2008 Aralık Anneleri

hadi canım ciddimisin ben bütün gün boyanın içindeydim akşama kadar soludum valla kokusunu benneyaptımkiumarım bişey olmamıştır.:uhm:

valla tam dayaklıksın dünür klava:benim gelinime o boya kokularını nasıl koklatırsın.. ay canımmide bulantın falan yoktur inşallah bi dahada sokma burnunu boya kokularının içene..:teselli:

kız nurgülcüm sende işi sağlama al bak kız gidecek ilk dünürde geldi kaydirigubbakcemile
gerçi böyle durumlarda dayağı aracı yermiş anacım olan bana olmasınsenağlama

ooo olmuyo ama zeynepcim yepyeni ev dosedim bastan asagı valla tam gelinime layık oldu eee bu işler zaman alıyo basımı kasıyacak vaktim yoktu ama aklım hep burdaydı oglusumunda tabi ama kader utansın artık naz kızımız gonlunu kaptırmıs baskasına:a015::a015::a015:

kız nurgünündür kaç aydır istiyordu bende nurgüne verdim kızı :lepi:miğde bulantım falan olmadı canım ya sadece heryerim ağrıyo canım

analar tahtını yaparmıs bahtını degil zeynep nazın ilk goz agrısı benim oglusum ilk asklar unutulmaz biz adanalıyız kızın gonlu varsa kız bizimdir gerekirse kacırı veririz valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:CüvCüv:zeynep kuzum yeğenime dikkatet valla water fena kızdı kaçırıveririz diyor anacım dikkatli ol:roflol:

eee kuzum sende arayıp sorsaydın unuttun mu biz kız eviyiz ihmale gelmeyiz :dilcikar:sonra kız gönlünü başkasına kaydırıverir böyle :asigim:

eee kuzum sende arayıp sorsaydın unuttun mu biz kız eviyiz ihmale gelmeyiz :dilcikar:sonra kız gönlünü başkasına kaydırıverir böyle :asigim:

benim oglum gururludur eger naz kızımız baskasını sevdiyse kalbine gomer askını ama gonlu hala oglumdaysa ozaman gerekeni yaparız :jeyyar::jeyyar:

canım nazda benim gibi düşünüyo beni unutan birini ben neyapayım diyo arasaydı sorsaydı diyo başıma neler geldi bir geçmiş olsun bile demedi diyo gecen gün annesiyle siteye girdi bi selam bile yollamadı bana diyo naniknanik

kız watergirl ne kaçırıyon sen :roflol:sırnaşık şey.. pazardan domatesmi salatalıkmı ilahi sen ya çok güldüm .. nazcım korkma kuzum sen geç oğlumun arkasına bakem o seni korur koş kız koşş

ama sunu soliyim benim oglusum babasına benzicek cok karizmatik olucak biz yolda yururken kızlar babasına laf atar dogsun hemen fotosunu koyucam o zaman cok pişman olucak naz kızımız:dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…