- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.241
slm arkadaşlar,güzel bir hafta diliyorum sizlere..
şu sıralar yaşadığım yoğunluk sebebi ile ayaklarımda şişmeler oluşmaya başladı o yüzden fırsat buldukça temizlik yapmıyorum artık dinleniyorum..
Ayrıca göbüşümü gören çevremdeki hemen herkes senin ki erkek deyip duruyor tabiki sorun yok benim için ama kötü tarafı alış veriş anlamında bişeyler beyensem bile bu söylentilerden ötürü alamıyorum:)))
umarım sizlerde iyisinizdir allah hepimize bu yoğun ve yorucu dönemde yardımcı olsun..
canim senin daha belli değilmi cinsiyeti
Merhaba güzel anneler ve minik bebeklerihihoyyyt
Geldim ben yazlıktan.Hem özlemişim evimi,hem de orası çok güzeldi,bırakmak da zor geldi.Hergün denizde yüzdük kızımla.Her akşam en az 1buçuk saat yürüyüş yaptık.:dance:Gündüz birkaç kere bahçeye de girdim.Otlarla çiçeklerle uğraştım yavaş yavaş.Temiz hava çok iyi geldi ve öksürmem geçti.Sadece oradaki serin hava va deniz çok acıktırıyo insanı.Sanki çok yedim ben oradakaydirigubbakcemile3Henüz tartılmadım ama...
Orada çok dinamik hissettim kendimi.İzmir'e geldiğimden beri mayışıklık çöktü sıcaktan.Keşke burada da oradaki kadar hareket etme imkanım olsa.
Bu arada sizler neler yapmışsınız daha hepsini okuyamadım.Bir bakayım neler olmuş bir hafatda
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=215349
bacılarım bu benim konum bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim a.s.
benim drum neden erken yaptı acaba şeker testimi sanırım 20 yada 21 de yaptı gayet guzeldi ama bidaha yapsın haftasonu sorcam erken olmus yanee..gerçi pimpiriklendikçe insanın ustune geliyo herşey bide bana çok biliyosan gel yer değiştirelim derse :) neyse deli gibi tatlı yemek istiyom amaa yaa
Hoş geldin Edolina keyifli bir tatil geçirmiş olmana sevindim... Ben de Bayramda Gümüldür'e gidecegim :teytey: belki sizin yazlık oralardadır... Umarım havalar böyle guzel olur da denize girebilirim...
beni tanıdığım eren öğrencim olan eren aynı zamanda yakın bi arkadasımın yeğeni çok yakışıklı ama çokk yaramass hiç durdurak yok çocukta ama zeki bi çocuk gerçi daha küçük 7 yaşında ama zeki fakat akıllı belli bende efe istiyorum banada herkes efeler çok yaraö-mz olur diyolar napalım adlarıyla buyusunler sağolsunlar kaderimizse çekeriz :)
beni tanıdığım eren öğrencim olan eren aynı zamanda yakın bi arkadasımın yeğeni çok yakışıklı ama çokk yaramass hiç durdurak yok çocukta ama zeki bi çocuk gerçi daha küçük 7 yaşında ama zeki fakat akıllı belli bende efe istiyorum banada herkes efeler çok yaraö-mz olur diyolar napalım adlarıyla buyusunler sağolsunlar kaderimizse çekeriz :)
slm arkadaşlar,güzel bir hafta diliyorum sizlere..
şu sıralar yaşadığım yoğunluk sebebi ile ayaklarımda şişmeler oluşmaya başladı o yüzden fırsat buldukça temizlik yapmıyorum artık dinleniyorum..
ayrıca göbüşümü gören çevremdeki hemen herkes senin ki erkek deyip duruyor tabiki sorun yok benim için ama kötü tarafı alış veriş anlamında bişeyler beyensem bile bu söylentilerden ötürü alamıyorum:)))
umarım sizlerde iyisinizdir Allah hepimize bu yoğun ve yorucu dönemde yardımcı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?