- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.141
zeynepciğim bu sabah yatakta ay ayayay ay ay diiye bağırdım.eşimde sıçradı sırnaşık şeyyataktan.kramp giriyordu bekliyordum o saniye girmesini ama cırlayınca geçti bacım.eşimde allahım geçse şu günler diyip durdu zavallım.:bbo:
kızlar canım sıkılıyor sebep yok
belkide yarın kısmetse kızımı görecem ondandır üffffffffff eve gitmek istiyorum ben-tatlicadiarzu-
emineciğim canım saol paylaşımın için,nane çayını denicem ve biraz yatayım ben.çikollata da yiyim de inş.fayda eder yaa.ben biraz dinleneyim kızllar.
ay kızlar doğal gaz döşencek evime.belki yarın başlarlar.ne yapcam ben bilmiyorum,ne aanem yakınımda ne diğerleri.arkadaşlarımda çalışıyor,kocacım da diyor sıkma canını ben hallederim.nekadar yapabilcekki temizlik işini.eğr zor durumda kalırsam birini yardımcı alırım yanıma ne yapim.ben zaten riskli dönemlerdeyim kanama olmasın diye.offf off bunları düşünmekten ahan başıma ağrı giriyo böyle:uhm:yavrum için uğraşıyoruz ne yapalım.
:hayırlı cumalar kızlar.
emineciğim canım ohh çok şükür,hadi gözün aydın.kurban oluru teyzesi düğme burnuna.herkes böyle güsel haberlerle gelse doğurana kadar yafff.
kızlar başım çok ağrıyor.dünde ağrıdı sabrettim,bugünde ağrıyor yaa.hap almak istemiyorum.şimdiye kadar ağrı kesici almadım.eğer böyle devam ederse gebelik için minoset alsammıki eczaneden.korkuyorum bişi yapar diye.hepinizi öpüyoruz kızımlaa.s.
ilkim valla bende baş ağrısına dayanamayıp bir iki kez minoset aldım ama hiç dikkaet etmemeişim plus olanını almısım evde vardı.gebelikte minoset plus içilmiyormus sadece mınoset içiliyormus içtim valla 2 kez falan plus olandan allaha emanet sanırım hata bende drumuzda çok önemli değil dedi ama ahh annen yureği :CüvCüv:buarada çeşitli kokular ve bitki çaylarınında faydası vardır mutlaka ama bitki çayları bazı durumlarda erken doğumu tetikleyebiliomus allah korusun zaten bizim plasentalar aşağılarda çikolata muz idare etcez artıka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?