2008 Aralık Anneleri

evet canım benim karnımdada sertleşmeler oluyo bugün dra sordum olabilir dedi magnezyumu iç hafifletir dedi bebeğin biyere toplanmasından oluyomuş korkulacak bişey yok dedi artık bende sıkılmaya başladım çok bilgide iyi değil bunu anladım nette her aradığımızı buluyoz sonrada kafayı yiyoruz ben ilk hamileliğimde bu kadar sorunla karşılaşmamıştım ya offffffffffffff rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alsak ya

bilmiyorum acababiraz kadercimi olmak lazım acaba helal olsun ama inan dökülen paralar bayağı sıkıştırdı bizi bu ara yok tsh ın yuksek endokrine koş çarpıntı oldum kardiyolojiye derken bugunlere geldik allah artık yüzümüze baksın da evlatlarımızı sağ sağlim kucağmıza almayı nasip etsin nerde varsa emeklerimizi boşa çıkarmasın canım

canım banada buğün yapıldı şeker testş benimde 176 çıktı yani kötü 20gün sonra tekrar yapalım dedi 1ay sonra gitcem.
rabbim herşeyin hayırlısını versin.
üzülmüyorum takmıyorumm düzelcek inşş
sende üzülmemeye çalış.çok öpüyorum canım:1hug:

arkadaşlar,benim de şekerim çok düşük çıktı,60 tı,bir süre sonra tekrarladık 80 çıktı.Ama epey tatlılar,hurmalar yedim,kan şekerinin düşüklüğü de çok kötü.
hemoglobin 9,5 çıktı,çok düşük,kan ilacı aldığım halde böyle,şimdi ilacı ikiye çıkardı doktor.
27+4 günlüğüm,3 gündür kalçamın üzerine bir kramp giriyor,inanın kımıldayamıyorum,doktor magnezyum iç dedi.Acaba kalsiyum da kullansam mı,bana hiç kalsiyum verilmedi,süt,yoğurt yiyen bir insan da değilim.Zaten anemim var.Şaşırdım kaldım.Kan değerimi nasıl düzeltebilirim acaba?

şeker olayı benide kastı ama arkadaşında 1.testte yüksek çıkmıştı ikinci normaldi insallah bizimde öyle olur benimde 161 çıktı ama bidahakine daha bilinçli olucam 12 saatlik açlık gerekiyomuş ben sahurda yemek yedim testyapıldığında yemek yediğim6 saat olmuştu hepinize bebişlerinizle sağlıklı günler dilerim

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar umarım bir an önce düzelir hepsi, ama ben bir yıldır bu illetle uğraşıyorum, son bir yıldır diyetteyim ve bir aydırda insüline başladım, ama bu sıra içinde öğrendiğim en önemli şey ne kadar kafaya takarsan o kadar yükseliyor şeker, ayrıca diyet yaparken de kesinlikle bir kereden bir şey olmaz diyip kaçamak yapmamak gerekiyor, ben hamileliğim boyunca tatlı birşey ağzıma koyamadım hiç, en azından sizinkiler doğumla geçecek bu arada, ben ömür boyu buna devam etmek zorundayım

merhaba ballım, benimde geçen hafta içinde yapılmıştı 50 gr. şeker yüklemem ve 163 çıktı, hemen ardından hafta sonu cumartesi de 100 gr.lık şeker yüklemesi istedi doktorum, yaptırdık bu defa normal çıktı hepsi endişe etme, yalnız 100 gr lık yükleme biraz sıkıntılı, önce kan verip ardından glikozlu suyu içiyorsun birer saat arayla 3 kez daha kan alıyorlar.bu sonuçlardan biri veya ikisi yüksek çıkarsa şeker kesinlesmiş oluyor yürüyüş ve diyet veriyorlar, doğumdan sonra da geçiyor, adına gebelik şekeri deniliyor...umarım normal çıkarda için rahatlar...ben şekerli şeylerden nefret eden biriyim ve gebeliğimde de öyle fazla bir kiloda almadım ama bazen olabiliyor işte...benimde kanım 5.5 çıktı, çok düşük bir değer ama doktor bu dönemde bu değerin normal olduğunu söyledi, kan hapı kullanıyorum. pekmez ve kara üzüm yiyordum ama ilk 50 gr lık yüksek çıkınca bıraktım çünkü üzüm çok yükseltiyor şekeri, hamur işi ve mayalı gıdalar tüketmemeye çalış...moralini de bozma, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hepsi geçecek inşallah...
bir de 100 gr lık için giderken 12 saatlik açlık gerekiyor, buna dikkat et, ben akşam 8.30 dan sonra yeme içmeyi kesmiştim ve sabah 9 da başladı şeker yüklemem öğlen 12.30-13.00 gibi tamamlandı, birde o bekleme sürelerinde kesinlikle otur hareket etme efor sarfetmemen gerekiyor ve sakın kusmamaya çalış, boş mideye zor oluyor haliyle...işin biter bitmezde hemen birşeyler ye...ben yemeden alışveriş merkezine gittim ve nerdeyse düşüp bayılıyordum birşeyler yediktenn sonra kendime geldim ancak...
canım gözünü korkutmak değil niyetim bilerek gitmen için anlattım...kolay gelsin...sevgiler...

