- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.121
kızlar çok yogunum bugün haftaya izne çıkabilirim dedim şefimle patronun işine gelmedi kaydirigubbakcemile3
jasper canım lokal anestezi sezaryan sadece karın kısmını uyuşturuyorlar doktorla konuşa konuşa doğuruyorsun:roflol:
uyuşuklukta 15 dakka falanmış zaten ilaçtan 5 dakka içinde bebeği alıyorlarmış
artık hayırlısı :Saruboceq:
merhaba kızlar.cici kızımın mobilyası geldi.kuruldu nihayetinde.deminden beri odadayım çıkamıyorum,hayal ettikçe gözlerim doluyor.allahım ne olur sağ sağlim o günleri yaşattır bize(amin)allah herkese nasip etsin.
kızlar bende normal doğum düşünüyorum,ama benim bünyemden dolayı sezaryan olur diye tahmin ediyorum.cesaret veriyorum kendime normal doğurcam diye.aslında korkuyorum tabi hemde çok,o ıkınmalar felan aklıma geldikçe geriliyorum.ama allah o an güç kuvvet vereceğinden eminim.sezaryanın iyi yanı olduğu gibi kötü tarafıda var.hemen üşütmeye gelinmiyormuş.
bizim için ne hayırlısıysa o olsun diliyorum.
kızlar orkidem,goldgelb,meltem ve diğerleri nerdeler ya.umarım bir yaramazlık yoktur
kızlar orkidem,goldgelb,meltem ve diğerleri nerdeler ya.umarım bir yaramazlık yoktur
kızlar, göbek deliği bölgesinde ağrısı olan oldumu aranızda ya
kızlar, göbek deliği bölgesinde ağrısı olan oldumu aranızda ya
kızlar ben bide şeyi çok merak ediyorum, şimdi bizim midemiz, bağırsaklarımız nerde acaba?
Kıslaaarhihoyyyt50mg şeker yüklemesi yapıldı bana bu sabah ve sonuç 95 çıktı:dance:Yani şeker yooook:teytey:Şekerli su hala midemde duruyor gibi ama sabah açlıktan mideme şekerli su girmesine bile razı oldum.Bir iki diktim bitiverdi koca bardakkaydirigubbakcemile3Pek mutluyum:CüvCüv:
canım benim ağrı değil ama acı hissediyorum bazen, dışarı pırtlayacak galiba ondanmı acaba?
kızlar ben bide şeyi çok merak ediyorum, şimdi bizim midemiz, bağırsaklarımız nerde acaba?
acı ağrı karışık anlamadım, bilmem hareket ederken de oluyor, pırtlamaz inşallah bebişlerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?