2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.gece bende uyuyamadım.bu aşı daha kötü yaptı benisenağlamakolum şişti ağrıyo halen daha.bide çok dönüyorum sağ sola gece,bebek bi ordan oraya yuvarlanıyo ya

ben ikili 3lü ayrıntı faln yaptırmadım keşke bu şeker testinide yaptırmasaydım.
insanı yıpratıyolar yaaaa
rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versina.s.

canım bence değerlerin cok abartılı değil biraz diyetle baş edebilirsin bu işle.benimde yüksek cıkmıştı 100gr yaptırdık onda da yüksek işte suan doktorum diyet uygulamamı istedi.tam 4 kere damardan kan alındı delik deşik oluyosun anlayacağın:)ama senin ki cok yüksek değil rahat ol derim:teselli::teselli:

selam kızlar herkese merhaba, son testimizi yani şeker testimizi de atlatacağız inşallah
çok enerjiksiniz bugün nurgün, zeynep özellikle :))

çok sağol tatlıma.s.

evet kızlar testlerimizi yaptıralım problem varsa bilelim ki zamanında çözüm bulunsun

canımızıda sıkmayalım herşey bebişler için:1hug:

kızlar ben dün nıveaya mesaj yazdım ürünlerinizi düşünüyorum ama deneme amaçlı testır bulursam bebeğime alerji olurmu dememek için vs diye yazdım bugün cevap geldi adresime bebek ürünü yollanacakmış test amaçlı 1 buçuk ay içinde elinize ulaşır demişler

sizlerle paylaşmak istedim sizde yapın bence hihoyyyt

selam kızlar herkese merhaba, son testimizi yani şeker testimizi de atlatacağız inşallah
çok enerjiksiniz bugün nurgün, zeynep özellikle :))

gel şimdi gör beni kankimlaelaelaelaelae.. nasıl yorgun nasıl bitkin kolumu kaldrımaya mecalim yok.. sabahki enerjikim kalmadı.. yüksek uçtuk düşüş kötü oldu-tatlicadiarzu-

kankim bana geldi 2-3 ay önce nıveanın sitesinden istemiştim bebek için.. görsen oyuncak oyuncak şeyler gönderdiler.. pişik kremi var minik tüp içinde bir ara bacak aram pişik oldu kullandım hiç iyi gelmedilaelaelaelaelae.. aynı arko krem gibiydi.. yok dedim ben nivea kullanmıcam oğluma ..artıkın pişik için doktor önerisi ilaçlar kullanacağım.. birde gelen diğer ürünlerin üstü hep ingilizce yahu yanına bir yerine ne olduğunuda yazmamışlar adam gibi bebek doğunca neresine kullanıcam hiç bilmiyorum kaydirigubbakcemile3..:roflol:

Merhaba

Dün,forumda numeler için şubat annelerinin açtığı paylaşımı okudum.Ben de denedim. Bugün;huggiesden 3-6 kg.için iki tane bebek bezi geldi.Çok şirinler,kızımı bunlarla hayal etmesi bile çok güzel

Nasılsınız arkadaşlar?Prens ve prenseslerimiz nasıl?Buna da hamd olsun,biz de iyiyiz. Benim,hâlâ daha mide bulantılarım var.Arada bulantı,kusma kriz halinde geliyor.Tansiyon yine düşüyor,ne yazık ki çok erkenden de şişkinlikler oldu.Temmuzda başladım,kanı sulandırmak için iğne ve bebe aspirini verildi.Bir aylık iğne tedavim yarım kaldı,ilaç bulunamadığı için.Ne bana yazılan,ilk kullandığım ne de sonrasında yazılanlar depolarda bile yoktu.Bundan dolayı da sadece aspirine devam etmem söylendi.Buna da hamd olsun,beterin beteri var.Genelde yatıyorum,pek iş yapamıyorum.Yeme ve uyku sorunum devam ettiği için halim vaktim de olmuyor.Şimdi de bel ağrıları başladı.Olabildiğince zorla da olsa süt içiyorum,bitter çikolata,muz yiyorum.Baş ağrılarım da oluyor.Bu ay artık kontrol var.Hayırlısı rabbimden inşallah herkesler için olsun.

Ayrıntılı usg.istenmedi.Belki bu kontrolde söyler.Kızımla 26+4 günlük olduk çok şükür.
Şeker testi de ilk şişkinlikler,ödem oluştuğunda temmuzda yapılmıştı.Şekerim hamd olsun yoktu.Şimdi ne olur bilemem.Zaten şekerliyle de hiç aram yok.Sırf midemi bastırsın diye,hararetimi alsın ve rahatlatsın diye ekşi yiyorum.Şükür ki erik çokça var.

Ne yazık ki sadece 10 gün oruç tutabildim.En son pazar gecesi mide krizim tutunca bıraktım.Dr. bakalım ne yapacak bu sorun için?

Her şeye rağmen şükürler olsun ki anne adayıyım.Bunu dahi yaşayamayacaklar olduğunu düşününce şikayet lüksüm yok diyorum.Şikayet bâbında değil de paylaşmak için aktardım.

İnşallah,şeker veya başka bir sorun yaşayan siz dostlarım da bir an önce şifa bulursunuz.
İnşallah,hayırlısıyla evlatlarımıza sahip oluruz.Rabbim olmayanlara ve layık olanlara da anneliği yaşatır.

Sevgiler bizden tüm dostlara...

a.s.:1hug:

Merhaba güzel anneler:CüvCüv:hihoyyyt

Bana hala şeker yüklemesi falan yapılmadı.Zaten herşeyi sizden öğreniyorum.Doktorum hiç bir sonraki aşamadan bahsetmiyor bana.Belki de daha iyi.Aşı da yapılmayacak herhalde.Ne ben sordum ne o söyledi.

Sitede sayfadan sayfaya geçerken atıp durdu beni.Nihayet girebildim ama şimdi de çıkmam gerekiyorHepinizi kocaman öpüyorum.

gel şimdi gör beni kankimlaelaelaelaelae.. nasıl yorgun nasıl bitkin kolumu kaldrımaya mecalim yok.. sabahki enerjikim kalmadı.. yüksek uçtuk düşüş kötü oldu-tatlicadiarzu-

yaaa bütün enerjini sabah harcadın sen, gelir inşallah tekrar ne diyelim. olmazsa sabah artık, kendi kendini çok güzel motive ediyosun

kızlar ya canım hep hamur işi çekiyor.ama şimdi hiç yapamam kolum ağrıyooooo:uhm:hamur işi şekeri çıkarıyomu acep.sanırım dayanamayıp yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…