2008 Aralık Anneleri

kızlar ya canım hep hamur işi çekiyor.ama şimdi hiç yapamam kolum ağrıyooooo:uhm:hamur işi şekeri çıkarıyomu acep.sanırım dayanamayıp yapacam

kızım ne hamur işi kolunda agrıyor bırak yapma yorma kendini faydasıda yok zaten

bende bir doğurayım hayırlısıyla tatlı sevmeyen ben tatlı komasına girene dek tatlı yiyecem
doğuma kadar sıkacaz dişimizi kızlar:teselli:

kızlar ya canım hep hamur işi çekiyor.ama şimdi hiç yapamam kolum ağrıyooooo:uhm:hamur işi şekeri çıkarıyomu acep.sanırım dayanamayıp yapacam

ne istiyo canın kız, söyle de biz de yapalım; hamurişi ve tatlı şekere iyi gelmiyor.
belki tatlıdan biraz daha iyi olabilir hamurişi ama emin değilim.

ilkimcim canım benim babam şeker hastası ondan biliyorum hamur işi yasak bi tanem.. şekeri tetikliyor:teselli: .. kız bir doğur sana ankaradan su böreği yapıp göndericem..cokacimcoook

kızlar huggıes den numune istedim hemen mail gönderdiler adres tel istediler sanırım gelicek..
eşim adına, annem adına, abim adına, kayınvalidem adına, 2 eltim var onlar adına, bir ikide kız arkadaşım adına istiyim sanırım 1 aylık bezi çıkartıcaz :roflol:..

ben primanın megapaketini aldım ama çok güzel kokulu kokulu bi görseniz çok tatlı :) bu arada nasılsınız kızlar

meltemciğim naber canım.özlettin kendini,bebeğin nasıl iyidir inş. annesi
primanın hangi boyunu aldın canım.en küçüğü dimi.bende başlıyorum almaya artık

Ben şu numunelerden istedim kızlar.Molfix dışında bütün markalardan.Molfix'in sitesine giremedim.Huggies,Nivea falan.Şubat annelerinin bu konu ile ilgili bölümünde hangi markalar varsa hepsine yolladımsositosositoBakalım gelecek mişakkıdı

off kızlrr ya yarın işe gidicem ama uyku yok bende buaralar bide karnım kaşınıyoki sormayın kıpkırmızı yaptım hafif hafif kaşımaktan okadarda yağlar çatlak kremleri sürüom ama sanırım çatlıyooo sürünce daha beter oluyo sanırımm tenimde çok hassaas off yaaa

canım, geldin mi yazlıktan

canım benim sakın kaşıma, sen yine yağlarla hafif hafif masaj yap hem kaşıntısı azalır. sanırım çatlama zamanımız gelmiş -tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlar

su sabah kendimi ekstra ağır hissediyorum....dün akşam yemekten beri böyleyim aslında...normal yedim öyle çok abartmadım (hatta kapasiteme göre az bile yedim) ama gelin görün ki sanki 1 kuzu yedim...o kadar rahatsız oldum ki akşam...hâlâ da öyleyim...bu ağırlık ve şişkinlik dışarı da vuruyor; ofistekiler sabahtan beri "bugün karnın ne kadar belli" deyip duruyorlar...ay öf

günaydın kızlar, bazen bende de o şişkinlik oluyo, sanıyorum hazmedemiyoruz, sodayı denendinmi.

laelaelaelaelae

bendede oluyor bazı akşamlar yemekten sonra bir kuzu yemiş gibi şişiyor ve hareket edemiyorum maden suyu içmek rahatlatıyor canım tavsiye ederim hiç bir zararı yok..karnın ne kadar belli diyenlerede dahada belli olacak cevabını ver güzelim kafana takma gurur duy koca göbüşünle

meltem cim hoşgeldin uzun zamandır yoksun güzelim bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım..
ceyremcim çatlıyosun canım kaşımamaya çalış bakalım bizler ne zaman çatlıcaz-tatlicadiarzu-

edolina nivea gönderiyor mutlaka bana 1 ay içinde gelmişti.. ama diğer markalar gönderirmi bilmiyorum bende dün ilk kez huggıesten istedim bekliyoruz bakalım..

dünürüm gelirsem oraya haaa kendini yorma demedimmi sana benn:mymeka:

ben şu bez işini stoklayarak yapmıcam, 1 tanesinin içinde 50 tane filan var yani 5 gün yeter herhalde.
5 günde bir alırız, stoklayacak yer de yok zaten, belki ilk alışta 2 paket alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…