2008 Aralık Anneleri

balim ve ceyrem cok sagolun kizlarrr
valla surekli iciyorum ama antibiyotik alamayinca faydasi olmuyorr
maasallahh yedincii kutucuktasin ceyremcim
ayy yaa gunlerr gunllerrrr takvimime gecmiyor yazdim ama vallahada geciyomusss:)))
balimm sende yedinci aydasin ben daha altimi oluyom simdii

valla ben şu hesap işinden anlamıyom canım benim 3 ayım kaldı 15 aralıkta doğuracam Allah nasip ederse bana kalırsa 6.5 aylığım ama kalan zaman öle demiyo

offf kizlarr tam 8 kilo almisim daha uc aydan 10 gun fazlam varr

sizde kilolar ne haberrr
balim bende araligin en erken 22 si en gec 28 iii

günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın.a.s.. bugün tatil malum oğlumla 11 e kadar mışıl mışıl uyuduk babamızıda işe gönderdik mesaisi var canım kocamın..uyku ne tatlı bişiymiş kızlar hamilelikte çalışanlar bunun kıymetini daha iyi bilirler..

orkidem geçmiş olsun canım salgın var bu ara kendine dikkat et iyi korun..bol bıol sıvı al sıcak sıcak geçer inşallah.:1hug:

hosgeldin nurgunn vallahi ben geceden beri uykusuzumm
yatamadimm
bu arada bebeklte uyutmu anam bi tekme bi tekmee
o ne yaaa
hiiic durmuyoo
anlasilan benim bebe gece kusu olcakkk:)))

merhaba kızlar bende camiden geldim.yarın camide iftar var herkes uyaptığı getircek annemle gitcez bakalım nasıl geçicek.
orkidem canım benimde bu ara iştahım acayip açıldı kesin kilo aldım biliyorum ama korkuyorum tartılmaya :)))))

eminemmm
vallahi bende korka korka ciktimm
ama ben biliyodum alacagimi pis bogazz
tatlilari gotur goturr ee nolcakk :mymeka:
ne bebege faydasi var ne bana artik keserim ama yaa
ekmegi falanda hic yemiyomm kii biliyom
hep tatli cikolata yapti banaa
bide bayram geliyoo bari iki kilo dussemde bayramda geri ciksamm:))))

ona şüpem yok bacııııııııııım:roflol:
orkidem canım çok geçmiş olsuncanım inş en kısa sürede toparlanırsın:1hug:
nurguncüm canım bebişini gördüğün zamandaki duygularını okudum ve bayıldım bende cuma günü aşık oldum erenime :))
aynıda anası kılıklı.
babası görünce(babmızın burnu uzun) uzar daha oınun burnu diyoooolülülülülülü

kıslar ya hamileliğim boyunca canım tatlı hiç istemedi ama şu gebelik şekerinden sonra acayip tatlı istiyorum psikolojik bişey galiba ama bende 8.5 kilo aldım çok kötü değildir inşallah

geçmiş olsun orkidem şu ay hesabı benimde kafamı karıştırıyo 24. haftadan sonra 6.ay bitip 7. aya giriyoruz gebelik.org öyle diyo ama daha çoooooook var efeme kavuşmama soranlara ne diyeceğimi sasırıyorum 6 desem çok şişmişsin diyolar 7 desem kendimi yalancı gibi hissediyorum offf offfff

sagol dunurummm
valla oglusun cook yakisikli
anam benim damadimaa nazar olmasin al o fotoyu
kizlarr toplam gebelik suresi 40 hafta olduguna gore
5 10 15 20 25 yani 25 bes ayi bitirmiss alti olmusmu oluyoz

off amaann bisey anlamadim yaww

ayyy kız dünür doğru söyledim alayım o fotoyu benim böle seylere hiç kafam basmaz :1no2: kayınvalideside olmasa oğluşum ne yapacak ikinizi birden kocaman öptük :1hug:

aynen valla nasıl iş anlamıyorum mühendislik okudum ama böyle bir matematiksel hesap görmedim arkadaşlar:dance:

selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.
uzun süredir gelip halinnizi hatırınızı soramadım. nasılsınız bebişleriniz nasıl.
kendinize iyi bakın görüşmek üzere

perihanım kaçma kkızz.
iyiyiz çokşükür şeker testiyle bir çok arkadşımızın başşı dertte tabi benimde napcaz şaşırdık.
rabbim dermansız dert vermesin a.s.
sen ve enesimiz nasıl bakalım?

sağol eminecim kaçmıyorum buralardayım yine.
allah kolaylık versin ben atlattım allahıma şükürler olsun normal çıktı.
oğluşumda bende çok iyiyiz şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…