2008 Aralık Anneleri

Cidden öyle bir organizasyon yapabilsek ne güzel olurduBelki de yaparızsengözlerimebaksanabKimbilir.bebekler bi gelsin de..

Ben de Eylül annelerinin doğum hikayelerine bakıyordum.Neredeyse hepsi sezeryanla doğum yapmış şimdiye kadar.Kimi kendi isteğiyle kimisi de bebeğin sağlığı için mecburiyetten.Ben normal istiyorum yaaaa!Yine geldiler banalaelaelaelaelae

Ayakta kalmayacak olman süper canım.İşin tam hamilelere göreymişkaydirigubbakcemile3

valla bende normal doğum istiyorum, şimdiden ağrıyı sancıyı göze aldım.. annem 24 sat sancı çekmiş, diyorum o çektiyse ben de çekerim naniknanik öyle gaz veriyom kendime bakalım -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Sezeryanın sonrasındaki ağrılar beni korkutuyor en çok.Bir de babası kadın doğum uzmanı olan bir arkadaşım var.Onun anlattığı birşey ilgimi çekti.Sezeryanla doğan bebekler uykularında çok defa sıçrayarak uyanıyormuş.Doğuma hazır olmadan, korunmalı olduğu bölgeye dalan bir çift el onu dışarıya çıkarıveriyor.Sudan çıkmış balık misali bebek uzun süre şoku atlatamıyormuş aslında.Yani beni bırak bebeğimi de düşünerek sezeryan olmasın diyorum ama gerisi Allah'ın bileceği iş.

Ben bir kek çırpıp atayım fırına geliyorum hemen.Canım Brownie çekiyor son zamanlarda.Ne çikolata ne bisküvi kurtarmıyor.

Kekimiz piştiii.Yanında bir bardak soğuk süt ile servise hazırcokacimcoook
Sen de bir işe ya da değişik konulara daldın herhalde şekerimSes vermiyorsun:sm_confused:

aaaa evet kusura bakma, kk da püf noktaları diye bi bölüm varya oraya bakıyodum, sen yatmışındır diye düşünmüştüm..

afiyet olsun canım benim, ben de dün gece bu saatlerde tatlı isteğimi bastırdım şimdiye kadar canım çekmedi, valla bu fazla kilolardan dolayı tatlı olarak artık hep meyve yemeye çalışıyorum.

sezeryanlı bebeğin anneyle bağ kurması da normal doğuma oranla daha geç oluyormuş. hem zaten sezaryen normal doğumdan 2 hafta kadar önce yapılıyor, bebek henüz gelişimini tam olarak tamamlamamış olur herhalde. 2 saat erken olsa bile ne gerek var değil mi

sağlığımız el verirse normal, yoksa sezaryan.

günaydın kızlar yeni bir haftaya daha merhaba dedik umarım güzel bir hafta daha cok cabuk biterhihoyyytkızlar dün bizim evde de badana vardı eşim badana yaptı annemle biz temizlik yaptık ama ben bitmiş bir durumdayım agrımayan yerim yok nerdeyse :CüvCüv:

günaydın canlar.

zeynepcim ne badanası şekerim :1shok:senin badana boya kokularından uzak durman gerekiyor.. umarım havayı solumamışsındır..klava:

günaydın canlar.

zeynepcim ne badanası şekerim :1shok:senin badana boya kokularından uzak durman gerekiyor.. umarım havayı solumamışsındır..klava:

hadi canım ciddimisin ben bütün gün boyanın içindeydim akşama kadar soludum valla kokusunu benneyaptımkiumarım bişey olmamıştır.:uhm:

kız zeynep-nurgül cuma ben çıktıktan sonra neyde karar kılındı kaydirigubbakcemile2
kızı verdikmi :uhm:

nurgül canım ne o kızı istememişsin ama sende oğluna nazımızdan iyisinimi bulacan kaydirigubbakcemile5

noluyo yaw burda ikigun ortadan kaybolduk naz baskalarınamı yar oldu zeynep oglusum kahrolur yaw:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

durunnnnnn kız bizimdira.s... anacım formda değildim kız elden gidiyodu.:roflol:. zeynep anlaştık sanıyodum kız başlık parasını bilen konuştuk ya:lepi:..oğlanla kız anşatılar anacım ne nazı ne sözü ne istemesi yahuu demi nazcımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…