- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.781
hadi canım ciddimisin ben bütün gün boyanın içindeydim akşama kadar soludum valla kokusunu benneyaptımkiumarım bişey olmamıştır.:uhm:
:CüvCüv:zeynep kuzum yeğenime dikkatet valla water fena kızdı kaçırıveririz diyor anacım dikkatli ol:roflol:
analar tahtını yaparmıs bahtını degil zeynep nazın ilk goz agrısı benim oglusum ilk asklar unutulmaz biz adanalıyız kızın gonlu varsa kız bizimdir gerekirse kacırı veririz valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
eee kuzum sende arayıp sorsaydın unuttun mu biz kız eviyiz ihmale gelmeyiz :dilcikar:sonra kız gönlünü başkasına kaydırıverir böyle :asigim:
analar tahtını yaparmıs bahtını degil zeynep nazın ilk goz agrısı benim oglusum ilk asklar unutulmaz biz adanalıyız kızın gonlu varsa kız bizimdir gerekirse kacırı veririz valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
valla benim kızım yeni aşkı nurgülün oğlu:asigim:[/QUO
kız bu arada benim dünürcüm misscim yok ortalarda ayın 5inde dönecekti merak ediyom valla:sm_confused:
tamam nurguncum naz bizi beyenmez olmus zaten oglusunla mutlu olsunlar ne diyelim allah mesut etsin
kız bu arada benim dünürcüm misscim yok ortalarda ayın 5inde dönecekti merak ediyom valla:sm_confused:
almaktan vazgeçmiş olmasın senin kızı naniknanik.. üzülme anacım sana dünürmü yok hım kim olabilir CADIARZU
cuma günü için gelcekti senin dünür amma gezenti cıktı kız sürekli geziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?