2008 Aralık Anneleri

slm arkadaşlar,güzel bir hafta diliyorum sizlere..
şu sıralar yaşadığım yoğunluk sebebi ile ayaklarımda şişmeler oluşmaya başladı o yüzden fırsat buldukça temizlik yapmıyorum artık dinleniyorum..
ayrıca göbüşümü gören çevremdeki hemen herkes senin ki erkek deyip duruyor tabiki sorun yok benim için ama kötü tarafı alış veriş anlamında bişeyler beyensem bile bu söylentilerden ötürü alamıyorum:)))
umarım sizlerde iyisinizdir Allah hepimize bu yoğun ve yorucu dönemde yardımcı olsun..

canim senin daha belli değilmi cinsiyeti

merhaba kızlar 2.aşımızıda olduk.bitti çok şükür.:lepi:ama geceye başlar ağrımaya.
kızlar şeker yüklemesine dr.benide 26.haftada çağırdı perş.günü giderim bende.inş.yüksek çıkmaz.bu ara tatlıya çok yöneldim,biraz kesmek gerekiyor sanırım.bayramda geliyor ne yapcaz ozaman bilemiyorum.
morelim bozuldu yine kızlar,ebeye sordum bikaç soruda.erken doğum olur dedi kesip attı.ben artık başlıyorum bişiler almaya,erken diye bişi almadım.inşallah zamanında vaktinde gelir mink kuşum.ben biraz uzanayım görüşürüz canlarım.a.s.

bu arada ne dikkatimi geçti biliyormusunuz ben ilk gebeliğimde hergün yarım kilo hamur tatlısı yerdim ama o dönem şeker yükleme testi yapmıyolardı sadece bildiğimiz şeker testi yapılıyordu ve gayet normaldi herşey...bana sanki şeker yediklerimizle alakalı değilde vücudumuzla alakalı bir sorun gibi geliyor

Merhaba güzel anneler ve minik bebeklerihihoyyyt

Geldim ben yazlıktan.Hem özlemişim evimi,hem de orası çok güzeldi,bırakmak da zor geldi.Hergün denizde yüzdük kızımla.Her akşam en az 1buçuk saat yürüyüş yaptık.:dance:Gündüz birkaç kere bahçeye de girdim.Otlarla çiçeklerle uğraştım yavaş yavaş.Temiz hava çok iyi geldi ve öksürmem geçti.Sadece oradaki serin hava va deniz çok acıktırıyo insanı.Sanki çok yedim ben oradakaydirigubbakcemile3Henüz tartılmadım ama...
Orada çok dinamik hissettim kendimi.İzmir'e geldiğimden beri mayışıklık çöktü sıcaktan.Keşke burada da oradaki kadar hareket etme imkanım olsa.

Bu arada sizler neler yapmışsınız daha hepsini okuyamadım.Bir bakayım neler olmuş bir hafatda

benim drum neden erken yaptı acaba şeker testimi sanırım 20 yada 21 de yaptı gayet guzeldi ama bidaha yapsın haftasonu sorcam erken olmus yanee..gerçi pimpiriklendikçe insanın ustune geliyo herşey bide bana çok biliyosan gel yer değiştirelim derse :) neyse deli gibi tatlı yemek istiyom amaa yaa

Hoş geldin Edolina keyifli bir tatil geçirmiş olmana sevindim... Ben de Bayramda Gümüldür'e gidecegim :teytey: belki sizin yazlık oralardadır... Umarım havalar böyle guzel olur da denize girebilirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=215349
bacılarım bu benim konum bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim a.s.

