K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.301
kızlar ya canım hep hamur işi çekiyor.ama şimdi hiç yapamam kolum ağrıyooooo:uhm:hamur işi şekeri çıkarıyomu acep.sanırım dayanamayıp yapacam
kızlar ya canım hep hamur işi çekiyor.ama şimdi hiç yapamam kolum ağrıyooooo:uhm:hamur işi şekeri çıkarıyomu acep.sanırım dayanamayıp yapacam
zeynep yine yordun kendini, rahat duramıyosun sen de
zeynep yine yordun kendini, rahat duramıyosun sen de
kızlar huggıes den numune istedim hemen mail gönderdiler adres tel istediler sanırım gelicek..
eşim adına, annem adına, abim adına, kayınvalidem adına, 2 eltim var onlar adına, bir ikide kız arkadaşım adına istiyim sanırım 1 aylık bezi çıkartıcaz :roflol:..
Ben şu numunelerden istedim kızlar.Molfix dışında bütün markalardan.Molfix'in sitesine giremedim.Huggies,Nivea falan.Şubat annelerinin bu konu ile ilgili bölümünde hangi markalar varsa hepsine yolladımsositosositoBakalım gelecek mişakkıdı
off kızlrr ya yarın işe gidicem ama uyku yok bende buaralar bide karnım kaşınıyoki sormayın kıpkırmızı yaptım hafif hafif kaşımaktan okadarda yağlar çatlak kremleri sürüom ama sanırım çatlıyooosürünce daha beter oluyo sanırımm tenimde çok hassaas off yaaa
günaydın kızlar:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar
su sabah kendimi ekstra ağır hissediyorum....dün akşam yemekten beri böyleyim aslında...normal yedim öyle çok abartmadım (hatta kapasiteme göre az bile yedim) ama gelin görün ki sanki 1 kuzu yedim...o kadar rahatsız oldum ki akşam...hâlâ da öyleyim...bu ağırlık ve şişkinlik dışarı da vuruyor; ofistekiler sabahtan beri "bugün karnın ne kadar belli" deyip duruyorlar...ay öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?