- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.281
canımya sendemi üfff ben sevmedim bu işi:1no2:
Inşaallah 2 de normal çıkarda rahatlarız tatlım:1hug:
kızlar aklıma takıldı hani c.tesi 50gr şeker yüklemem yapıldıya ilk ölçüm 66 geldi sonra ilaçtan 1 saat sonra 162 geldi 1 saat daha geçtiğindekide 79 geldi
yaptıran arkadaşlar sizce nasıl bu değerler kızlar
üffff bu c.teside 100gr çilesi var onda damardanmı kan alıyorlar bilen arkadaşlar yorum lütfen :teselli:
ben ikili 3lü ayrıntı faln yaptırmadım keşke bu şeker testinide yaptırmasaydım.
insanı yıpratıyolar yaaaa
rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versina.s.
canım bence değerlerin cok abartılı değil biraz diyetle baş edebilirsin bu işle.benimde yüksek cıkmıştı 100gr yaptırdık onda da yüksek işte suan doktorum diyet uygulamamı istedi.tam 4 kere damardan kan alındı delik deşik oluyosun anlayacağın:)ama senin ki cok yüksek değil rahat ol derim:teselli::teselli:
selam kızlar herkese merhaba, son testimizi yani şeker testimizi de atlatacağız inşallah
çok enerjiksiniz bugün nurgün, zeynep özellikle :))
kızlar ben dün nıveaya mesaj yazdım ürünlerinizi düşünüyorum ama deneme amaçlı testır bulursam bebeğime alerji olurmu dememek için vs diye yazdım bugün cevap geldi adresime bebek ürünü yollanacakmış test amaçlı 1 buçuk ay içinde elinize ulaşır demişler
sizlerle paylaşmak istedim sizde yapın bence hihoyyyt
gel şimdi gör beni kankimlaelaelaelaelae.. nasıl yorgun nasıl bitkin kolumu kaldrımaya mecalim yok.. sabahki enerjikim kalmadı.. yüksek uçtuk düşüş kötü oldu-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?