2008 Aralık Anneleri

canım çok sevindimc anım.
maşllah
oğlun kime benziyor bakalım belli olmuştur artık:)
benimki aynı ben yuvarlacık.tombilik yanaklı :)

haklısın canım hadi hayırlısı.
seni daha sık görmek isteriz aramızda gerek göbişinle gerekse kendin bizzat :))
bizi senden bahrum bırakma cancağazım:)
yatılı misafirlerin gittimi?
ramazan nasıl gidiyo? oruç tutuyomsn?
bak bayadır yoksun özlemişim konuşcaklarımız birikmiş :)a.s.

günaydın kızlar nasılsınıza.s.

c.tesi şeker yüklemem yapıldı yüksek çıktı haftaya c.tesi 100 gr yapılcak yine yüksek çıkarsa dahiliyeye çıkacakmışım
ne zordu c.tesi aç gitmem gerekliymiş ve su bile içirmediler bitene kadarsenağlama

günaydın anneler yeni bir hafta başladı sağlıklı ve mutlu geçirmek dileğiyle..a.s.

zerencim canım benim senin adına üzüldüm.. haftaya yaptır bakalım ne çıkıcak sonucu .. bak canım şekeri stres sıkıntı üzüntü heyecen bunlar hep tetikliyor.. bu haftayı sakin ve stres yapmadan geçir.. gebeliğe bağlı bu durum mutlak bir yöntemi vardır endişelenme..dualarım seninle kanki.:teselli:.

sağol canım zorbigündü ama sonucu çok takmıyorum haftayıda atlatsam dediğine uyacagım geçen hafta gergindim evet haklısın sonuç yine yüksekse dahiliye uzmanı yol gösterecek ayrıca öptüm seni şeker kankim:1hug:

arkadaşlar kızım ayrıca sonunda doğum pozisyonunu almış kafa aşagıya dönmüş çok şükür
doktorum ekim sonu iş paydos dedi kasımdada çok yorulmayacaksın dedi erken doğum olabilirmiş yani ALLAH hayırlısını versin kasım annesi olabilirim:sm_cool:

canım benim endişelenme haftaya gayet güzel sonuçlar alırsın inşallah canım benimde bu hafta bakalım ne olcak glikozun tadı nasıldı
buarada arkadaşlar encok şeker limondaymış haberiniz olsun glikoza limon sıkıyorsunuz ya ondan dedim

günaydın tatlı anneler,

benimde bugün şeker testi yaptırmam gerekiyordu (işyerinde sağlık merkezimizde yapılıyor) ama ben dayanamayıp sabah kahvaltı yaptım bide akşam baklavayı çok kaçırdım o yüzden yarına kaldı test.

İnşallah bir sorun çıkmaz ikiz gebelikte risk daha fazla oluyormuş (

şekeri yüksek çıkan annişler,

doktor ne diyor? ne yapmak gerekiyormuş indirmek için?

canım tadı bol şekerli limonata gibiydi çok kötü değil içimi ama 1 saat falan geçince miden bulanıyor hiç suda içirmediler bana belki ondanda olabilir bana en zoru parmaktan kan almak geldi tam 4 kere aldılar canım

merhaba kızlar ben daha yaptırmadım daha var, ama ben de sürekli tatlı istiyorum, bi de erkek bebiş bekleseydik ne olcaktı bilmem.
ZeMays sen de benim gibisin, iki kıza rağmen:) özellikle de hamur tatlılarından istiyorum,
2-3 günde bir yesek bari (

günaydın arkadaşlar,

anlaşılan çoğunluğun şekerle sorunu var..hepinize geçmiş olsun.

ben de bu cumartesi yaptıracaktım ama doktorumla sorun yaşadık ve bu kadar zamandan sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım. çok moralim bozuldu ya; kadın resmen kazık attı bize...o yüzden de bizim şeker yüklemem haftaya kaldı...aslında yeni doktoru arayıp ona da sormak gerek...ben kendi kendime diyorum haftaya diye ama bilmiyorum bakalım ne olacak....

50 lik yüklemeyi yaptıran arkadaşlar aç mı gittiniz tok mu?...benim ilk doktor aç-tok farketmez demişti.

canım bende 50 gr'lık yaptıracağım, aç olmam gerekiyormuş hem doktor hemde yaptıracağım laboratuardaki hemşireler öyle söyledi.

moralini bozma bak oda şekeri etkiliyormuş!

canım benim doktor aç dedi zaten düşünüyorumda tok gitseydim kesin midem daha kötü olurdu ama sen doktoruna sor yinede hepsi ayrı konuşuyor ayrıca doktorunla sorun yaşamana üzüldüm artık son zamanlara girmişken kötü olmuş hayırlısı artık

sorma canım yaaa bende hiç ekşi sevmem hep tatlıya gözüm düşüyor. Akşamda yemeyeceğim yemeyeceğim dedim ama götürdüm o kadar tatlıyı :icecream: inşallah olmaz ama test sonuçları yüksek olursa tamamen keserim tatlıyı senağlama

chealnadle, doktor değiştirmek zor olmuştur herhalde, bu zamandan sonra, maddi olarak mı kazık attı size?
nasıl yeni doktor buldunmu hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…