- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.201
canım çok sevindimc anım.
maşllah
oğlun kime benziyor bakalım belli olmuştur artık:)
benimki aynı ben yuvarlacık.tombilik yanaklı :)
günaydın anneler yeni bir hafta başladı sağlıklı ve mutlu geçirmek dileğiyle..a.s.
zerencim canım benim senin adına üzüldüm.. haftaya yaptır bakalım ne çıkıcak sonucu .. bak canım şekeri stres sıkıntı üzüntü heyecen bunlar hep tetikliyor.. bu haftayı sakin ve stres yapmadan geçir.. gebeliğe bağlı bu durum mutlak bir yöntemi vardır endişelenme..dualarım seninle kanki.:teselli:.
günaydın kızlar nasılsınıza.s.
c.tesi şeker yüklemem yapıldı yüksek çıktı haftaya c.tesi 100 gr yapılcak yine yüksek çıkarsa dahiliyeye çıkacakmışım
ne zordu c.tesi aç gitmem gerekliymiş ve su bile içirmediler bitene kadarsenağlama
canım benim endişelenme haftaya gayet güzel sonuçlar alırsın inşallah canım benimde bu hafta bakalım ne olcak glikozun tadı nasıldı
buarada arkadaşlar encok şeker limondaymış haberiniz olsun glikoza limon sıkıyorsunuz ya ondan dedim
şekeri yüksek çıkan annişler,
doktor ne diyor? ne yapmak gerekiyormuş indirmek için?
günaydın arkadaşlar,
anlaşılan çoğunluğun şekerle sorunu var..hepinize geçmiş olsun.
ben de bu cumartesi yaptıracaktım ama doktorumla sorun yaşadık ve bu kadar zamandan sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım. çok moralim bozuldu ya; kadın resmen kazık attı bize...o yüzden de bizim şeker yüklemem haftaya kaldı...aslında yeni doktoru arayıp ona da sormak gerek...ben kendi kendime diyorum haftaya diye ama bilmiyorum bakalım ne olacak....
50 lik yüklemeyi yaptıran arkadaşlar aç mı gittiniz tok mu?...benim ilk doktor aç-tok farketmez demişti.
günaydın arkadaşlar,
anlaşılan çoğunluğun şekerle sorunu var..hepinize geçmiş olsun.
ben de bu cumartesi yaptıracaktım ama doktorumla sorun yaşadık ve bu kadar zamandan sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım. çok moralim bozuldu ya; kadın resmen kazık attı bize...o yüzden de bizim şeker yüklemem haftaya kaldı...aslında yeni doktoru arayıp ona da sormak gerek...ben kendi kendime diyorum haftaya diye ama bilmiyorum bakalım ne olacak....
50 lik yüklemeyi yaptıran arkadaşlar aç mı gittiniz tok mu?...benim ilk doktor aç-tok farketmez demişti.
merhaba kızlar ben daha yaptırmadım daha var, ama ben de sürekli tatlı istiyorum, bi de erkek bebiş bekleseydik ne olcaktı bilmem.
ZeMays sen de benim gibisin, iki kıza rağmen:) özellikle de hamur tatlılarından istiyorum,
2-3 günde bir yesek bari(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?