2008 Aralık Anneleri

adamel ve miss de uzun zamandır görünmüyorlar haberi olan varmı?bende merak ettim...
ilkimcim mobilyalarını iyi günlerde kullanman dileği ile...

zeren bu yeni teknoloji mi, ilk defa senden duydum iyiymiş yalülülülülülü

ilkimcim güzel kızın odasında mışıl mışıl uyusun inşallah.. daha biz oda işini netleştiremedik.. inşallah bu hafta sonu işler yolunda gider de kararımızı veririz artık..

doğum ile ilgili şu linkteki haftanın önerisi yazısında çok doğru tespitler yapılmış bence.. http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta32.html
bence insanlar 2. bebegi düşünüyorlarsa ilk doğumlarını güzel hatırlamaları gerekiyor ve tercihi biraz da kendileri yapmaları gerekiyor.. eşlerin de bu konuda destek olmaları çok önemli diye düşünüyorum..

kızlar, göbek deliği bölgesinde ağrısı olan oldumu aranızda ya

benim göbek deliğimde değil ama onun tam hizasında sol tarafımda eger tuvaletimi tuttuysam bir acı oluşuyor.. mesane var orda heralde, ondandır diye düşünüyorum.. ama göbek deliğimde hiç ağrı oluşmadı..
geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. takma kafana

kızlar ben bide şeyi çok merak ediyorum, şimdi bizim midemiz, bağırsaklarımız nerde acaba?

kızlar ben bide şeyi çok merak ediyorum, şimdi bizim midemiz, bağırsaklarımız nerde acaba?

ayy onu ben de çok merak ediyorum yaa.. gerçekten bu konuda fikriniz nedir.

bi de kızlar bişiy sorcam
sezeryan olunca rahmimizi de mi kesiyolar.. bebek rahmin içinde olduguna göre.. nasıl oluyo bilginiz var mı??

kızlar benim 3gün önce sabah kalktım midem ağrıdı çok fena.eşimede anlatamadım derdimi karnımla midem karıştığı için anlayamadım.bide güldüm yaa.biyerim ağrıdı ama karnım mı midem mi anlayamadım

Kıslaaarhihoyyyt50mg şeker yüklemesi yapıldı bana bu sabah ve sonuç 95 çıktı:dance:Yani şeker yooook:teytey:Şekerli su hala midemde duruyor gibi ama sabah açlıktan mideme şekerli su girmesine bile razı oldum.Bir iki diktim bitiverdi koca bardakkaydirigubbakcemile3Pek mutluyum:CüvCüv:

hadi gözün aydın canım.ben şker olmadığını öğrendiğim günden beri deli gibi tatlıya düştüm.nasıl olsa yok diye.çok homiligırtlak oldum yav

gözün aydın şeker.. çok iyi bir haber bu..senin adına çok sevindim..

kızlar hepimiz şeker olayını atlattık bende başta yüksek çıktı aç karnına ilkinde 118 çıkmıştı şimdi 85 çıktı bende rahat bi nefes aldım ayy bida yaptıramam heralde şekerli su iğrençtiiiiiiiiiii

kaydirigubbakcemile3Ay alemsin zea'cım yakaydirigubbakcemile3Aynı yerlerinde duruyorlar.Sadece rahim büyüdükçe baskı yapıyor.Bu yüzden de mideye yaptığı baskı reflu,barsaklara yaptığı baskı da kabız yapabiliyor.

edolinaya da sana da gözünüz aydın diyelim, diyete de gerek kalmadı yani, ama yine abartmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…