip duruyor benim doktor, hatta bizim küçük yaramaz en son kontrolüme kadar hep haftasına göre gelişim gösteriyordu, sonuncusunda doktor bir hafta geriden geldiğini benim kilo aldığımı ama bebeğe bi fayda etmediğini söyledi. özellikle son aylarda alınan kiloların bebeğin gelişimine yaradığını belirtti, böyle gidersen normal doğumda problemler yaşarsın, bacaklarında varisler ve vücudunda da ödem ve çatlak görülme olasılığı diğer hamilelere oranla artar dedi.
valla en güzelini yapmışsınız canım, fırsatım olsa ben de aynını yapardım, ben deniz kenarında yaşıyor sayılırım ama bu sene denize ayaklarımı bile sokamadım, tayin telaşı, ana baba, kayınvalide ziyaretleri, ev taşıma derken koca bir yaz geçti. sen güzelce eğlenip dinlenmene bak arkadaşım :teselli: , annenlere de çok selam benim işler bitmez :sm_confused:
kızlar selam,
valla bir haftada ne kadar çok yazışmışsınız masallah dunden beri oku oku anca bitirdim :))) oyle ki gece de okuyup yattığım için herhalde ruyamda zeynebi gördüm..
zavallı kocam ramazanda olsa haftalık balığımdan eksik kalmayayım diye iftara balık istedi...Bizde annemle çok guzel balık ve balık çorbası hazırladık ama oruçlu oruçlu yiyince herhalde ağır geldi gece kustu, biz de bebişle babamız iyilesene kadar hiç uyumadık nane limonlar kaynattık; bebişim en hareketli gecesini geçirdi diyebilirim (malum benimki biraz sakin, agir baslı bir velet on kere dusunup bir kere vuruyor) ben sizlerin yazdıklarınızı okurken o da kıpır kıpır babasının iyilesmesini bekledi..
Biz de haberler böyle 10 senelik iş hayatımdan sonra ev hanımı oluyorum dogrusu annem de kayınvalidem de çok yakın oturduğu için oyle komplike bir yemek yapma hayatım olmadı bu yuzden menu yazan arkadaslardan iftar için yemek tarifleri isteyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?