K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.261
günaydın kızlar nasılsınız:CüvCüv:
ben yine uykusuzum ama olsun alıştım:roflol:bebeğim olunca garipsemiycem alıştırıyor kızım beni şimdiden:ecrin_bebek:
güzel bebeklerimiz nasıl ALLAH'ım hepsini korusun :Saruboceq:
ooooo aralık anneleri nerdesiniz çok sessiz burası sohbetlerimize nazarmı değdi kızlar-tatlicadiarzu-
kızlar gebelik.org da dinledim.. Izin süresi 31+0 da başlamıyormuş ben öyle biliyodum 32+0 da başlıyormuş.. Benim hesabıma göre 32+0 ekimin 12 pazara geliyo bende ekimin 13. Pazartesi gidip raporlarımı alıp izne çıkıcam .. Anacım ben ekim 6 da izne çıkıcam diye sevinip göbiş atıyodum ama nerde.. 1 hafta daha çalışıcam off
zeynepcim dediğin gibi benimde 17 ekimde doluyor 32 haftam ama bende hem izin biraz daha doğum sonuna kalsın hemde tam maaş alayım diye ekimi bitirreyim istiyorum kısmet artık dilerim herşey gönlümüzce olur :saruboceq:
amin canim ya canim senin kiz geceleri nasil sen uyuyabiliyormusun ben hiç uyuyamiyorum soluma dönüyorum soldan tekmeliyo sagima dönüyom sagdan vuruyo geceleri sürekli hareket halinde bazen tam daliyom bu sefer kramplar başliyo kiz iki gündür toplasan 1 saat uykum yok gözlerim aciyo artik uykusuzluktan sende durumlar nasil
merhaba kızlar.zerencim bende 50gr yaptırdım cmt 176 çıktı normalde dr 140 civarı bekliyomuş.
tekrar yaptırcam bakalım hayırlısı inş a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?