canım ben yorum yapana kadar topiğini kitlemişler buradan yazayım en iyisi...Eren diye tanıdığım kimse yok ama bugune kadar anlattıklarından çok sevgi dolu bir aile içersinde bebişini buyuteceğin yorumunu yapabiliyorum kendinde çok cana yakın, içi dişi bir neşeli birisin evet isimlerin bebek karekterlerini etkileyebilecegini duymuştum ama yukarda saydıığım iyi özellikleriniz sayesinde senin bebeginin ismi ne olursa olsun bence umduğun gibi bir evlat olacaktır.İçini ferah tut..
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

beni tanıdığım eren öğrencim olan eren aynı zamanda yakın bi arkadasımın yeğeni çok yakışıklı ama çokk yaramass hiç durdurak yok çocukta ama zeki bi çocuk gerçi daha küçük 7 yaşında ama zeki fakat akıllı belli bende efe istiyorum banada herkes efeler çok yaraö-mz olur diyolar napalım adlarıyla buyusunler sağolsunlar kaderimizse çekeriz :)

ceyremcim haklısın canım az çokbilmişlik yapınca maalesef doktorlar bu yanıtı almak olasımirmirmirmirbu arada tatlı canın çekiyosa bence yemelisin en kötü ihtimal kilo alırsın ,dünyanın sonu değil yaa ayrıca böylesi güzel bir duyguyu yaşarken alınan kilolar da bebişlerime feda olsun dimi ama:CüvCüv:

Hoş geldin Edolina keyifli bir tatil geçirmiş olmana sevindim... Ben de Bayramda Gümüldür'e gidecegim :teytey: belki sizin yazlık oralardadır... Umarım havalar böyle guzel olur da denize girebilirim...

Sağol canım.Bizim yazlık Kuşadası'nda.
Eylül ayında deniz bütün bir yaz olmadığı kadar temiz ve güzel oluyor.Bayrama da güzel olur benceyerimseniben

bak bir tane efe taniyorum ama cok zeki inanılmaz tatlı bişi...
teyzesi en yakın arkadasımdır birlikte tatil yaptık hiç yanımızda cocuk var hissetmedik..

kuzenimin oğlunun adı Efe,çok akıllı ama bi o kadar da adı gibi efelenmeyi seven,özetle "ağır abi" bir çocuk takdir senin öğretmenima.s

Benim de ayaklarım şişiyor.Evdeysem sürekli uzatıyorum.Geçen hafta hergün yürüyüş yapınca şişmeler azaldı gibi.

Şu etrafımdakilerin yorumları beni çıldırtıyorkafamçokkarıştıBenim de bebeğime doktor kız dedi.etrafımdaki herkes erkek diyor.ben de aynı senin gibi tereddütte olduğum için aldığım kıyafetleri hem kız hem erkek bebeğin kullanabileceği renklerde alıyorum.Henüz pembe bir tek şey alamadım.Elim gitmiyo.Bir daha hamile kalırsam daha uzun süre etrafımdakilerden saklamayı düşünüyorum.Dün pazarda havlu satan kız bile göbeğime yorum yaptı-tatlicadiarzu-

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:Saruboceq:Kız,erkek farketmez.

ben çok sık giremediğim için herkes kadar yazamıyorum ama hala şekerle ilgili yazılanları gördüğüm için birşeyler yazayım dedim, ben artık insülin kullanmaya başladım ve günde dört kez parmağımdan kan alıp şekerimi ölçüyorum ve hiç kolay değil inanın , o yüzden yediklerinize dikkat edin ben aylardır ağzıma ne tatlı ne de doğru dürüst meyva koyamadım, bazen tatlıcıların önünden geçerken çıldıracak gibi oluyorum. Ama dikkat etmek şart, ayrıca gebelikte şeker sorunu yaşayan annelerin on yıl içinde şeker hastası olma ihtimali çok yüksek, bu tabi bana yapılan bilimsel açıklama, gerçi benim şeker hastalığı teşhisim hamile kalmadan önce kondu, yani sadece diyetle sıyırma şansım yoktu,

durucuğum allah kolaylık versin.rabbim şu 3ayda yanında olsun canım.hepimizn öyle bütün hamişlerimizn.kendine ve bebeğine iyi bak canım.öpüyorum seni.bugün 2.aşıyı oldum ağrımaya başladı kolum uyku tutmadı.iyigeceler canım

günaydıııııııııın canlarım ve miniminnacık meleklerii.
iyi bir gün olması dileğiyle hepinizi öpüyorumm a.s.oğlumla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…