2008 Aralık Anneleri

BAŞ AĞRISI
Nane: Nane çayı baş ağrılarını dindirmek için birebirdir. İçerdiği mentol ve menton doğal yağları sayesinde mideyi rahatlatma etkisine de sahiptir. Biberiye: Kimyasal içerikleri sayesinde doğal bir ağrı kesici görevi görür. Özellikle migren hastaları için idealdir. Çikolata: Doğal antidepresan özelliği vardır. Acı olanları sütlülere oranla iki kat fazla magnezyum ve demir içerir. Sinirleri gevşetici özelliği sayesinde baş ağırısını dindirir

Baş Ağrılarına Alternatif Çözümler

Başınız ağrıdığında hemen bir ağrı kesici alanlardansanız, bu yazıyı
dikkatle okuyun. Çünkü aldığınız ilaç başınızın ağrısını geçirebilir ama yan
etkileri de bir o kadar zarar verir. Oysa baş ağrısını yan etkisiz ve
kolayca geçirmenin de bazı yolları var.

*Anason tohumları, yakılarak dumanı solunursa, baş ağrısını giderir.

* Ardıcın rendelenmiş meyveleri, sirke içine konulup bekletildikten sonra
bir bezle alınıp üzerine sarılırsa, baş ağrılarını giderir.

* Ihlamur çayı çiçeklerinden elde edilen ıhlamur ruhu, baş ağrısını keser.

* Karabiber tarçınla karıştırılarak kullanılırsa, baş ağrısını giderici etki
yapar. Ihlamurla kaynatılınca da sancı kesici etkisi vardır.

* Limon suyu, 1 su bardağı kahve içine sıkılıp içilirse, baş ağrısına etkili
olur.

* Muzun içindeki magnezyum, baş ağrısı ve kramplara karşı faydalıdır.

* Nane çayı ve üzerlik otu, baş ağrılarını dindirir.

aynen ya zavallı koçişim sabahtır arıyo nasıloldun bacakların nasıl cok uykun varmı izin al istersen diye sanki kendisi cok uyududa beni teselli ediyo canım ya valla hakkını nasıl öderim bilmem canım cok seviyorum kız ben koçişimi

Son düzenleme:
kıslar nasılsınız bakimm??
biz kuzumla iyiyiz. çalışmamız lazım ama biraz tembellik yapıyoruz.
bu arada ayrıntılı ultrason için gittiğimde bana 15 dak gibi kısa bir süre bakmıştı dr, hemde bir sürü para almıştı. hani gözümde yok istedim yaptırdım ama süre uzun değildi merak eden arkadaşım. 10-15 dak normal yani.

kızlar canım sıkılıyor sebep yok
belkide yarın kısmetse kızımı görecem ondandır üffffffffff eve gitmek istiyorum ben-tatlicadiarzu-

emineciğim canım saol paylaşımın için,nane çayını denicem ve biraz yatayım ben.çikollata da yiyim de inş.fayda eder yaa.ben biraz dinleneyim kızllar.
ay kızlar doğal gaz döşencek evime.belki yarın başlarlar.ne yapcam ben bilmiyorum,ne aanem yakınımda ne diğerleri.arkadaşlarımda çalışıyor,kocacım da diyor sıkma canını ben hallederim.nekadar yapabilcekki temizlik işini.eğr zor durumda kalırsam birini yardımcı alırım yanıma ne yapim.ben zaten riskli dönemlerdeyim kanama olmasın diye.offf off bunları düşünmekten ahan başıma ağrı giriyo böyle:uhm:yavrum için uğraşıyoruz ne yapalım.

Merhaba

Cumamız mübarek olsun.

Güzel haberleri okuyunca çok seviniyorum.İnşallah,benim gibi sorun yaşayanlar da bir an önce iyi olurlar.Sevgiyle.
a.s.:1hug:

valla allah kolaylık versin canım ben temmuz ayından beri ugraşıyom doğalgazla canım ve daha bitmedi bugün bağlamak için gelceklermiş bence sen yardımcı birini tut derim ben şimdiden ama 1-2 günlük iş değil

ilkim valla bende baş ağrısına dayanamayıp bir iki kez minoset aldım ama hiç dikkaet etmemeişim plus olanını almısım evde vardı.gebelikte minoset plus içilmiyormus sadece mınoset içiliyormus içtim valla 2 kez falan plus olandan allaha emanet sanırım hata bende drumuzda çok önemli değil dedi ama ahh annen yureği :CüvCüv: buarada çeşitli kokular ve bitki çaylarınında faydası vardır mutlaka ama bitki çayları bazı durumlarda erken doğumu tetikleyebiliomus allah korusun zaten bizim plasentalar aşağılarda çikolata muz idare etcez artıka.s

evet canım haklısın.midemde bulanmaya başladı,yanıyormu bulanıyor mu anlayamadım.korkuyorum bi daha o bulantılar gelmesin yaa.çekecez canım ne yapalım :uhm:şurda 3ayımız kaldı allahın izniyle.
sitede sorun vardı sanırım birtürlü giremedim.

slm kızlar bugün 50 grlık şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 165 1 hafta sonra 100 gr dozda yapılacakmış dr 1 hafta içinde şeker ve hamur işini kes dedi zaten şekerle aram yok hamur işi desen ramazanda olmuyo zaten çok canım sıkıldı kanımda düşük çıkmış 10.5 çıktı offffffffffff canım çok sıkkın ya

:ecrin_bebekff yaa noluyoo bööle şekerlere hotrmonlarımıza haftalar ilerledikçe valla tavan yaptık bizde ama bazen diyorumki anacığpım dr yuzu görmeden 4 tane doğurmus öyle teselli buluyorum açıkçası allah hakkımızd hayırlısını versin biz yeni nesil ne kadar pimpirikliyiz hiçbi ayrıntıyı atlamıyoruz valla okumaktan dr kadar bilgim oldu diyebilirima.s

kızlarr bu arada karnınızı bazen çok sert hissediyomusunuz,,kasılma falanmı diye çok korkutuyo beni öyle sertleşince bayağ katılasıyo anlayamadım nası bişi bu dr sorucam haftaya mutlaka ağrı sızı yok ama tef gibi oluyo kimi zamankafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…