tam da şeker testiile ilgili bir şeyler yazacaktım ki herkes bundan dertliymiş meğer

benim doktorum da kaç haftadır bir yoğun sormayın..
kaç haftadır randevu alamıyoruz doluluktan..
ayın 23üne ancak randevu alabildik.
yarın arayıp sorucam ben de bu şeker testini,vakti geçmek üzere çünkü benim :bbo:

inş sıkıntılı bir durum cıkmaz..
Hep stres bu testler yaa,hiç sevmiyorum..

günaydın tatlı cici şeker aralık anneleri..a.s.:
kızlar sizlerle bişey paylaşıcam ben acayip derecede aşık oldum ve bu aşk sonsuza kadar sürücek a.s..dün akşam oldu sadece 25 dk gördüm ilk 15 dakika eli yüzünde olmasına ragmen genede ona doğru içimde sıcak birşeyler aktı.. sonra o muhteşem tarifsiz karşılaşma yaşandı 10 dakika boyunca o güzel o tatlı yüzünü seyrettim durdum dünya durmuştu sanki sadece o ve ben vardım ..Ewet kızlar tahmin ettiğiniz gibi minik yavrumuzu oğlumuzu 3 boyutlu gördük :dance:.. eşimle kocaman yüreklerimiz coştu taştı. Bu ne kadar güzel bir duygu Kurban olduğum Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimse bebek ateşiyle yanıp kül olmasın:Saruboceq:.. Allahıma binlerce hamd ve sena olsun yavrumuz çok sağlıklı:Saruboceq:.. Doktor babasına benzettti yakışıklı oğlumu benim..ah kızlar avatarıma koyucam resmini tam dili dışardayken çekti doktor amcası.. bize dil çıkardı nanik yaptı paşam..emme hareketleri yapıyordu ağzıyla aranıp duruyordu ahh bir görseniz bir an önce 9 ay geçsinde kucağıma alayım diye dua ettim :Saruboceq:..O anda herkes için dua ettim Rabbim kimseyi mahrum etme evlat sevgisinden :Saruboceq:..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama daha sayfalar dolusu yazabilirim inanın o kadar güzel mucizevi bir şeyki .. Allahım sana inanmayan taş olsun dedim..Umarım hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kavuşuruz..
Bu arada boyu: 35,5 cm kilosu 1.165 gr dı paşamın gelişimi herşeyi normal bir fazlası var oda inatçılık..kaydirigubbakcemile3. Sağlıkla gel paşam ..

günaydın kızlar:1hug:

şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun morelinizi bozmayın umarım bir sonrakinde cok güzel sonuçlar alırsınız kaydirigubbakcemile5

kız nurgün koy bakem damadımın fotosunu yakışıklımı görsün kızım hihoyyyt

aralık anneleri içerisinde şeker testinde sorunlu olan tek benim diye sevinirken bayağı kalabalıklaştıkk.Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.Stressiz bi hamilelik geçirelim ihşallahhh

canım ben varım.
eşim işte gececi.
kayınvalidem ve kayınpederimle birazdan çıkcaz sayısal gece bizim kocaeliye gelmiş
bakcaz bakalım nasılmış die :))
kamera bizi çekerse elsallarım sana :)) a.s.
güzel kızımız nasıl bakalım?

ben çıktım sen geldin demkki.oh ne güsel göbüşlü birini görürsrm kesin sensin ozamansırnaşık şeybenim kocişde annesinde yalnızım.canım sıkılıyor yaa

yine kimsecikler yok.bizde kızımla yatmadan süt içelim dedik bide bakalım dedik hangi teyzemiz varmış diye.teyzoşların hepsi uyumuş sanırım.öpüyoruz sizleri:dilcikar:

gunaydin guzel anneler herkess uyuyormu dahaa
kimseler yokk
bende grip olmusumm insallah bebegime bi zarari olmazz
hepinizii optuuuummmmmmmm

günaydın iyi pazarlar geçmiş olsun bal limon ılık su idare et artık bende geçen hafta öyle atlattım ama soğuklarda napıcaz bakalım bide benim gibi daha bir kaç ay çalısacak olanlar sabah sabah düşüoz yollara allaha emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…