2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız:CüvCüv:
ben yine uykusuzum ama olsun alıştım:roflol:bebeğim olunca garipsemiycem alıştırıyor kızım beni şimdiden:ecrin_bebek:
güzel bebeklerimiz nasıl ALLAH'ım hepsini korusun :Saruboceq:

AYNEN CANIM ŞİMDİDEN ANTREMAN OLUYO BİZE ASLINDA SÜPER GİDİYOZ HA HEM UYKUSUZUZ HEM ÇALIŞIYOZ BAZI YERLERİMİZ AGRIYOR YA BU KADAR TEMPOYA SAĞLAM İNSAN ZOR DAYANIR BİZ ÇALIŞAN ANNE ADAYLARI HEPİMİZ SÜPERMEN GİBİYİZ kaydirigubbakcemile3

sabah uyandığımda yoğun uykusuz yorgun geçecek bir gün daha başlıyor dedim kendi kendimesenağlama sonra ağıran yerlerimi sıkıntılarımı düşündüm CADIARZU.. bir an olduğum yerde durdum hayır dedim kendime süprizzzzz.. sen özelsin bugünde senin özel olduğun bir gün daha ..yarında özel olucam çünkü ben bir anne adayıyım dedim.. kalktım en güzel cicilerimi giydim süslendim işime geldim.. ne uykusuzluk ne yorgunluk ve ağıran yerlerim hiç birini hatırlamıyorum.:CüvCüv:. çok özel olduğunuzu bilin ve güne güzel başlayın.yerimseniben.
bütün özel annelere kucak dolusu günaydınlar ve sevgiler.a.s..

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuk sa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas
al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler
seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını
tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller
açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,
masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç
değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik
bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dost ların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!

Can yücel

Ben çok sevdim sizlerle de paylaşmak istedim...

haklısınız kızlar bizler özeliz ALLAH bize çok özel bir hediye verdi çok şükür :Saruboceq:
bende sabah dedimki hadi kızım bugünde işe gidiyoruz annene yardımcı ol sen canımsın :ecrin_bebek:

BAKIYORUM BUGÜN HERKEZ BİRBAŞKA GÜZEL BİR BAŞKA GÜÇLÜ Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookSÜPERMENLERİM BENİM BİRAZ DAHA DAYANMALIYIZ AZ KALDI KIZLAR

ooooo aralık anneleri nerdesiniz çok sessiz burası sohbetlerimize nazarmı değdi kızlar-tatlicadiarzu-

kızlar gebelik.org da dinledim.. izin süresi 31+0 da başlamıyormuş ben öyle biliyodum 32+0 da başlıyormuş.. benim hesabıma göre 32+0 ekimin 12 pazara geliyo bende ekimin 13. pazartesi gidip raporlarımı alıp izne çıkıcam .. anacım ben ekim 6 da izne çıkıcam diye sevinip göbiş atıyodum ama nerde.. 1 hafta daha çalışıcam off

sabret güzelim zaman geçmiyor gibi ama geçiyor kız zaten arada bayram izni var 1 hafta sabır tatlım sabır:1hug:

ah kankim ya haklısın bayram izni benim için iyi moral oluyor..bu arada sezeryana sınırlandırma getiriliyormuş.. ben epidural normal oğum yapmak istiyorum zaten ama o son anda tırsıp sezeryan istersem ne olacak :..off ki off .. ama karamsarlık yok çatır çatır doğurcaz hepimiz herkes nasıl doğuruyo aaa kızdım kendime şimdii

ne kaldi kiz bayrama zaten bayramdan sonra bir hafta daha çalişip iznine ayrilcaksin ne güzel bende 14 ekimde doluyor canim ama ben ekim ayinida bitirip tam maaş almak istiyorum

zeynepcim dediğin gibi benimde 17 ekimde doluyor 32 haftam ama bende hem izin biraz daha doğum sonuna kalsın hemde tam maaş alayım diye ekimi bitirreyim istiyorum kısmet artık dilerim herşey gönlümüzce olur :Saruboceq:

amin canim ya canim senin kiz geceleri nasil sen uyuyabiliyormusun ben hiç uyuyamiyorum soluma dönüyorum soldan tekmeliyo sagima dönüyom sagdan vuruyo geceleri sürekli hareket halinde bazen tam daliyom bu sefer kramplar başliyo kiz iki gündür toplasan 1 saat uykum yok gözlerim aciyo artik uykusuzluktan sende durumlar nasil

bizdede aynı mesela akşam erken yatayım dedim ama 11 geçti uyumam sonra 2 de uyandım uyku nerde sonra sahurdu derken saat 6 ya geldi uyumuşum sabah 7 buçukta zor kalktım
alıştım diyorum çünkü uzun süredir böyleyim-tatlicadiarzu-

kızlar aklıma takıldı hani c.tesi 50gr şeker yüklemem yapıldıya ilk ölçüm 66 geldi sonra ilaçtan 1 saat sonra 162 geldi 1 saat daha geçtiğindekide 79 geldi
yaptıran arkadaşlar sizce nasıl bu değerler kızlar
üffff bu c.teside 100gr çilesi var onda damardanmı kan alıyorlar bilen arkadaşlar yorum lütfen :teselli:

merhaba kızlar.zerencim bende 50gr yaptırdım cmt 176 çıktı normalde dr 140 civarı bekliyomuş.
tekrar yaptırcam bakalım hayırlısı inş a.s.

inş canım bide benim babam insülün kullanıyo ondan sıkıntı yapıyorum ben.bide birçok arkadaşımızda olduğu gibi tatlı yememek lazım ama inadına istiyo insanın canı :))
rabbim sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi inş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…